Se på karta

snickerier 

gav 10000 företag inom detta område

Adex Interiör & Snickeri

Stängt

(5)

Ögärdesvägen 6B43330 Partille
logo

Inredningar för olika behov. Välkommen att höra av er för prospekt!

Helsingborgs Farmartjänst

Tornhultsvägen 6225476 Allerum
logo

Farmartjänst finns över hela landet och levererar högkvalitativa tjänster som utförs av kunniga, självgående entreprenörer med specialistkompetens i varje led.Vi är en helhetslösning: företag och privatpersoner kan med ett enda samtal få lösningar på allt från kvalificerad bemanning, snöröjning och grönyteskötsel till säkerhetsstängsel, containerlossning och grävning med tunga maskiner.

Byggteknik Partille AB

Stängt

(5)

Brodalsvägen 1A43338 Partille
logo

ByggTeknik Partille AB startades 2012, men vi som arbetar i firman har många fler års erfarenhet än så.Skillnaden med vår firma och andra byggfirmor är att vi tar ansvar för att du som kund är nöjd med både vårt arbete och vårt pris.Vi vill nämligen att du rekommenderar oss och även anlitar oss igen.Kontakta oss!

Fannys Måleri I Totebo AB

Stängt

Hagavägen 959372 Totebo
logo

Ett litet måleri med kunden i hjärtat.Jag gör allt inom måleri.Så somSpackla, måla tak och väggar, måla snickerier, måla furutrapp, tapetsera, måla utvändigt, tvätta hus, renovera fönster,

Söderbloms Bygg AB

Brevik 4347195 Skärhamn

Inredo AB

Rundgången 1425452 Helsingborg
logo

Vi är specialiserade på finare inredningar till offentliga lokaler, restauranger, butiker och kontor. Även inredningar till privata hem.

Lundgrens Bygg & Bygghandel

Finnåker RÖMOSSEN 86673273 Fellingsbro
logo

Lundgrens Bygg är det lokala byggföretaget med kompetens att kunna genomföra alla förekommande typer av projekt.

Djurslövs Plantskola

Tulpangatan 120121526 Malmö
logo

Vi kan utföra allt inom anläggning och trädgårdsskötsel för såväl företag som privata fastighetsägare.

Högås Bygg AB

Kurödsvägen 22A45155 Uddevalla
logo

Högås Bygg AB är ett allsidigt byggföretag som verkar inom Trestadsregionen (Uddevalla, Trollhättan & Vänersborg med omnejd). Så har vi gjort sedan 1991 och sedan tre år tillbaka drivs företaget av undertecknad.

AN Svenssons Bygg

Kullagård 15131391 Oskarström
logo

Vi har mångårig erfarenhet av ny - om och tillbyggnader av villor, lägenheter eller endast kök. Är du i behov av att renovera har vi utmärkta lösningar för dig som kund. Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen!

WEAB - W Entreprenad i Skåne AB

(3.67)

Landskronavägen 2825232 Helsingborg
logo

Efter drygt 10 år som LP Golv har vi nu tagit nästa steg och bytt bolagsnamn till W Entreprenad i Skåne AB- WEAB.I övrigt består vi av samma organisation och erbjuder samma tjänster som tidigare. Idag är vi ca 80 medarbetare, alla med olika sorters kompetens inom byggbranschen. Vi erbjuder totalentreprenad av din renovering, all sorts av golvläggning och plattsättning samt slipning och behandling av dina trägolv.Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Farmartjänst Falkenberg

Stängt

Peter åbergs väg 131142 Falkenberg
logo

Vi hjälper företag, organisationer och privatpersoner med bemanning, mindre byggnadsarbeten, anläggning, trädfällning m.m. 

Bredberg Bygg AB

Norrköpingsvägen 261138 Nyköping
logo

Vi utför nybyggnad och ombyggnad av industrier, kontor, hyreshus, privatbostäder samt butiker. Företaget har yrkeskunskap inom byggnation, konstruktion, trä, mur och betong, kakel och klinker. Vi åtar oss att leda hela byggprocessen från projektering till färdigställande!

Göteborgs Bygg & Renovering AB

(4.88)

Utlandagatan 441282 Göteborg
logo

Göteborgs Bygg & Renovering är ett byggföretag som genomför alla sorters jobb när det gäller badrum, kök, golvläggning m.m. och erbjuder ett totalkoncept. Vi ordnar även med reparationer, om- och tillbyggnader. Göteborgs Bygg & Renovering består av flera yrkesmän som slöt ihop april 2012.

Svensk Bygg & Marin AB

Tegneby 51147397 Henån
logo

Svensk Bygg & Marin AB har lång erfarenhet i branschen och många nöjda kunder därtill, vilket vi är mycket stolta över! Vi utför bygg- och renoveringsarbeten samt båt- och motorservice. Med en god yrkesskicklighet syftar vi alltid på att utföra våra tjänster på ett professionellt och noggrant sätt för ett så bra resultat som möjligt! Ring oss idag!

Flottsunds Bygg AB

(3.5)

Gråmunkehöga 6874177 Uppsala
logo

Flottsunds Bygg AB är ett byggföretag som har sitt säte i Uppsala som utför byggnadsarbeten i Uppsala men även utför arbeten i Uppsalas omnejd.

Petters Finsnickeri

Stängt

Bäckstigen 2424272 Ludvigsborg
logo

Petters Finsnickeri - Snickarverkstaden i Hörby! Med 30 års branscherfarenhet inom inrednings- och möbelsnickeri, skapar jag tidlösa fönster, kökssnickerier, trappor, möbler och bokhyllor. Utefter kundens önskemål anpassar jag uppdraget till miljö och stil för att få det perfekta resultatet! Välkommen att kontakta mig för mer information! Petter - 0707 - 60 60 48 eller [email protected]

Mölndals Målar'n AB

Stängt

(4.86)

Nedergårdsvägen 343892 Härryda
logo

Vi utför målning, tapetsering och renovering åt större och mindre byggbolag samt fastighetsförvaltare och privatpersoner, se gärna våra bilder under Referenser. Kundfokus är för oss självaste grundstenen i vår verksamhet! Välkommen!

Stiftelsen Stenebyskolan

Hemslöjdsvägen 166695 Dals Långed
logo

Steneby har förenat händer och material i snart hundra år och är i dag ett kreativt centrum för utbildningar inom konst, design och konsthantverk. Hit söker sig människor från hela världen för att påbörja sin utbildningsresa, utbilda sig till ett yrke och fördjupa sin kunskap i material och processer. Men också för att ta del av en nyfiken, kunskapsorienterad och i många avseenden helt unik studiemiljö.

HDB Snickeri AB

Stängt

Nibblegatan 1273432 Hallstahammar
logo

HDB Snickeri är ett inrednings- och specialsnickeri beläget i Hallstahammar. Vi sysslar med det mesta inom inredning och möbelsnickeri och riktar oss till privatpersoner såväl som till företag. Vi arbetar i alla träslag och skivmaterial. Har ni en idé hjälper vi er gärna att förverkliga den. Vi har mångårig erfarenhet inom träbearbetning och en brinnande passion för träet som ett levande material. Kontakta oss för att diskutera era önskemål! #nl#För kom ihåg: Alla goda ting äro trä!

Axel Hellqvist & Son I Göteborg AB

Amalia jönssons gata 2142131 Västra Frölunda

Tidlösa Snickeri AB

Snäckvägen 2744298 Kode
logo

Torö Varv AB

Stängt

(4.5)

Bryggvägen 1014992 Nynäshamn
logo

Välkommen till Torö Varv!Vi ligger strax söder om Nynäshamn på vackra ToröAuktoriserad återförsäljare och verkstad för Volvo Penta, Suzuki, Torqeedo, Crescent och Linder båtar.

Gamleby Bygg AB

Rosenhillsvägen 659336 Västervik
logo

Allt inom byggnation & renovering. Vi utför även totalentreprenad.

JK Bygg & Sprängteknik AB

Stängt

Oskarsparken 270212 Örebro
logo