Se på karta

snickare halmstad 

gav 306 företag inom detta område

Korsvägen 2330256 Halmstad
logo

Kärnan i företaget är tillverkning av snickerier och specialinredningar. Allt inom inredningssnickeri med en affärsidé som bygger på: Hög kvalitet, leveranssäkerhet och flexibilitet till rätt pris. Vi tillverkar från idé till färdig produkt.

Kullagård 15131391 Oskarström
logo

Vi har mångårig erfarenhet av ny - om och tillbyggnader av villor, lägenheter eller endast kök. Är du i behov av att renovera har vi utmärkta lösningar för dig som kund. Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen!

Furuvägen 5030223 Halmstad
logo

Tolarps Bygg är en välrenommerad byggfirma. Under drygt 13 år har Anders Palm och hans snickare byggt många drömhus. Vi har byggt ut, till och om, renoverat sommarstugor, byggt altaner och lagerlokaler. Vi har gjutit betonggrunder och kundanpassat kontorslokaler. Ja, vi löser det mesta som har med byggnationer att göra.

Rörkullsvägen 4A30241 Halmstad
logo

Vi är ett byggföretag med bred kunskap och lång erfarenhet inom byggsektorn.

(5)

Karlsrovägen 6630241 Halmstad
logo

Byggnadsfirma Jonas Dahl AB - din byggmästare i Halmstad #nl# #nl#Välkommen till Byggnadsfirma Jonas Dahl AB! #nl#Vi är byggmästaren med kunniga och engagerade snickare. Du kan anlita oss för allt inom bygg. #nl#Vi arbetar i Halmstad med omnejd och har både företag och privatpersoner som kunder.

Lindbergsvägen 12543247 Varberg
logo

Företaget finns i Varberg men välkomnar kunder från Halmstad.

GR Fasadputs utför allt inom murningsarbeten och fasadbehandling. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Örnastuvägen 231396 Simlångsdalen
logo

Janssons Byggnadsfirma AB startade på 1950-talet av Assar Jansson, far till nuvarande ägarna Jan-Erik och Kenneth Jansson. Företaget övergick i sin nuvarande form 1985. Idag arbetar även den 3.e generationen i företaget. Vi erbjuder totalentreprenad gällande ny-, till och ombyggnationer av villor, lokaler och fabriker. Vårt arbetsområde är Halmstad med omgivning. Vår målsättning är att ha en nära kontakt med kunden där förtroende, kvalitet och noggrannhet är viktiga ledord.

Vattugatan 731332 Oskarström
logo

Vi på Andreas Bygg i Halmstad AB är ett lite företag som sätter kunden i fokus, vi är en öppen dialog med kunderna från start till slut så att kunden känner sig trygg i hela projektet. Vi har samarbetspartners inom de flesta områdena så vi kan stå för hela helheten.

Lärkvägen 3230223 Halmstad
logo

Välkommen till Furets bygg AB! Vi bygger allt från hus och husgrunder till altaner och nya kök.

Skallkroksvägen 730571 Haverdal
logo

Söker du elektriker med bra rekommendationer? Vi är din trygga elinstallatör som utför uppdrag med fokus på yrkesstolthet - säkerhet och personligt engagemang.Vi är givetvis verksamma i hela Göteborg. Med bred kunskap och många års erfarenhet inom elinstallationer så kan vi tillmötesgå era behov. Våra uppdragsgivare är fastighetsägare,företag inom byggsektorn, privatpersoner, kontor, butiker och restauranger. Som elektriker i Göteborg hjälper vi dig med att installera en säker elanläggning.

Harplinge 60230561 Harplinge
logo

Här kan Ni bo i vacker slottsmiljö alldeles för Er själva. Endast ett sällskap åt gången tillåts, enbart för att göra Er vistelse här så personlig och minnesvärd som möjligt! Ni disponerar alla salonger precis som Ni vill, antingen för Ert företags ledningsgruppsmöte eller social samvaro. Kontakta oss för mer info.

Furuviksringen 230244 Halmstad
logo

VeteranService erbjuder företagsservice inom Fastighetsskötsel, Hemmet och Personalrelaterade tjänster. Välkommen att kontakta oss!

Mjällby MOLLEBO 31230591 Halmstad

Välkommen till Fredrik Rönntoft Byggnads AB - Kontakta oss för att få hjälp av en professionell byggfirma!

Plönninge Fjällaregården 46430561 Harplinge
Ödebacksvägen 1931396 Simlångsdalen
Plönegatan 1230234 Halmstad
Furuvägen 36E30224 Halmstad