Se på karta

snickare avesta 

gav 130 företag inom detta område

Högboleden 3177463 Avesta
logo

BEAB är ett byggföretag som utför husbyggnationer. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster. Beab bedriver verksamhet inom byggbranschen sedan 2006, då 3 företag slogs samman till ett gemensamt.Vi är ca 10 anställda snickare och arbetar till större delen med nybyggnationer, men även renovering och tillbyggnader.Försäljning och montering av Traryd fönster är också en del av vår verksamhet. Vårat marknadsområde upptar hela Svealand.

(5)

Fabriksgatan 277554 Krylbo
logo

Köket är så mycket mer än en matplats. Köket ger både stil och karaktär till ditt hem. Därför är vi alltid måna om att ta reda på hur du vill ha det. Vi tillverkar och säljer kvalitetskök med funktion, känsla och design som främsta kännetecken. Se gärna mer på vår hemsida.

(5)

Grytnäs 3777492 Avesta
logo

Vi anpassar köket efter dina behov och önskemål med den bästa känslan och den högsta kvaliteten. Varje kök tillverkas bara för dig!Här kan du låta dig inspireras och få ideér till ditt Nya Bomankök!

Täktstigen 1677571 Krylbo
logo

Allt inom bygg - från fönster till nybyggnation.

Norsbro Sågmyravägen 3079330 Leksand
logo

Företaget finns i Leksand men välkomnar kunder från Avesta.

Råvaran, prima sågad fura eller måttanpassade fingerskarvade ämnen, köps från leverantörer i hela landet, men främst från närområdet. Produktionen består av hyvling och industriell ytbehandling och omfattar golvsocklar, foder, taklister, smyg- och täcklister, smygpaneler med mera av furu. Alternativt tillverkas profilerna av MDF-board. Förutom standardsortimentet tillverkas andra profiler och av andra träslag på beställning.

Buska 7677498 Horndal
logo

Folkare Bygg är ett mindre, smidigt/flexibelt byggföretag förankrat i Folkarebygden runt Avesta i södra dalarna. Företaget utför arbeten inom bygg även i Sala, Hedemora och Säters kommuner. Företaget utför framförallt reparationer, ombyggnader samt tillbyggnader, även med ROT-avdrag. Givetvis samordnar vi projekten med övriga yrkesgrupper.

Baggbovägen 877491 Avesta
logo

Vi isolerar ditt hem. Vi erbjuder lösningar för att hjälpa dig att isolera ditt hem och spara pengar på dina energikostnader. Vårt utbud av isoleringslösningar inkluderar lösullsisolering, ett miljövänligt alternativ som ger ett mögelfritt hem med ett behagligt inomhusklimat. Läs mer om våra tjänster och hur du kan få en offert på vår hemsida.

Högboleden 2077463 Avesta
logo

VÄLKOMNA TILL HANTVERKSDESIGN. Med eget snickeri, erfarna projektledare, byggpersonal och snickare får du alla förutsättningar för ditt nya hem. Vi vill hjälpa dig att förverkliga din dröm – till en plats som du nästan vill aldrig lämna. Enkelt och smidigt ska projektet flyta men aldrig med avkall på kvaliteten. Här ska du leva länge och du ska trivas. Hemmet är trots allt en liten bit av oss själva och vi på Hantverksdesign är stolta över att få bygga det.

Södergatan 277435 Avesta

(1)

Signalvägen 1177554 Krylbo
Fasanvägen 277595 Folkärna
Norra strandmora 1077499 By Kyrkby
Ingevallsbovägen 1377462 Avesta
Grossbo 1477498 Horndal