Om företaget

I vårt snickeri i Småland sammanför vi hantverkstraditionen från 1935 med modern form och funktion. På det sättet kan vi erbjuda handgjorda dörrar som uppskattas lika mycket idag som av kommande generationer.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
010-451 46...
Adress

Furuvägen 1

33194 Värnamo


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

I vårt snickeri i Småland sammanför vi hantverkstraditionen från 1935 med modern form och funktion. På det sättet kan vi erbjuda handgjorda dörrar som uppskattas lika mycket idag som av kommande generationer.

Ytterdörrar

Alla våra dörrar tillverkas för hand i vårt Snickeri i Småländska Hånger. Detta hantverk skapar inte bara oslagbar kvalitet. Det gör även att vi kan erbjuda den dörr som du gillar bäst i alla storlekar och former som du skulle vilja ha. Välj en dörr som du gillar och ta sedan reda på hur den ser ut med sidoljus, överljus, slagport, pardörr eller pivot-dörr.

Innerdörrar

När vi på SnickarPer pratar om våra innerdörrar pratar vi snarare om inredningsdetaljer. Våra dörrar är precis som en möbel en naturlig del av ett rum som därmed ger ett lika unikt som intressant utseende.

Våra innerdörrar tillverkas för hand i vårt snickeri i Småland. Det innebär att de har en i princip lika stadig konstruktion som våra ytterdörrar genom sina förstärkta dörrblad. Något som så kallade lättviktsdörrar saknar.

När du ska välja en innerdörr från SnickarPer föreslår vi att du börjar titta på våra ytterdörrar. Vi kan nämligen leverera i princip alla våra innerdörrar i exakt samma design som våra ytterdörrar. Många av våra kunder väljer därför först ytterdörr för att sedan välja samma dörrdesign i resten av huset, vilket skapar harmoni i ditt hem.

Om du redan nu har en bild av hur du vill att dina nya innerdörrar ska se ut är det inget problem. Precis som med alla våra dörrar kan vi specialtillverka innerdörrar efter det utseendet som du önskar. Allt du behöver göra är att kontakta oss så följer vi med på resan fram till din nya innerdörr.

Garageportar

Hos SnickarPer kan du få en garageport med exakt samma stil som ytterdörren. Porten öppnas höger- och vänsterhängt som “vanliga” dörrar och kan naturligtvis låsas med samma nyckel som entrén.

Din garageport är sista pusselbiten i SnickarPers totallösning. Tack vare genomtänkt formgivning kan du kombinera såväl ytter- som innerdörrar med din garageport och på så sätt skapa ett genomgående formspråk på alla dörrar.

Hela dörrsortiment finns i utförande som garageportar (slp) med samma omfattande möjligheter till egna kulör och materialval.

Garageportar från snickarper har 70 mm dörrblad isolerade med styrencellplast och tätningslister av silikon.

Våra garageportar fungerar alltså utmärkt för varmgarage. En målad garageport har insidan i samma kulör som utvändigt. Garageportar i teak har även insida i teakfanér.

Samtliga portar kan utrustas med automatisk öppning via fjärrkontroll. Samtliga portar har rostfri sparkplåt utvändigt och ställbart ventilgaller på insidan.

Specialdörrar

Vill du att din familj ska mötas av en unik entré? Om du väljer en specialdörr från oss på SnickarPer kan allt från design till storlek, materialval och tillval anpassas efter dina vildaste fantasier. Anledningen till att vi kan erbjuda en helt unik dörr är i grunden vårt snickeri i Småland. Våra snickare kommer att tillverka din dörr så snart den är beställd vilket innebär att alla moment kan anpassas efter dina önskemål.

Snickar-Per ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Snickar-Per AB

Omsättning

30 986 tkr

Vinstmarginal

-0.60 %

Anställda

23

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Snickar-Per AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Snickar-Per AB

Org.nr:

5561364158

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

16232 Industri för trädörrar

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

08.06.1970

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0104514650

01-045 146 50

010-451 46 50

0104-51 46 50

010-4514650