Om Snickar-Per AB

I vårt snickeri i Småland sammanför vi hantverkstraditionen från 1935 med modern form och funktion. På det sättet kan vi erbjuda handgjorda dörrar som uppskattas lika mycket idag som av kommande generationer.

Ytterdörrar

Alla våra dörrar tillverkas för hand i vårt Snickeri i Småländska Hånger. Detta hantverk skapar inte bara oslagbar kvalitet. Det gör även att vi kan erbjuda den dörr som du gillar bäst i alla storlekar och former som du skulle vilja ha. Välj en dörr som du gillar och ta sedan reda på hur den ser ut med sidoljus, överljus, slagport, pardörr eller pivot-dörr.

Innerdörrar

När vi på SnickarPer pratar om våra innerdörrar pratar vi snarare om inredningsdetaljer. Våra dörrar är precis som en möbel en naturlig del av ett rum som därmed ger ett lika unikt som intressant utseende.

Våra innerdörrar tillverkas för hand i vårt snickeri i Småland. Det innebär att de har en i princip lika stadig konstruktion som våra ytterdörrar genom sina förstärkta dörrblad. Något som så kallade lättviktsdörrar saknar.

När du ska välja en innerdörr från SnickarPer föreslår vi att du börjar titta på våra ytterdörrar. Vi kan nämligen leverera i princip alla våra innerdörrar i exakt samma design som våra ytterdörrar. Många av våra kunder väljer därför först ytterdörr för att sedan välja samma dörrdesign i resten av huset, vilket skapar harmoni i ditt hem.

Om du redan nu har en bild av hur du vill att dina nya innerdörrar ska se ut är det inget problem. Precis som med alla våra dörrar kan vi specialtillverka innerdörrar efter det utseendet som du önskar. Allt du behöver göra är att kontakta oss så följer vi med på resan fram till din nya innerdörr.

Garageportar

Hos SnickarPer kan du få en garageport med exakt samma stil som ytterdörren. Porten öppnas höger- och vänsterhängt som “vanliga” dörrar och kan naturligtvis låsas med samma nyckel som entrén.

Din garageport är sista pusselbiten i SnickarPers totallösning. Tack vare genomtänkt formgivning kan du kombinera såväl ytter- som innerdörrar med din garageport och på så sätt skapa ett genomgående formspråk på alla dörrar.

Hela dörrsortiment finns i utförande som garageportar (slp) med samma omfattande möjligheter till egna kulör och materialval.

Garageportar från snickarper har 70 mm dörrblad isolerade med styrencellplast och tätningslister av silikon.

Våra garageportar fungerar alltså utmärkt för varmgarage. En målad garageport har insidan i samma kulör som utvändigt. Garageportar i teak har även insida i teakfanér.

Samtliga portar kan utrustas med automatisk öppning via fjärrkontroll. Samtliga portar har rostfri sparkplåt utvändigt och ställbart ventilgaller på insidan.

Specialdörrar

Vill du att din familj ska mötas av en unik entré? Om du väljer en specialdörr från oss på SnickarPer kan allt från design till storlek, materialval och tillval anpassas efter dina vildaste fantasier. Anledningen till att vi kan erbjuda en helt unik dörr är i grunden vårt snickeri i Småland. Våra snickare kommer att tillverka din dörr så snart den är beställd vilket innebär att alla moment kan anpassas efter dina önskemål.

Snickar-Per ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Snickar-Per AB Snickare, Värnamo - 1
  • Snickar-Per AB Snickare, Värnamo - 2
  • Snickar-Per AB Snickare, Värnamo - 3
  • Snickar-Per AB Snickare, Värnamo - 4
  • Snickar-Per AB Snickare, Värnamo - 5
  • Snickar-Per AB Snickare, Värnamo - 6

Snickar-Per AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSnickar-Per AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.06.1970
Org.nr:5561364158
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch16232 Tillverkning av dörrar av trä

Exekutiva befattningar/Administration

Jonna Karin OpitzOrdförande
Jonna Karin OpitzLedamot
Karl Håkan Viktor ArvidssonLedamot
Mads Kristoffer Storgaard MehlsenLedamot
Stefan Johan RudeliusSuppleant
Åke Mikael GrundénExtern verkställande direktör
Emil Thomas CarlssonHuvudansvarig revisor