Se på karta

smidesverkstad 

gav 975 företag inom detta område

Norrväna 2582473 Delsbo
logo

Utför diverse smidesjobb, byggnationer, konstruktioner montage samt svetsreparationer av jord- skogsmaskiner och redskap.

Klastorpsslingan 615242 Södertälje
logo

Arbetar med plåtslageri och smidesarbeten. Byggnadsplåtslageri, lättbyggnadsteknik, uppförande av stålhallar samt smide.

Andra långgatan 29c89160 Örnsköldsvik
logo

Behöver ni hjälp med erat projekt eller FU-Stopp? Vi hjälper er med allt som har att göra med svetsning, montage och reparationer.

Industrigatan 284631 Hede
logo

Hejdlös Svets & Motor, din firma för all form av svetsning i Hede! Kontakta oss via mail eller telefon för ditt nästa projekt och välkommen till verkstaden.

Hörsne prästgården 11162258 Romakloster
logo

Gotland Smidefix AB, din lokala smidesverkstad på Gotland! Vi erbjuder allt från smide, stallinredning och gödselpumpar. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt!

Blads väg 2038246 Nybro
logo

Välkomna till det kompletta plåtslageriet! Byggnadsplåtslageri, plåt, papp och tegeltak. Kaminer och skorstenar. Stor utställning.

Nyhemsvägen 484631 Hede
logo

Betongen AB, din betongare i Härjedalen och Hede kommun! Vi tillverkar och säljer betong samt betongprodukter.

Industrigatan 456831 Skillingaryd
logo

Plåt- och metallarbeten med spets. Vi har utfört det mesta som är möjligt inom plåt och metall sedan starten 1990. Från ritning till färdig konstruktion. Våra affärsområden är stålkonstruktioner och industriservice, men har du en fundering eller förfrågan som inte riktigt passar in där är du förstås välkommen att höra av dig ändå. Vi är rätt säkra på att vi kan hjälpa dig. Välkommen!

Täppetleden 929641 Åhus
logo

Vi startade vårt företag 1988. Idag ägs företaget av Rickard Nilsson som har fyra anställda. Tillsammans utför vi många olika typer av arbeten till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder bland annat arbeten inom bygg, glas- och aluminium, plåt samt tillverkning och försäljning av smide. Vi monterar även solceller!

Åkerbygatan 474537 Enköping
logo

Vi är specialiserade på exklusiva trappor och räcken i stål och aluminium, rostfritt, trä och glas. Inspända glasräcken. Industri- och utrymningstrappor.

Kolfallsgatan 2558273 Linköping
logo

Byggnadssmide inom nyproduktion och om- och tillbyggnad. Staket, räcken och all form av legoarbete och reparation inom svetsning.

(3.2)

Magasinsvägen 516343 Spånga
logo

Bromma Stål AB är ett privatägt företag i Stockholm med cirka 25 anställda verksamma inom stålkonstruktion och stålhandel med eget stållager i Spånga och smidesverkstad. #nl# #nl#Bromma stål erbjuder en unik position på marknaden i Stockholm med vårt stålservicecenter där vi kan tillgodose våra kunders behov av anpassat material i stål, med smidesverkstadens flexibilitet och stålgrossistens storlek tillsammans med en unik leveranssnabbhet.

Svärtingstorp 915828193 Finja
logo

Vår tillverkning är bred, från små pressade och stansade detaljer upp till större bärande stålkonstruktioner.En del av vår verksamhet utgörs av reparationer och svetsning av entreprenadmaskiner.

Gamla tågarpsvägen 18225356 Mörarp
logo

Allt inom bearbetning, designsmide, stål, industriservice och smide. Vi arbetar med svetsarbeten, smidesarbeten, maskinbearbetning, blästringsarbeten, bockningsarbeten, borrningsarbeten, monteringar mm. Mer än 30 års erfarenhet inom metallbearbetning och design kan vi leverera hög kvalité snabbt och enkelt. Tveka inte att ta kontakt för en förfrågan eller en lösning på ett problem. Vi samarbetar med lokala och intenationella företag och har en stor kunskapsbank.

Huluängsvägen 555628 Jönköping
logo

Metalltryckning i Hovslätt AB - Er partner när det gäller trycksvarvning. Trycksvarvning i alla förekommande material.

Elektravägen 6712630 Hägersten
logo

Vi är ett dynamiskt stålbyggnads- och smidesföretag i moderna verkstadslokaler i Västberga, Stockholm. Med egen konstruktör och genom korta beslutsvägar och hög effektivitet från tillverkning till montage skapas mycket goda förutsättningar för kvalitetsstyrning, leveranssäkerhet och innovationsutveckling. Vi utför arbeten i Storstockholm, Södertälje, Nynäshamn och Uppsala och våra kunder består främst av mellanstora och de större byggföretagen.

Flädie vagnmakarväg 223791 Bjärred
logo

Varmt välkommen. Mitt namn är Martin Svensk och jag driver Ferrum Konstsmide. Smidet har blivit en följeslagare på min livsväg, en väg jag går med drömmen och visionen som ledsagare. Jag strävar hela tiden mot perfektionism inom mitt smide, både tekniskt och formmässigt. Hör gärna av dig med dina idéer och önskemål så förverkligar vi dom tillsammans!Har arbetat som smed i 15 år. Brinner för att hålla yrket och hantverketlevande.Traditionellt Smideshantverk med modern design

Brovägen 426675 Hjärnarp
logo

Hjärnarps Plåtslageri & Takservice utför allt inom byggnadsplåtslageri & takarbete åt såväl privatpersoner som industrin. Tak och väggbeklädnad, vattenavrinning, huvar, skorstenar, band/skivtäckning, bleck, garageportar, ventilation, byggnation stålhallar och diverse monteringsarbeten.

Grövelsjövägen 43079792 Idre
logo

Fjällgård med stuguthyrning i de underbara Grövelsjöfjällen. Våra stugor är rökfria, fräscha och byggda för självhushåll.

Berglundavägen 12B70236 Örebro
logo

Kundorienterade lösningar för stålhallar, smide & bilinredningLåt oss komma med lösningar som passar er och det ni vill åstakomma. Vi på Bista Mekan AB skapar möjligheter med fokus på er som kund, inom stålhallar, smide, rostfritt och bilinredning.Med hög kvalitet och kort leveranstid hjälper vi er att hitta rätt!

Spårgatan 2460223 Norrköping
logo

Ståthöga Verkstad AB är ett industriserviceföretag som arbetar med underhåll och reparationsarbeten samt tillverkning och montering av plåt- och stålkonstruktioner. Våra kunder finns inom processindustri, värmekraftverk, sågverk, bygg, kross- och återvinningsindustri. Arbetsområdet är främst Norrköping och angränsande kommuner i Östergötland.

(5)

Råggatan 445233 Strömstad
logo

Vi har har fokus på helhets-lösningar.Vi är ett byggföretag som har funnits sedan 2004. På uppdrag av både företag och privatkunder utför vi jobb i huvudsak nybyggnationer av egenritade villor/fastigheter utifrån kundens egna idéer.Vi utför även jobb som renoveringar tillbyggnader, murningsarbeten, kakeljobb m.m Vårt upptagningsområde är i Strömstadstrakten.Vi arbetar för företag och privatpersoner och erbjuder totalentreprenad inom bygg. gäller nybyggnationer och renoveringar.

Fabriksgatan 2357771 Virserum
logo

BODA SMIDE använder erkända formgivare och skickliga hantverkare för att skapa unika bruks- och prydnadsföremål i järn och glas.

Västberga Allé 36C12630 Hägersten
logo

Oljibe (Olje & industribyggnadsentreprenader AB) är ett modernt byggföretag med gamla anor och nya idéer. Vi har under mer än 60 år i branschen utfört entreprenad-, byggservice och smidestjänster för framför allt fastighetsförvaltare, kommuner, fastighetsbolag, industriföretag, läkemedel-, olje- och försäkringsbolag.

Ståltorpsvängen 267241 Töcksfors
logo

Vi har en väl utrustad smidesavdelning där vi utför såväl små som stora reparationer och uppdrag. För dig som inte redan känner till vår mångåriga erfarenhet, ta kontakt med oss så vi kan förklara vad vi gör och kan.