Se på karta

smidesverkstad 

gav 974 företag inom detta område

Lyftkransvägen 13B14250 Skogås
logo

Specialist påbranddörrar och skräddarsydda entrépartier i stål och rostfritt stål. 1 års garanti på våra brytförstärkningar.

Kabelvägen 570375 Örebro
logo

Vi utför allt inom mark- och anläggningsbyggnation, från mindre servicearbeten åt bostadsbolag till ombyggnation.

Hyttgatan 1C74744 Gimo
logo

Vi utför plåtarbeten och byggnadssmidesarbeten efter önskemål och behov. Våra kunder är privatpersoner, industri och byggföretag.

Järnvägsgatan 3053330 Götene
logo

Vi utför allt inom smidesbranschen, från nybyggnationer till reparationer och underhåll. Utför även kranlyft med mobilkran.

Dalhemsvägen 2814146 Huddinge
logo

Vi tillverkar stålkonstruktioner och svetsad balk till prefab-och byggindustrin i Sverige. Just nu tillverkas över 400 ton stål i månaden, i vår produktion/verkstad.

Nibblegatan 564630 Gnesta
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Sjövägen 24B34194 Ljungby
logo

I småländska Angelstad skapar vi sköna artiklar i vackert tenn. Underbara gåvor och presenter. Vi är specialister på renovering och underhåll av mässingskronor, för exempelvis kyrkor. Vi tillverkar också nya mässingskronor i olika storlekar.

Havdhem lingvide 62341 Havdhem
logo

Vi är ett företag som mixar modern teknik med traditionella smidesarbeten. Vi utför alla inom branschen förekommande arbeten.

Frövivägen 2371895 Ervalla

Lindstedt Mekanisk Verkstad etablerades 1932. Välkommen att kontakta oss för att få hjälp med ditt problem. Vi ser fram emot att höra från dig.

Flottiljvägen 4039241 Kalmar
logo

Vi är ett företag som utför det mesta inom svetsning och plåtarbeten. Från stålstommar och plåtarbeten vid om- och nybyggnation till svetsning av konstruktioner i alla format. Vi gör även svetsning för legoarbeten, reparationer och underhållsarbete samt smidesarbeten som räcken, trappor och grindar. Vi har även plåtslagare som kan göra traditionella plåtarbeten. Våra kunder är byggbolag, fastighetsägare, installatörer, industriföretag och privatpersoner.

Holsby 1257454 Holsbybrunn
logo

Tillhandahåller byggkran och teleskoplastare. Utför kärnborrning, betongsågning, energideklaration m.m. Kvalité är vår ledstjärna!

Gillbergagatan 958273 Linköping
logo

Vi är ett fullserviceföretag verksamt inom byggnadssmides- och byggnadsplåtbranschen.Vi åtar oss nybyggnads- och ombyggnadsarbeten samt uppförande av hallbyggnader, industribyggnader etc. i stål och plåt på såvälutförande- som totalentreprenad.Vi monterar även HDF-bjälklag, betongsocklar, väggelement o.dyl. Välkommen att kontakta oss!

Elvägen 244361 Stenkullen
logo

Från önskemål till verklighet.Välkommen till J&R.Befinner Ni er i ett expansivt läge och behöver bygga om eller bygga nytt tveka inte att kontakta oss.

Kardanvägen 9646138 Trollhättan
logo

Vi jobbar med allt inom svets och smide. Exempelvis smidesgrindar & staket, konst & möbler. vi svetsar i alla material.

Klambyholmsvägen 161-5527567 Vollsjö

Stålbyggare. Bygger det mesta utefter kundens önskemål, alltifrån villasmide till industriprodukter. Det mesta inom svetsning, även rostfritt och aluminium. Stort som smått.Allt levereras i hög kvalité för bästa funktion och användbarhet, vare sig det rör sig om ett par vackra grindar eller maskinstativ för industrin.Noggrannhet och precision är ledord här.Även unika och udda specialjobb kan erbjudas.Har du en idé så ska vi nog kunna få den verklig.Verkstaden ligger strax norr om Sjöbo.

Västra Bravikenvägen 1K60238 Norrköping
logo

Komplett Plåtslageri & Smidesverkstad med Maskinunderhåll.

(3.67)

Lasarettsvägen 1585643 Sundsvall
logo

Vi är ett etablerat byggnadsplåtslageri i Sundsvall. Med våra maskiner bearbetar vi olika plåtmaterial.

Bonäshamn 64383793 Järpen
logo

Olsson & Hedström Älvservice AB startades 1998 av Hans-Olov Olsson och Torbjörn Hedström. Tillsammans har de mer än 78 års erfarenhet från Vattenkraftsindustrin.I dagsläget är vi 19 anställda, bland annat fem smeder, två maskinförare och tre elektriker. Vårt breda yrkeskunnande är företagets största tillgång och fokus ligger på att erbjuda hög kvalité i såväl arbete som material. Vi utför bygg-, mek-, betong- och smidesarbeten från Dalälven i söder till Umeälven i norr.

Skogstorpsvägen 371134 Lindesberg
logo

Linde Byggmaskiner etablerade 1949 Vi är en traditionell industrifirma. Det mesta inom Svets & smide kan du få utfört hos oss. Några huvudsakliga områden vi arbetar med är: Stålkonstruktioner, stålreparationer, plåtreparationer/konstruktioner.

Håkantorpsvägen 21124655 Löddeköpinge
logo
Bjursätragatan 11512463 Bandhagen
logo

Stefan Hofmeijer AB - vi utför kvalificerade svetsarbeten i Stockholm! Vi är experter på metallbearbetning, svetsning, plåtbearbetning och smide. Vår personal är kompetent och besitter stor erfarenhet inom branschen. Vår erfarenhet sträcker sig över 40 år i branschen och har gått vidare till nästa generation. Vi lägger stor vikt på kvalité och service där våra kunder är den viktigaste delen.

Industrigatan 284631 Hede
logo

Hejdlös Garage AB, din firma för all form av svetsning i Hede! Kontakta oss via mail eller telefon för ditt nästa projekt och välkommen till verkstaden.

Norra vägen 2133375 Reftele
logo

Vi kan leverera ett komplett tak med hög kvalitet med en snabb leverans, till ett bra pris. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Vattenverksgatan 1341502 Göteborg
logo

Din service partner inomindustri & smide

Kristinehamnsvägen 268161 Björneborg
logo

FROM SCRAP TO FINISHED PRODUCTBjörneborg Steel is a company with a forging history since 1656. We produce world class products with a minimum of carbon footprint using recycled raw material and fossil free energy. Our products are 100% recyclable over and over again without loosing it's properties. We meet the toughest specifications within any industry and provide forged components to finish machined projects with the finest tolerances. It’s the circular steel solution.