Se på karta
Domänvägen 319273 Sollentuna

5 (1)

Vi är ett fullserviceföretag och arbetar med alla typer av golv. Välkommen att kontakta oss!

Datavägen 55J43632 Askim

Vi utför trapprenovering och dammfri golvslipning. Vi gör allt du kan behöva till din trappa eller ditt trägolv. Vi hjälper dig med allt från trappslipning, målning av er trappa, betsning (infärgning), eller inklädnad med nya steg i trappan. Vi utför dammfri golvslipning och har utfört många omfattande arbeten genom åren.

Åsögatan 14411624 Stockholm

Terrazzospecialisten är ett familjeföretag och vår historia sträcker sig tillbaka till 1920-talet. Med snart hundra års erfarenhet har vi passionen, kunskapen och en unik teknisk expertis kring allt som rör terrazzo. Med kvalitet, integritet och service som våra ledord utför vi nyläggning, renovering, slipning och lagning av golv och trappor, terrazzoplattor samt natursten.

Yttersjön 1392292 Vindeln

Vi är ett företag som satsar på hög kvalité och bästa städteknik genom kompetens och utbildning, både för oss själva och andra städföretag.De områden som vi sysslar med Är inom Lokalvård: Fönsterputs, Golvvård, byggstädning, storstädning, flyttstädningar, Slipning av golv, Hushållsnära tjänster/ RUTInom Företagstjänster så håller vi Ledarskapsutbildningar, SRY städutbildning, Golvvårdsutbildning, konsulttjänster för ISO 9001 och 14001.