Om Skyltfabriken AB

Skyltfabriken är ett företag som satsar på bra kvalitet och bra service när det gäller skyltar och bilreklam.

Skyltfabriken

Du måste slåss för Din del av marknaden, genom att synas skaffar Du dig konkurrensfördelar. Bilreklam är väl satsade reklampengar i den kampen. Reklam är inte bara kostnad, bra reklam är också ett väl beprövat försäljningsverktyg.

När Du anlitar oss anlitar Du ett företag med mer än 30 års erfarenhet i branschen. Bland våra kunder syns: Widrikssons Åkeri, H Å Johansson Transporter, Enskede Bilexpress m.m.

Vi kommer gärna ut för att få information om Er, för att kunna ge en presentation, eller för en diskussion. Gör som våra nuvarande kunder slå oss en signal, det lönar sig.

Skyltar

Skyltar innefattar en hel del. Oavsett vad ni behöver så kan vi hjälpa er. Allt från små skyltar vid t.ex dörrar på kontoret till lysande fasadskyltar och skyltmaster. Inget jobb är för oss för litet eller för stort.

Bilreklam

Reklam behövs för att skapa en position i folks medvetande, förbereda kunden och förkorta säljprocessen. Vi på Skyltfabriken har över 30 års erfarenhet i branschen, vi kan det här med bildekaler och bildekor.

Bildekoren består av dataskuren självhäftande högkvalitetsfolie från leverantörer som 3M, R&D och MACTAC. Vi har flera olika typer av maskiner för att trycka utomhusbeständiga dekaler och bilder. Läs mer om våra olika möjligheter till tryck.

Banderoller

Banderoller tillverkas i ett flertal kvaliteter, beroende på var banderollen skall sitta, hur länge osv. Förutom vanlig Banderollväv i olika gramvikter finns Nätbanderoll och olika typer av Lättviktsbanderoller, t.ex. NonWoven till vepor främst inomhus. Montering kan fås om man så önskar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Skyltfabriken AB Skyltar, Huddinge - 1
  • Skyltfabriken AB Skyltar, Huddinge - 2
  • Skyltfabriken AB Skyltar, Huddinge - 3
  • Skyltfabriken AB Skyltar, Huddinge - 4

Skyltfabriken AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSkylt & Dekorfabriken i Stockholm Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.07.1995
Org.nr:5565164703
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch32990 Diverse övrig tillverkning

Exekutiva befattningar/Administration

Per WadenholtLedamot
Jessica Marie WadenholtSuppleant
Anders Johan BergströmRevisor

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

08711100008-711 10 00087-11 10 000871-110 00