Se på karta

skrivkompressorer 

gav 26 företag inom detta område

Hoerbiger Service Nordic AB

Garvarns väg 977136 Ludvika
logo

Vi är en global marknadsledare inom design, teknik och produktion av: kompressorventiler, styrsystem och ventiler m.m.

PM Larm & Passage System AB

Stängt

Vattenkraftsvägen 713570 Stockholm
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster inom larm- och passagesystem!

DUAB-HUSET

Stängt

Södra Vägen 338334 Mönsterås
logo

DUAB-HUSET är baserat i Mönsterås, där vi har butik och lager. Vi säljer maskiner och verktyg, där våra stora produktområden är kompressorer, snickerimaskiner, högtryckstvättar samt elverktyg. Du hittar många kända varumärken i sortimentet men även våra egenimporterade märken. Stora delar av vårt sortiment finns tillgängligt för demonstration i butiken. Vi skickar paket inom hela Sverige och de flesta paket lämnar vårt lager redan samma dag. Alla ordrar över 500 kr skickas fraktfritt. Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Vi har egen verkstad som hjälper dig med service och reparationer.

ALMiG Sverige AB

Stängt

Teknikvägen 324534 Staffanstorp
logo

Med över 90 år i branschen har vi lyckats skapa tryckluft genom att kombinera hög teknisk kvalitet med låg energiförbrukning! Vi är inte billigast i branschen när det gäller själva maskinerna, men våra skräddarsydda lösningar och tjänster gör att våra kunder totalt sett får en lägre kostnad och en hög tillförlitlighet.

L-E Näsström Maskin AB

Stängt

Iduns väg 8075460 Uppsala
logo

Vi arbetar med kända produkter från märkesledande leverantörer. Kontakta oss för er närmaste återförsäljare!

Höglandets Kompressorservice, AB

Bockängsgatan 557138 Nässjö
logo

Vi säljer, installerar och servar kompressorer till kunder i sydöstra Sverige. Även flertalet av regionens större industrier.

Jonas Lindberg

Stängt

Hollandsgatan 544250 Ytterby
logo

ALMiG Sverige AB är ett dotterbolag till ALMiG GmbH som ingår i Fusheng Group och är en av de största aktörerna i världen inom tryckluftsteknik. Vi är representerade i över 90 länder världen över och totalt är vi 15 000 medarbetare. Vi tillverkar och säljer ett komplett sortiment av kompressorer i premiumklassen. Tillverkningen i 16 länder för både export och lokal marknad. På ALMiGs två fabriker i Köngen utanför Stuttgart i södra Tyskland tillverkas kompressorerna för den Europeiska marknaden.

Bnr Produkter AB

Stängt

Bullerbygatan 11121245 Malmö
logo

Välkomna till BNR Produkter AB! Ert säkra val av sammarbetspartner och leverantör av all utrustning till fordonsverkstan och garaget. Vi har lång erfarenhet av fordonsverkstaden och därför valt att endast sälja kvalitetsprodukter såsom Spartus svetsar och Dunlop, Bradbury, Ac-Hydraulic garageutrustning som ingår i Stenhöj gruppen. Vilket innebär att samtliga produkter är av mycket hög kvalite.

Gelins-KGK AB

Stängt

Göteborgsvägen 153240 Skara
logo

Produkter inom lantbruk, Industri och fordon. Grossistföretag som säljer via återförsäljare. Vi säljer kvalitetsmaskiner och verktyg så som högtryckstvättar, kompressorer, svetsar, batteriladdare, startbooster, vindor, koncentratsprutor, tryckluftstillbehör, mutterdragare, batterimaskiner, domkrafter, elverk, sågar. Vi har allt till en modern verkstad. Vi är auktoriserad serviceverkstad för Ingersoll Rand samt Kränzle och Fiac. Vi har ett stort reservdelslager till allt vi säljer.

En Tekniker - Umeå

Öppet

Sörfors 14190588 Umeå
logo

Tryckluftservice samt försäljning av kompressorer, Riskbedömning enl AFS2017:3, vacuum och blåsmaskiner samt annan industriell kringutrustning såsom pumpar, belysningsmaster, högtryckstvättar mm.Service amt felsökning av kompressorer utav samtliga fabrikat på marknaden.Rep utav många typer utav maskiner så tveka inte att kontakta oss för konsultation.

Sydsvenska Tryckluftsservice AB

Öppet

Apelstigen 134139 Ljungby
logo

Sydsvenska Tryckluftsservice AB erbjuder total service och reparation av mobila och stationära kompressorer och kompressoranläggningar, allt från sjukhus, tandläkare, tung industri, mjölkbönder och brunnsborrare. Ingen kompressor eller anläggning är för liten eller för stor.

Söders Maskinservice AB

Trångsundsvägen 239239 Kalmar

Svenssons Hydraulikservice AB

Svedjavägen 2282393 Segersta

Söders Maskinservice AB

Formaregatan 257236 Oskarshamn

Hedström & Kroon AB

Stängt

Katrinedalsgatan 1850451 Borås

Avarn Security

(2)

August barks gata 23B42132 Västra Frölunda

Tryckluftsteknik i Westervik AB

Kolonivägen 559361 Västervik

Granzow AB

Malmagatan 374537 Enköping

Jemtluft AB

Midgårdsgatan 283145 Östersund

Kompressor-Service Jan Glans AB

Stängt

(5)

Företagsvägen 2923237 Arlöv

Muréns Maskinservice AB

Stängt

Verkstadsgatan 1261341 Oxelösund

Aerzen Scandinavia AB

Östra Bangatan 2019560 Arlandastad

Itsab AB

Betongvägen 2297345 Luleå

Kaeser Kompressorer AB

Mätslingan 2418766 Täby

Trycklufts Poolen i Stockholm AB

Strömfallsvägen 4913549 Tyresö