Om Skrädderiverkstan

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Skrädderiverkstan, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSkrädderiverkstan AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.11.2015
Org.nr:5590337845
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch95290 Reparation av andra hushållsartiklar och personliga artiklar, 96012 Konsumenttvätt

Exekutiva befattningar/Administration

Louay EkLedamot
Madelen Birgitta StaafSuppleant

Omdömen om Skrädderiverkstan

Malin W

mer än ett år sedan

Fantastisk personal, alltid trevligt bemötande och de kan verkligen göra omändringsarbeten som inte syns... Nu senast lämnade jag in en vintage regnkappa som blev otroligt lyckad!! Guldstjärnor till er. Tur att ni finns...

Meta Morphosis

mer än ett år sedan

Trevlig service och väl utförd lagning. Rimliga priser.

hoppfull

mer än ett år sedan

Hamnade här efter att Cityskräddarna (precis som för andra) inte klarat av att slutföra vad de åtagit sig eller ge ordentlig information. Har fått ett bra bemötande och hoppas att det blir så bra som jag vill.

Per-Olof

mer än ett år sedan

Hade flera veckor innan min kostym skulle vara färdig lämnat in den till Cityskräddarna. När dagen börjar närma sig då jag behöver min kostym ringer dom och säger att dom inte hinner fixa ändringarna utan vill att jag ska hämta den!!!! Går då till Skrädderiverkstan som hjälper mig. Där får jag ett trevligt bemötande och perfekt utfört arbete! Tack!

En lycklig kund

mer än ett år sedan

Lämnade för flera månader sedan in en illasittande klänning jag aldrig använt på grund av.... Den var därför lätt att glömma bort. Fick för någon månad sedan en trevlig påminnelse per telefon, men glömde bort igen. Tack för att ni ringde en gång till och inte bara lämnade bort min klänning någonstans!! Nu har jag hämtat den och den sitter så bra, precis som gjuten!

Andreas

mer än ett år sedan

Ägarinnan är trevlig och duktig men flera av de anställda är hopplösa vad gäller både kunskap och kundbemötande.

Blir tyvärr lite av ett lotteri att gå dit eftersom bemötandet beror helt på vem man får hjälp av, har varit där ett 20-tal gånger men gav upp då jag allt som oftast blev besviken.

D E A

mer än ett år sedan

Har varit hos andra skrädderier för att laga trasiga skjortor som har slitits upp vid armbågen.
Då har jag fått en hopsnörpt lagning som varken varit snygg eller hållbar. På Skrädderiverkstán använder dom skjortans tyg på ställen som inte syns och ersätter med annat, riktigt snyggt och proffsigt!

Lisa

mer än ett år sedan

Lämnade mitt nummer så att Skräddarverkstan kunde höra av sig när mina byxor var klara, men det kommer jag aldrig göra igen.
Samma kväll som jag lämnade in mina byxor fick sms överraskande från en av deras manliga anställda från hans privata nummer. I smsen förslog han flera sexuella saker som jag anser som direkt olämpliga.

Idag den 14/3 - 2013 gick jag dit för att hämta upp mina byxor samt för att konfrontera dem med dessa uppgifter. Kvinnan som jag pratade med skakade bara på huvudet åt mig och struntade i det inträffade som det inte vore någonting.

Byxorna blev riktigt dåligt sydda, sömmen är helt sned och jag önskar att jag aldrig hade lämnat in dem. Jag kommer gå till en annan skräddare för att se om de kan rädda dem.

Kommer aldrig gå dit igen och hoppas ingen annan gör det heller.

Svar från företaget

Detta betraktar jag som ett rent förtal då vi på Skrädderiverkstán aldrig hört av någon kund att något sådant skulle ha hänt! Vidare meddelar vi redan vid inlämning när plaggen är klara och ringer således inte upp våra kunder för att meddela detta.

Me

mer än ett år sedan

Lämnade in min dunjacka från Woolrich för att lägga upp ärmarna som var för långa. Var nervös att det inte skulle bli bra, eller att det skulle synas att ärmarna var uppsydda. Fick prata med Lois som skulle utföra arbetet och som sa att det inte skulle synas alls att den var uppsydd. Nervös gick jag och hämtade jackan, som med ett påslag på 20% av priset var färdig 2 timmar senare och blev mycket nöjd. Det syntes inte alls att en ändring gjorts, utan ärmen såg exakt likadan ut. Mycket proffsigt arbete. Rekommenderas.

Annika

mer än ett år sedan

Göteborgs bästa skrädderi har äntligen öppnat igen efter sommarstängningen! Jag är säkerligen inte den enda som har längtat efter er!!!

Kristian

mer än ett år sedan

Var sent ute och skulle på bröllop men fick förstklassig hjälp både med att korta ärmarna på en kavaj, ta in den lite och med att ta in byxorna samt lägga upp dem. Allt detta på några timmar till en högst rimlig peng. Ett suveränt utfört arbete och en lycklig kund rikare!

William

mer än ett år sedan

Bra kvalitet och bra service varje gång jag varit där! Centralt läge ett plus.

Therese

mer än ett år sedan

Har varit här till och från då jag gått ner i vikt (och upp), kläderna får en fantastisk passform och de är så påhittiga och ändrar så att det inte syns ngn skillnad. Var även här med ett par trasiga favorit byxor som de lyckades laga på ett sätt som gjorde att de blev helt unika och kommer hålla bra länge.
När jag läser vad alla andra skrivit blir jag chockad, bättre skrädderi och personal finns inte!
Dom har fasta priser och är noga med att förklara, vilket är helt underbart. Tack för att ni finns.

Johan N

mer än ett år sedan

Maken till avsaknad professionalism får man leta efter.
Ett enkelt uppdrag: laga och sy på armbågslappar på två kavajer för att täcka hål. Personalen (en kvinna, medelålders - fruktansvärt otrevlig och påtagligt inkompetent) förklarat att man självklart lagar hålet innan lapp sys på, helt enkelt för att hålet inte ska fläkas upp på insidan. Fint - något dyrt kanske (740 kr), men visst. De lagar ju trots allt hålen.

Vid upphämtning (sex dagar senare, mest för att motivera mig att välja en 20 % dyrare expresservice gissar jag) sitter lapparna på plats. Efter granskning konstateras jag att någon lagning dock ej skett. På frågan om man inte lagat hålet, svarar samma orubbligt oprofessionella kvinna: "Jodå, självklart - det gör vi alltid".

Först efter att ha tryckt upp en okulär besiktning i ansiktet på människan går hon och hämtar skräddaren för att, på något märkligt vis, försöka bevisa sin sak. Skräddaren svarar kort och gott att man förstås inte alls lagat hålet; "det gör vi ju aldrig om inte det står på instruktionen".

Kvinnans försvar blir växelvis att hon inte "minns hur diskussionen gått", "att någon anledning att laga hålet inte funnits" och att "då får du väl betala för att göra om arbetet". En liten diskussion utbryter kring huruvida jag ska behöva betala 200 kr extra för att få arbetet utfört eller ej vilket kvinnan propsar på tills dess att skräddaren griper in och förklarar att han tänker göra det gratis. Ett av de lustiga försöken till omkastning av avtals- och konsumenträtten jag upplevt, vilket i sig var värt en slant.

Sammanfattningsvis: Det finns en flora av extremt tillmötesgående och duktiga skrädderier i Göteborg. Gå aldrig, någonsin, hit. Välj någon annan.

Till Skrädderiverkstan: Ge fan i att försöka försvara det här beteendet såsom ni gjort under tidigare rekommendationer. Knip käft och skärp er istället, eller lägg ner verksamheten.

PA

mer än ett år sedan

Slutade med att de tog mer betalt än överenskommet och slutresultatet känns amatörmässigt. Hit kommer jag inte tillbaka.

Svar från företaget

Vi lämnar alltid fast pris på ändringar, ett pris som även står på kundens hämtkvitto. Våra priser finns att hämta även på vår hemsida.
Eventuella klagomål tar vi tacksamt emot på plats, så att vi kan rätta till något missnöje direkt.
Med vänlig hälsning från oss på Skrädderiverkstán

lätt besviken

mer än ett år sedan

Ifall man talar om exakt hur mycket dom ska lägga upp skjortärmarna eller byxorna så är dom väl ok. Det tar en vecka, men går ofta att få färdigt kortare en sån. Men, och detta är anledningen till det dåliga betyget, när det gäller uppläggning av skortärmar så har dom lyckats korta dom för mycket. Av tio gånger så har det blivit fel 5 gånger. Alla gånger det blivit fel så har dom fått mäta. Det blir alltid för mycket som dom kortar. Det jag tror att dom inte inser är att en skjortärm inte är lika lång runt om. Det innebär att ifall man tar bort tre centimeter på den kortaste sidan så kan man inte ta bort tre centimeter även på den längsta sidan, för då fölorar man det ursprungliga förhållande. 3 centimeter kortare på den korta sidan motsvarar 2 till 2,5 centimeter på den längre sidan.

Svar från företaget

Du skriver -av 10 ggr har 5 blivit fel" Det låter märkligt då vi alltid nålar och låter kunden se och känna efter om längden är bra. Hos oss är det kunden som bestämmer. Vi har aldrig hört ett sådant klagomål hos oss av någon kund och tycker det är märkligt om man som kund fortsätter att att lämna in skjortor om man är missnöjd? Dessutom kortar vi inte ett plagg på det viset som beskrivs.

Violeta

mer än ett år sedan

De fållade en dyr ROSA märkesklänning med GRÅ sytråd! Vägrade göra om. Detta trots att jag fick betala dubbelt så mycket än överenskommet pris. Förklaring: det var mera jobb än de trodde.

Anonym användare

mer än ett år sedan

är jättenöjd med resultatet! duktiga och trevlig personal. hit ska jag gå nästa gång jag behöver hjälp!

Cajsa Lovehav

mer än ett år sedan

Det värsta jag varit med om! Ett plagg du är rädd om? GÅ INTE HIT!!

*De TVÄTTADE HÅL I min vintage brudslöja. (och ljög och sa att det var hål i sedan tidigare- som om inte jag skulle vetat det i så fall!) Jag hade bett om att de skulle ta extra hänsyn med tanke på att slöjan och min klänning är 70 år gamla. Han verkade inte bry sig.

* HADE SÖNDER DEN ORIGINALA DRAGKEDJAN på min vintage klänning (som fungerade utan problem när jag lämnade in klänningen

*FUSKADE när de skulle byta ut knapparna i min vintage brudklänning (killen bad mig köpa knappar. jag frågade om han kontrollräknat antalet- Ja svarade han. Han hade räknat fel och använde istället knapparna jag köpt + några knappar som han hade liggande. De var iINTE LIKA de andra och han tänkte att jag skulle vara OK med det

* 2 veckor FÖRSENAD med sitt arbete.

Inte nog med allt detta, så ville killen ta fullt pris- trots att han förstört min slöja och varit totalt oprofessionell hela vägen. Loay heter den killen som hade ansvar för min klänning.

Svar från företaget

Håller med dig fullo, Louay Ek, skulle "bjuda" på några av de ändringarna som blev fel. Bjuda i min mening är att inte ta betalt ändå tog han betalt. Ett oprofessionellt företag som en gång i tiden vara bra, jobbade många år inom herr konfektion och detaljhandeln det var långt innan Louay Ek tog över, då var Skrädderverkstan otroliga lyckades mer eller mindre laga det omöjliga och det blev bra, idag är det betydligt sämre. Många misstag och oärlig prissättning i efterhand.

Martin

mer än ett år sedan

Som vanligt nöjd och glad! Har vid många tillfällen nu fått hjälp av Skrädderiverkstan. Jag har varje gång fått ett glatt och proffsigt bemötande oavsett vem som har tagit hand om mig och mitt problem och har alltid varit jättenöjd med deras arbete. Ett skrädderi jag varmt kan rekommendera, Tack för att ni finns!

Anna

mer än ett år sedan

Vansinnigt duktiga på lagningar är ni! Är en slarver som råkar illa ut med allehanda plagg, men ni fixar på smarta sätt utan att det märks, är klart imponerad av ert arbete!!!!

AM

mer än ett år sedan

Jag har i flera år gått hos Skrädderiverkstan och det har även de flesta av mina vänner, Vi är alla jättenöjda med både arbete och trevligt bemötande.
Händer det någon gång att det inte riktigt blir som man tänkt sig blir det aldrig något tjafs utan ett fortsatt trevligt bemötande där dom hjälper mig som kund tills jag är nöjd! Inte kan det väl bli bättre än så?

Kerstin

mer än ett år sedan

Tack! Ni räddade mig inför min resa med en otroligt snabb och proffsig service! Detta Skrädderi kan verkligen rekommenderas! Återigen TACK!

Rikard

mer än ett år sedan

Proffsiga!
Tjänstvilliga!
Trevliga!
Prisvärda!
Med andra ord:
Skrädderiet man ska gå till vid behov!

Bettan

mer än ett år sedan

Jag blir så glad av att komma till Skrädderiverkstán!Man blir alltid bemött med ett glatt leende och ett trevligt bemötande. När det sedan gäller deras arbeten så är det proffsigt och riktigt väl utfört!

Hanna

mer än ett år sedan

Det finns ingenting annat att säga än att ni är bäst i stán!!!!!

Gunnar

mer än ett år sedan

Här får man proffsigt utförda arbeten till en prisvärd kostnad och med ett glatt & trevligt bemötande

Tomas

mer än ett år sedan

Jag ringer för att höra vad det kommer kosta att fixa en liten liten söm på min flugfiskeväst, sömmen har brustit så att dragkedjan inte kan fästa. Hon säger att tar det under 10 minuter så går det på 80 kr.
När jag kommer dit mumlar han nåt om att det kommer gå på 200 kr, oklart värre, det tar honom mindre än 3 minuter (det är faktisk tid och inget som jag upplevde bara) sen är han klar med sömmen, och har har inte ersatt något som var trasigt utan bara sett till så att det blivit ihopsytt så att löparen går att dra.
Han förstod väl min okunnighet o utnyttjade den.

Jag ger ändå två solar för att det just gick så pass snabbt.

Gunilla Maxe

mer än ett år sedan

Underbart bemötande, känsla med kunskap i fingertopparna, kan verkligen trolla både med ändringar och lagningar! Är kund sedan många år och har alltid varit lika nöjd, rekommenderas varmt!

Anna

mer än ett år sedan

Har lämnat in olika typer av plagg med olika justeringar (kortning, minskning av liv på klänning, åtgärda hål mm) och allt har gjorts väldigt bra, även när jag varit osäker på om det skulle gå att åtgärda. Har fått bra info om vad som ska göras och prisuppgift innan jag lämnat in plaggen. Är supernöjd med både kvalitet och mottagande. Rekommenderas!

Madelene

mer än ett år sedan

Lämnade in min skinnrock för att sätta fast knappar, hon säger att det ska ta en vecka och 240 kr för 5 knappar. Ringer runt och inser att jag kan få det gjort på en timme för under halva priset så jag går bestört till skrädderiverkstan 2 dagar senare som plötsligt har skinnrocken färdig och tanten står och urskuldar sig. Jag får hämta rocken "utan att betala 20% extra efetrsom jobbet redan är gjort". Nu knappt 2 veckor senare har första knappen lossnat igen och den andra är på god väg. Uruselt ställe. Jag tänker anmäla till konsumentombudsmannen om jag inte får mina pengar tillbaka.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ingen specificering av priserna trots efterfrågan av detta vid inlämningen. Vid hämtning så blev prisbilden för mig en chock. Bland annat var ett plagg dyrare än det jag blivit lovad muntligt. Ett annat plagg hade sytts med helt fel färg på en fantastiskt fin klänning. Fick till svars att jag kan gå ner och köpa ny tråd som passar och sedan betala arbetet igen. Men herregud varför inte ringa mig direkt så hade jag fixat rätt tråd om det krävs av mig som kund.
Fick kämpa för att få ner priset. Ingen som bad om ursäkt kändes inget bra alls när jag gick därifrån. Varför inte ringa kund och föra en dialog.

Svar från företaget

Vi lämnar alltid fast pris såvida det inte handlar om lagningar som debiteras efter hur lång tid det tar att laga. Även där lämnar vi ett cirkapris.
Helt fel färg syr vi aldrig med. Är det en nyansskillnad vi inte har lyckats med har det hänt att kunden erbjudits att själv skaffa en tråd som kunden tycker har en bättre nyans, men vi har ALDRIG krävt att kunden ska betala en sådan ändring en gång till!!!
Vi försöker självklart ha en bra dialog med våra kunder.
Vi vill att våra kunder är nöjda och gärna kommer tillbaka till oss.
Skrädderiverkstán

nyckelmiss

mer än ett år sedan

Snabb och korrekt behandling, leverans på en vecka. Komplicerat arbete, plagget som nytt. Rimlig kostnad. (Detaljerad prislista på nätet är en fördel.) Professionellt!

Violeta

mer än ett år sedan

Dålig service, de har använt grå sytråd att fålla min rosa klänning. Otrevlig personal!

Peter

mer än ett år sedan

Blev inslängd på en representationskväll och behövde blixtersnabbt korta kavajärmarna. Lämnade in kavajen 11:00 o hämtade den 17:00, helt utan problem. Snabbt och bra service till ett riktigt lågt pris (240kr inkl snabbhjälpen).

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070017650607-001 765 06070-017 65 060700-17 65 06070-0176506