Se på karta

skorstensmurning 

gav 21 företag inom detta område

Karlsson Murare AB

Stängt

Målen Målaberget 157397 Tranås
logo

Vi är din kontakt för kakelarbete, murararbete, kakelugnar, vedspisar, braskaminer, Skorsten och stenläggning. Lär känna oss och lita på individuella och personliga råd. Tillsammans med dig förverkligar vi projekt som håller länge. I en personlig konsultation hittar vi den optimala lösningen för dig. Varmt välkommen till Karlsson murare

Mellansvenska Fasad i Örebro AB

Stängt

Industrigatan 569233 Kumla
logo

Mellansvenska Fasad har mångårig branschverksamhet. Fyrtio års samlad kunskap och rutin är vår garanti för ett väl genomfört uppdrag. Stort eller smått. Nyproduktion eller renovering. Med eller utan isoleringssystem. Alla uppdrag betraktar vi som lika viktiga.Inom vårt kunskapsområde ryms det mesta som har med branschen att göra. In- och utvändiga murnings och putsarbeten av alla typer inom nyproduktion eller renovering samt alla i branschen förekommande isolersystem.

MURTEK Sverige AB

Stängt

Snäppvägen 880309 Gävle
logo

MURTEK Sverige AB är ett familjeföretag med huvudkontor i Gävle, vi erbjuder mur och putsarbeten och kompletta lösningar för byggställningar.

Nord Fasad Pontus Johansson AB

Hällan 21882996 Jättendal
logo

Vi utför renovering av tegel- och putsade fasader, kakelsättning, invändiga putsarbeten samt mindre betonggjutningar. Välkommen!

TBL Mur & Puts

Jarlagatan 1353236 Skara
logo

Vi gör allt inom murning, Kakelugnar, Tegel murning, Skorstenar, Glidgjutning, Insats slangar, Braskaminer, Kakel, Klinker, Betong, Putsning, Bakugnar, Kalkputs, Spritputs mm mm.

Murverket I Vellinge AB

Stängt

Avenboksgatan 823534 Vellinge
logo

Vi på Murverket i Vellinge AB erbjuder våra kunder ett stort urval av olika tjänster inom murning, puts, kakel och klinker arbeten där vi har flera års erfarenhet inom områdena. Vi sätter alltid kundens behov och önskemål i första hand och arbetar nära kunderna för att skapa skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov tills alla är 100% nöjda.

Tomas Mur & Kakel AB

Kvarnsjövägen 664291 Flen
logo

Jag erbjuder all slags murning utomhus och inomhus och har kunskap i fasadrenovering, kulturmurning, fasadmålning, stänkputs och spritputs.

Fasadvision Mälardalen AB

Backanäsgatan 5A63347 Eskilstuna
logo

Fasadvision är ett företag som utför Fasadarbeten med hög kvalité, vi utför murnings arbeten främst i Stockholm- och Mälardalsregionen. För dig som vill ha något utöver det vanliga. Vår inriktning är att utföra fasadarbeten mot en delad eller en totalentreprenad helt enligt kundens önskemål. Vi åtar oss alla typer av uppdrag från mindre fasadrenoveringar eller plattsättningar till större byggnadsprojekt.

Dahlqvist Mureri AB

Stängt

Kullagärdevägen 2443964 Frillesås
logo

Dahlqvist Mureri AB är ett företag som besitter lång erfarenhet och yrkesstolthet.Vi lovar snabb återkoppling och sätter kunden i fokus.Murare är ett yrke som ofta går i generationer och så gjorde det även för min del. Jag som grundare började min karriär för 20 år sedan i familjeföretaget där jag blev upplärd av min far.Renovering eller nybyggnation, privatpersoner eller företag? Vi åtar oss stora som små projekt. ”Vi är det lilla företaget med den stora kompetensen”.

Stenmark Kamin & Värme AB

Stängt

Prästgatan 2771331 Nora
logo

Vi är ett familjeföretag etablerat i Nora, Örebro län med rötter från Norra Norrland och Södra Norge. Vi önskar sprida värme till hus och hem. Vårat mål är att kunna erbjuda olika kaminer, Skorstenar, skorstens renoveringar och putsarbeten. Vi är ensam leverantör i Sverige, Finland och Danmark av ESSE sina spisar och gjutjärnskaminer.

Mattiassons Kakelugnsmakeri AB

Spannarpsvägen 23526295 Ängelholm

Söderåsens Mur & Kakel AB

(5)

Industrigatan 726877 Kågeröd

Mur Bruket i Karlstad AB

(5)

Boberg 30365594 Karlstad

Em Fogspecialist I Skåne

Hovslagaregatan 323133 Trelleborg

Kaminbutiken i Järna AB

Öppet

(3.71)

Ullängsvägen 815330 Järna

Svante's Bygg och Trärenovering AB

(1)

Färed Tångeberg 254590 Töreboda

Jansson, Karl Manfred Percy

Öregrund 74242 Öregrund

Vittsjö Skorstensservice

Stängt

Oretorpsvägen 1428266 Vittsjö

Gilleskrokens Bygg & Städ AB

Gilleskroken 2022647 Lund

Skorstensmakarna

(5)

Sveavägen 12511349 Stockholm

Skorstensmakarna

(4.96)

Rödahus 360026878 Kågeröd