Vägbeskrivning

skolform

gav 444 företag
Karta
 • Oxadrevsvägen 36
  54155 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  0500-43 43...
  Visa nummer
  Vår förskola ligger vackert belägen i utkanten av samhället. Vi har naturen ända in på knutarna. Både inom- och utomhusmiljön har gott om plats för lek och fantasi. Vi har barn i blandade åldrar från ett till sex år.Hos oss bildar omsorg, fostran och lärande en helhet. Det är viktigt för oss med trygghet, närhet och social gemenskap.
 • Tegnebyvägen
  16855 BROMMA
  Visa vägbeskrivning
  08-618 18...4
  Visa nummer
  Stefanskolan är en fristående skola på kristen grund. Skolan, som är belägen i Norra Ängby, Bromma i nordvästra Stockholm, har verksamhet för barn i grundskolans alla årskurser - fr.o.m. förskoleklass t.o.m. årskurs 9.Skolan präglas av trevlig atmosfär, goda kunskaper och personlig omsorg för barnets bästa. Det är en helt avgiftsfri skola som finansieras med den kommunala skolpengen.
 • Folkhögskolevägen 12
  73393 SALA
  Visa vägbeskrivning
  0224-583...
  Visa nummer
  Stängt
  En folkhögskola är något unikt. Det handlar inte bara om att läsa ämnen. Här gäller det hela människans utveckling.På Tärna folkhögskola har många generationer samlat kunskaper – skolan är en av de äldsta folkhögskolorna i landet. På Tärna är vi stolta över vårt kulturella arv, men med modern utrustning och nya pedagogiska grepp har vi blickarna vända mot framtiden.I vår herrgårdsliknande miljö har vi också ett internat där du kan uppleva folkhögskolelivet fullt ut.
 • Karl gustavsgatan 5
  41125 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-17 60...
  Visa nummer
  GTI grundades år 1927. Vi finns i Vasastaden i centrala Göteborg, i närheten av Vasaplatsen.På GTI får du en bra utbildning av behöriga och engagerade lärare. Undervisningen är modern och präglas av ett ämnesövergripande synsätt.Skolan är omgiven av charmiga byggnader och mysiga cafér. På några av de närliggande restaurangerna kan du som elev på GTI äta lunch med ditt matkort. Välkommen till en utbildning mitt i stan!
 • Oslogatan 28
  16431 KISTA
  Visa vägbeskrivning
  08-751 53...
  Visa nummer
  Vi erbjuder förskola inom Stockholm stads riktlinje, (kap 5.2) Det innebär: Vi erbjuder förskola i den omfattning det behövs med hänsyn till föräldrarnas förvärvsarbete eller studier eller om barnet har eget behov på grund av familjens situation. (8kap.5§ skollagen). Ramtiden är den maximala öppetid en förskola ska kunna erbjuda (kl6,30-18,30) Förskolan har öppet alla helgfria vardager med undantag för julafton,nyårsafton samt midsommarafton.
 • Husievägen 74
  21233 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-49 09...
  Visa nummer
  Montessoriförskolan Bambina ligger i Husie med en härlig stor trädgård. På Bambina har vi två avdelningar: Lilla avdelningen 1-3 år och Stora avdelningen 3-6 år. Barnen är i centrum på Montessoriförskolan Bambina och de får utvecklas efter sin egen nivå och förmåga.
 • Magasinsgatan 3
  41118 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-733 44...
  Visa nummer
  Välkommen till Kitas, mitt i centrala Göteborg. Kitas består av tre små skolor med bara 250 elever per skola. Det gör att du som elev får en lugn och trygg studiemiljö med nära kontakt med dina lärare. Skolorna är små men tillsammans är vi Göteborgs största friskola. Det gör att vi ger den lilla skolans fördelar och samtidigt den stora skolans valmöjligheter.
 • Strandbadsvägen 2A
  27231 SIMRISHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0414-44 65...
  Visa nummer
  Nils Holgerssonskolan är en liten skola där vi lägger stor vikt vid en nära kommunikation mellan elever, personal och föräldrar. Kulturprofilen har hela tiden varit den bärande idén. Skolan är en F-9-skola med fritidshem. I dag går det cirka 200 elever på skolan.
 • Mariebergsvägen 8
  45131 UDDEVALLA
  Visa vägbeskrivning
  0522-333...
  Visa nummer
  Stenbackeskolan är en fristående grundskola med kristen profil. Detta innebär, förutom att vi arbetar efter grundskolans nationella styrdokument, också arbetar med självbild, synen på andra människor, värderingar och attityder. Vi har som målsättning att de elever som gått på Stenbackeskolan skall var väl rustade för fortsatta studier men också ha respekt för människors olikheter, både kulturellt och socialt.
 • Bäckbornas väg 17
  16860 BROMMA
  Visa vägbeskrivning
  08-687 03...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi finns i utkanten av Beckombergaparken/Bromma där vi har nära till skog och grönområden. Förskolan har 3 st åldersindelade avdelningar.Nallebo är vår småbarnsavdelning 1-3 år, Björnkulan är en 3-4 årsavdelning och sedan Björnligan där 4-5 åringarna går.
 • Ebba Ramsays väg
  55310 JÖNKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  036-37 91...
  Visa nummer
  (13
  Förskolan KULingen ligger i området Strandängen några kilometer norr om Jönköping city. Förskolan har en fantastisk omgivning med Vättern strax nedanför och skogen runt knuten dit vi ofta går på våra utflykter. Barnen har första parkett då bonden sår och skördar. Är det någorlunda tyst så hör vi fåren bräka nedanför åkern och vi går gärna dit och hälsar på dem.
 • Gripsvallsvägen 5
  18733 TÄBY
  Visa vägbeskrivning
  08-758 01...
  Visa nummer
  Vi vill skapa en trygg och harmonisk miljö för barnen, ni som föräldrar ska känna er lunga att lämna barnen i vår omsorg. Att vara ute mycket är en naturlighet för oss, samt att använda oss utan naturens resurser i vårt skapande.
 • Frösätrabacken 7C
  12736 SKÄRHOLMEN
  Visa vägbeskrivning
  08-88 84...
  Visa nummer
  Förskolan Gläntan® är en mötesplats med 3 åldersindelade avdelningar. Vi erbjuder ert barn möjligheten att få förmåga att växa och utvecklas med alla de hundra språken, i en lugn, lärande miljö med cirka 15 pedagoger varav flera är förskollärare.
skolform gav 444 företag
Static map