Om företaget

Skåningegård är ett serviceboende enligt LSS, inriktat på vuxna personer med utvecklingsstörning. Skåningegård ligger i Dänningelanda, 10 km från Växjö centrum och 7 km från Linnéuniversitetet. Omgiven av öppna fält och skogar...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0470-77 61...
Adress

Dänningelanda Skåningegård 1

35593 Växjö

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Skåningegård är ett serviceboende enligt LSS, inriktat på vuxna personer med utvecklingsstörning. Skåningegård ligger i Dänningelanda, 10 km från Växjö centrum och 7 km från Linnéuniversitetet. Omgiven av öppna fält och skogar erbjuder Skåningegård ett lugnt och naturskönt boende och en daglig verksamhet med skiftande utbud, såväl utomhus som inomhus.

Serviceboendet

Våra lägenheter finns i små separata hus inom området. Samtliga lägenheter har hög standard med eget kök och eget badrum. Det finns också tillgång till sällskapsrum och matsal i hemtrevlig miljö.

Fördelarna med att bo på Skåningegård

- Ett självständigt boende med närhet till kamrater och personal främjar trygghetskänslan och social tillhörighet. Flera av våra omsorgstagare har haft svårigheter att leva tillsammans med andra i traditionella gruppbostäder. Här kan man stänga om sig när man vill vara själv och samtidigt känna sig trygg eftersom det alltid finns personal att tillgå.

- Verksamheten är belägen 12 km från Växjö centrum, vilket är ett bekvämt avstånd att ta sig med bil för att handla och göra ärenden, eller delta i fritids- och kulturaktiviteter.

- Nära till daglig verksamhet.

- Vår personal har hög kompetens för att arbeta med personer med psykiska funktionshinder och där utåtagerande är frekvent förekommande.

Daglig verksamhet

Skåningegård Omsorg är en verksamhet främst inriktad på LSS-personkretsen. På den dagliga verksamheten kan man delta om man bor på Skåningegård eller om man bor någon annan stans men skulle vilja ha sin dagliga verksamhet här. I vårt bemötande uppmuntrar vi alla omsorgstagare till självständighet och till aktivt deltagande. Detta görs i en trivsam miljö med rätt insatser och kompetent stöd. Med respekt för självbestämmande och integritet blir den enskilda individen bemött utifrån en nivå anpassad efter varje individ, Vår dagliga verksamhet innefattar fyra delar, alla präglade av närheten till naturen.

Skåningegård Omsorg ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Skåningegård Omsorg AB

Omsättning

41 574 tkr

Vinstmarginal

8.50 %

Anställda

58

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Skåningegård Omsorg AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Skåningegård Omsorg Aktiebolag

Org.nr:

5565427720

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

87201 Hem med särskild service för personer med utvecklingsstörning eller psykiska funktionshinder

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

05.06.1997

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0470776100

04-707 761 00

047-077 61 00

0470-77 61 00

047-0776100

0701992050

07-019 920 50

070-199 20 50

0701-99 20 50

070-1992050