Om företaget

Välkommen till Skånegårdar. Skånegårdars medarbetare vilka utgörs av lantmästare, jurister, en skogsmästare, agronomer och civilekonomer, har samtliga den praktiska erfarenheten av jord- och skogsbruk och även den teoretiska...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
046-19 04...
Adress

Bredgatan 25

22221 Lund

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Skånegårdar AB Bostadsföretag, Lund - 1
Skånegårdar AB Bostadsföretag, Lund - 2
Skånegårdar AB Bostadsföretag, Lund - 3
Skånegårdar AB Bostadsföretag, Lund - 4
Skånegårdar AB Bostadsföretag, Lund - 5
Skånegårdar AB Bostadsföretag, Lund - 6
Skånegårdar AB Bostadsföretag, Lund - 7
Skånegårdar AB Bostadsföretag, Lund - 8
Skånegårdar AB Bostadsföretag, Lund - 9
Skånegårdar AB Bostadsföretag, Lund - 10

Om oss

Välkommen till Skånegårdar. Skånegårdars medarbetare vilka utgörs av lantmästare, jurister, en skogsmästare, agronomer och civilekonomer, har samtliga den praktiska erfarenheten av jord- och skogsbruk och även den teoretiska kunskapen som behövs. Dagliga kontakter med fastighetsbranschen har gett oss god förmåga att utföra korrekta värderingar, som kan ligga till grund för såväl belåning, försäljning, arvskiften m.m.

Tjänster

Skånegårdar AB förmedlar slott, lant- och skogsbruk samt häst och livsstilsgårdar. Vi erbjuder fullständig service och våra mäklare har specialkompetens för förmedling av gårdar.

Vår förmåga att fungera som problemlösare för skogs- och jordbrukssektorn har med åren utvecklats till att omfatta fler områden än fastighetsförmedling. Vi kan erbjuda en fullständig service inte bara när det gäller rådgivning utan även när det gäller direkta tjänster på ett flertal viktiga områden.

Fastighetförmedling

För en lyckad förmedling är det ytterst viktigt med noggrann och precis hantering av de faktorer som skapar mervärden och är specifika vid förmedling av en gård eller ett bolag.

Skånegårdar AB behärskar arrende- och EU-lagstiftningen kring stödrätter, uppskovsregler och rationaliseringsförvärv väl och fastighetsbildningsfrågor, såsom avstyckningar och fastighetsregleringar tillhör våra dagliga arbetsuppgifter.

Skånegårdar har kompetensen att hantera förmedling av bolag. Efterfrågan på skog och avkastningslantbruk i bolagsform har ökat markant de senaste åren.

Värdering

Behovet av att få en fastighet värderad kan uppstå av flera orsaker. Naturligtvis vid försäljning, men också vid generationsskifte, belåning, byte av bank, bodelning m.m. Till värderingen medföljer en utförlig beskrivning av fastigheten.

Dagliga kontakter med fastighetsbranschen har gett oss god förmåga att utföra korrekta värderingar, som kan ligga till grund vid t.ex. belåning eller generationsskiften. Skånegårdar AB är godkänt hos samtliga storbanker och lokala banker i södra Sverige för värdering vid belåning.

Generationsskiften, arvs och familjerätt

När skall ett generationsskifte äga rum? Hur långt tid i förväg bör det planeras för att ske så smidigt som möjligt? Vilka alternativa lösningar kan rekommenderas? Vilka blir konsekvenser av ett plötsligt dödsfall eller en skilsmässa i familjen?

Rekonstruktion - avveckling

Hur mycket kan fastigheten säljas för utan att köpeskillingen blir föremål för reavinstbeskattning? Om marknadspriset överstiger det reavinstfria beloppet - vilka möjligheter finns då att minimera reavinstskatten?

Känns frågorna igen? Säkert. Man skall också veta att det inte bara är vid överlåtelse som gränsbeloppet för skattefri försäljning bör beaktas. Om fastigheten lämnas som säkerhet för lån, överstigande nämnda belopp, kan skattekonsekvenserna i anslutning till en försäljning bli besvärande. Vi kan hjälpa till att finna den bästa lösningen.

Skånegårdar ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Skånegårdar AB

Omsättning

23 697 tkr

Vinstmarginal

30.50 %

Anställda

11

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Skånegårdar AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Skånegårdar AB

Org.nr:

5562340116

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

68310 Fastighetsförmedlare

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

29.09.1983

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 9
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

046190440

04-619 04 40

046-19 04 40

0461-904 40