Om Sjukhuset i Ljusdal

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Sjukhuset i Ljusdal, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRegion Gävleborg
BolagsformLandsting
Datum för upprättande01.01.1974
Org.nr:2321000198
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86102 Specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus, 86221 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, på sjukhus, 86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 86903 Primärvård, ej läkare, 86103 Specialiserad sluten psykiatrisk hälso- och sjukvård på sjukhus

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Sjukhuset i Ljusdal

Linda

mer än ett år sedan

Det här gäller en läkare som ofta verkar jobba på akuten i Ljusdal. Jag har träffat honom vid flera tillfällen, både när jag kommit in med sjuka barn och när jag själv varit sjuk. Vid samtliga tillfällen har han haft ett otrevlig bemötande och han verkar ha som utgångspunkt att man kommer dit för att jävlas. Ett barn med över 39 graders feber ryter han åt på avstånd att ta av jackan och när barnet inte reagerar blir han ännu otrevligare. Man måste vara riktigt påstridig som förälder (och gärna ha med journaler från andra läkare med sig) för att överhuvudtaget få någon hjälp ifrån honom. Varje gång jag träffat honom går jag därifrån med en olustkänsla i magen. Det är den här typen av läkare som skickar hem sjuka patienter utan att knappt titta på dem.