Om företaget

Välkommen till Sixt hyrbilar! Sixt är ett av de ledande globala hyrbilsföretagen och erbjuder förstklassig service även online, där du kan boka en personbil, SUV, minibuss, sportbil, lastbil eller vilket fordon du nu önskar.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0431-804...
Adress

Hammargatan 5

26271 Ängelholm

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till Sixt hyrbilar! Sixt är ett av de ledande globala hyrbilsföretagen och erbjuder förstklassig service även online, där du kan boka en personbil, SUV, minibuss, sportbil, lastbil eller vilket fordon du nu önskar.

Billig hyrbil

Pusslar du med en tajt resebudget för jobbets räkning eller är du på jakt efter en billig hyrbil för familjesemestern i Sverige? Kanske lever du på studielån och lägger därför hellre dina pengar på annat än dyra bilar? Vi på Sixt erbjuder högkvalitativa och prisvärda hyrbilar för alla sparsamma resenärer. Välj mellan en bekväm sedan för längre bilresor, en rymlig kombibil för hela familjen eller en lättkörd Mini för smidig stadskörning.

Lastbilsuthyrning

Sixt biluthyrning vet hur stressig en flytt kan vara och därför erbjuder vi även lastbilsuthyring. Oavsett hur länge du behöver ditt transportfordon eller hur långt du måste flytta är vi på Sixt flexibla. Om du känner dig osäker att köra en lastbil kommer Sixt att hjälpa dig med alla tänkbara fakta innan du lämnar vår parkering. Vi kan våra bilar innan och utan, vilket är en trygghet när du ska hyra lastbil.

Transportbilar

Sixt biluthyrning kan erbjuda ett stort utbud av transportbilar över hela världen. I Sverige kan vi erbjuda dig skåpbilar, minibussar och lastbilar beroende på vilka dina behov är och var i Sverige du önskar hyra. Om du har frågor om flytt, behöver hjälp med flyttillbehör eller tips på hur du kör säkert med transportbil - fråga din lokala stationschef. Låt Sixt hjälpa dig när du behöver flytta - oavsett vad, var och när.

Minibussuthyrning

Det finns många tillfällen när en minibuss kan komma väl till hands - vid familjeresor, vid event, vid flytt eller vid andra transporter. Oavsett orsak hittar du en minibuss att hyra hos Sixt biluthyrning med storlek och lastvolym efter önskemål. Våra praktiska tips för dina behov får du på köpet.

Hyr en sportbil och upplev äkta körglädje

Drömmer du om känslan av att bli ett med din bil, känna V8-motorns varvtal ända in i märgen och asfaltens vibrationer under hjulen? Vi på Sixt hjälper dig att finna dina drömmars sportbil. Njut av maximalt väggrepp med sportcoupén BMW M6 eller skäm bort dig själv med både WLAN Hotspot och trådlös laddning för smartphones i en BMW 3 Series GT. Hyr en sportbil med hög prestanda som exempelvis Audi A7 med sin automatiska parkeringsassistans. BMW 6 Serie är utrustad med dubbla turboaggregat och dess 8-stegade sportväxellåda låter dig välja mellan automatisk eller manuell hantering. Den variabla sportstyrningen i BMW 4 Serie ökar kördynamiken i varje kurva. Om du inte nöjer dig med en V8-motor erbjuder vi även kraftpaketet Audi R8 Coupé vars V10-motor spinner som ett lejon. Även BMW M4 Cabriolets sportavgassystem skapar ett kraftfullt motorljud som garanterar gåshudseffekt. Mercedes-Benz AMG GT?s sportiga kaross är en fröjd för ögat, men även dess tekniska motorsportfinesser förför. Om du vill ta med familjen på en svindlande resa rekommenderas sportbilen Mercedes-Benz CLS Shooting Brake som bjuder på generöst och komfortabelt utrymme för större resesällskap.

SIXT Biluthyrnings utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

SIXT Biluthyrning

Omsättning

12 353 tkr

Vinstmarginal

0.30 %

Anställda

5

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från SIXT Biluthyrning finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

BSJ Hyrbilar AB

Org.nr:

5567833198

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

77110 Personbilsuthyrare

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

01.06.2009

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

043180460

04-318 04 60

043-18 04 60

0431-804 60