Om Simon's Resor

Simon's Resor i Säffle, är ett researrangörsbolag som anordnar bussresor till en mängd olika evenemang. Vi kan till exempel erbjuda hockeyresor, teater- och showresor, skidresor eller andra dagsresor efter önskemål. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer!

Endagsresor

Under en resa är det mycket viktigt att man känner sig trygg och omhändertagen. Det är några av våra viktigaste uppgifter hos Simon's resor. I bussen serverar vi kaffe och dricka med tilltugg. Det finns toalett ombord. Video visas vid lite längre resor. Vi rastar vid jämna mellanrum. Vi planerar in våra resor så att vi kan ta lunch och middag på normala tider.

Information är mycket viktigt. Som ni säkert kommer att märka så talar jag - Simon - gärna i bussens mikrofon. Jag är lite noga med att alla lyssnar på vad jag har att säga, (detta för att det är lite jobbigt att berätta för 50 personer 50 gånger när vi åker igen). Jag är mycket varsam om vår buss. Att resenärerna alltid ska komma in i en ren och städad buss känns bra både för mig och er. När det är 50 personer på så liten yta under en hel dag är det skönt att alla hjälper till att hålla rent och städat.

Mer om företaget

Simon's Resor har funnits sedan 2000. Vi startade i liten skala med att ordna bussresor från Säffle till Karlstad för att se på Färjestads hemmamatcher. En buss hyrdes in från Säffle Rese Service och sedan har företaget växt något varje år.

Gör dina egna resor

Jag är researrangör för många företag, grupper och föreningar. Vill du anordna en egen resa hjälper jag mer än gärna till med hela paketet med resa, mat och boende. Jag har bl.a. arrangerat resa och boende till DISCO-VM i Tjeckien. Vill Ni ha hjälp med busstransporten så ordnar vi självklart den också. Kontakta oss för mer information.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Simon's Resor Bussresearrangör, bussuthyrning, Säffle - 1
  • Simon's Resor Bussresearrangör, bussuthyrning, Säffle - 2
  • Simon's Resor Bussresearrangör, bussuthyrning, Säffle - 3
  • Simon's Resor Bussresearrangör, bussuthyrning, Säffle - 4
  • Simon's Resor Bussresearrangör, bussuthyrning, Säffle - 5

Simon's Resor, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-