Om företaget

Simon's Resor i Säffle, är ett researrangörsbolag som anordnar bussresor till en mängd olika evenemang. Vi kan till exempel erbjuda hockeyresor, teater- och showresor, skidresor eller andra dagsresor efter önskemål. Kontakta...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-799 80...
Adress

Myrgatan 17

66142 Säffle

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Simon's Resor i Säffle, är ett researrangörsbolag som anordnar bussresor till en mängd olika evenemang. Vi kan till exempel erbjuda hockeyresor, teater- och showresor, skidresor eller andra dagsresor efter önskemål. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer!

Endagsresor

Under en resa är det mycket viktigt att man känner sig trygg och omhändertagen. Det är några av våra viktigaste uppgifter hos Simon's resor. I bussen serverar vi kaffe och dricka med tilltugg. Det finns toalett ombord. Video visas vid lite längre resor. Vi rastar vid jämna mellanrum. Vi planerar in våra resor så att vi kan ta lunch och middag på normala tider.

Information är mycket viktigt. Som ni säkert kommer att märka så talar jag - Simon - gärna i bussens mikrofon. Jag är lite noga med att alla lyssnar på vad jag har att säga, (detta för att det är lite jobbigt att berätta för 50 personer 50 gånger när vi åker igen). Jag är mycket varsam om vår buss. Att resenärerna alltid ska komma in i en ren och städad buss känns bra både för mig och er. När det är 50 personer på så liten yta under en hel dag är det skönt att alla hjälper till att hålla rent och städat.

Mer om företaget

Simon's Resor har funnits sedan 2000. Vi startade i liten skala med att ordna bussresor från Säffle till Karlstad för att se på Färjestads hemmamatcher. En buss hyrdes in från Säffle Rese Service och sedan har företaget växt något varje år.

Gör dina egna resor

Jag är researrangör för många företag, grupper och föreningar. Vill du anordna en egen resa hjälper jag mer än gärna till med hela paketet med resa, mat och boende. Jag har bl.a. arrangerat resa och boende till DISCO-VM i Tjeckien. Vill Ni ha hjälp med busstransporten så ordnar vi självklart den också. Kontakta oss för mer information.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0707998003

07-079 980 03

070-799 80 03

0707-99 80 03

070-7998003

053323145

05-332 31 45

053-32 31 45

0533-231 45