Om företaget

Jag tillverkar personliga smycken i ädelmetall i min smedja på Orust. Mina smycken beställs via Instagarm/FB, Webbutiken och i min butik på Ellös. Jag skapar utifrån passion. Det ska känns att det ligger timmar av kärlek bakom...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
072-226 74...
Adress

Starevägen 4

47432 Ellös

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Liknande företag i närheten

Smycka Martins Ur & Guld

Torp 28

Om oss

Jag tillverkar personliga smycken i ädelmetall i min smedja på Orust. Mina smycken beställs via Instagarm/FB, Webbutiken och i min butik på Ellös. Jag skapar utifrån passion. Det ska känns att det ligger timmar av kärlek bakom färdigt smycke. Det mesta hos mig tillverkar jag efter beställning. Det finaste jag kan göra är att få designa tillsammans med er. Det är då mitt silver får en djupare betydelse. Det är just därför vi heter Silver Souls.

Historia

Jag började skapa efter min stroke.

I början var allt fokus på att ta mig tillbaks till livet. Jag drabbades av afasi och första halvåret kämpade jag med att lära mig tala och skriva. Att uttala mina barns namn. Sen började jag med betong för att få upp styrkan i högerhanden. Att knyta ett skosnöre var riktigt svårt. På kvällarna när familjen tittade på TV skapade jag änglar i silvertråd. Min hjärntrötthet gör det svårt med ljud och ljus. Efter ett år ville jag utmana finmotoriken och mina föräldrar gav mig en kurs i silversmide. Min man såg min livsglöd och byggde en egen verkstad till mig å på den vägen är det.

I mitt hantverk ser ni ofta änglar, hjärtan och citat.

Har också förkärlek till symboler. Min första tid efter Stroken kommunicerade jag via Emojis och det var då jag förstod att symboler är lika viktiga som ord.

Jag skapar utifrån passion och mina alster är inte perfekta! Tvärtom jag lägger gärna på ett extra slag av hammaren.

Silver Souls utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0722267470

07-222 674 70

072-226 74 70

0722-26 74 70

072-2267470