Om företaget

Vi har lyckats kombinera det viktigaste, din synhälsa och det senaste glasögonmodet. Vi utbildar hela tiden vår personal, jobbar med de bästa glasleverantörerna och handplockar våra bågar. Få en ny syn på tillvaron. Välkommen...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
016-51 22...
Adress

Nygatan 19

63220 Eskilstuna

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 1
Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 2
Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 3
Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 4
Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 5
Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 6
Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 7
Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 8
Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 9
Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 10

Om oss

Vi har lyckats kombinera det viktigaste, din synhälsa och det senaste glasögonmodet. Vi utbildar hela tiden vår personal, jobbar med de bästa glasleverantörerna och handplockar våra bågar. Få en ny syn på tillvaron. Välkommen till vår butik!

Välkommen till en bättre synhälsa!

Vill du ha en gratis synundersökning? Då har du tyvärr valt fel optiker. Vi på Se & Synas bryr oss om dina ögons hälsa och tar betalt för alla våra sju olika typer av undersökningar av dina ögon. Vi har välutbildade legitimerade optiker som undersöker dina ögon och har tid att lyssna på dina behov. Alla våra optiker har utbildat sig i flera år för att kunna erbjuda dig en grundlig genomgång av dina ögonen.

Välkommen att boka tid hos någon av våra kunniga och engagerade optiker!

Synundersökning

Hur ofta din synhälsa bör undersökas är individuellt, men vanligt är vartannat år. Vi gör alltid grundliga synundersökningar, för att få bästa möjliga glasögon och kontaktlinser just för dina ögon, men även för att tidigt upptäcka sjukliga förändringar. Våra kontinuerligt vidareutbildade optiker kan med vår toppmoderna utrustning mäta dina ögons tryck, synfält, hornhinnornas form och fotografera näthinnan. Vi följer Optikerförbundets och Synologens kvalitetsnorm. Vi samarbetar med leg. ögonläkare, både privat och via landstinget, i det fall dina ögon behöver en medicinsk bedömning.

Kontaktlinsundersökning

Som kontaktlinsbärare bör du låta undersöka dina ögon och linser minst en gång per år. Det är mycket viktigt för ett säkert och komfortabelt linsbärande. Din kontaktlinsoptiker kontrollerar linsernas passform, hur du ser med dem samt att ögonen mår bra. Vi tittar på tårfilmen, ögonlocken och hornhinnans status. Vi rekommenderar dig om det finns nya linssorter att prova. Även dina glasögon styrka kontrolleras vid behov.

Ögonhälsoundersökning

Genom en ögonhälsoundersökning får vi en komplett bild av hur dina ögon mår. Vi kan upptäcka allvarliga ögonsjukdomar, såsom grön starr (glaukom), gula fläcken-förändringar och diabetesretinopati i ett mycket tidigt skede. Dessa sjukdomar bär ungefär 500 000 personer i Sverige på, och många av dessa ögonförändringar – som främst drabbar äldre och diabetiker – går att behandla. Om de upptäcks i tid! Genom att göra en Ögonhälsoundersökning™ där ett syn- och ögonhälsoprotokoll upprättas och samtliga mätresultat fylls i och utvärderas av ögonläkare, går det att upptäcka dessa förändringar i ett tidigt skede.

Det är skillnad på glas och glas

Det är lätt att fokusera på bågen när man tittar på glasögon. Många tänker inte på vilket glas de väljer, men skillnaden i kvaliteten är stor. Vi arbetar med världsledande glasleverantörer som HOYA, Zeiss och Essilor.

Se allting tydligare, med våra moderna glas blir världen klarare och mer lockande. De håller längre, är lätta att hålla rena och skyddar dina ögon från farlig UV-strålning.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Se & Synas

Omsättning

6 442 tkr

Vinstmarginal

15.80 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Se & Synas finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

SE & Synas i Eskilstuna AB

Org.nr:

5565111498

Bolagsform

Aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47781 Specialiserad butikshandel med glasögon och andra optiska artiklar utom fotoutrustning

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

06.04.1995

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

016512215

01-651 22 15

016-51 22 15

0165-122 15