Om Se & Synas

Vi har lyckats kombinera det viktigaste, din synhälsa och det senaste glasögonmodet. Vi utbildar hela tiden vår personal, jobbar med de bästa glasleverantörerna och handplockar våra bågar. Få en ny syn på tillvaron. Välkommen till vår butik!

Välkommen till en bättre synhälsa!

Vill du ha en gratis synundersökning? Då har du tyvärr valt fel optiker. Vi på Se & Synas bryr oss om dina ögons hälsa och tar betalt för alla våra sju olika typer av undersökningar av dina ögon. Vi har välutbildade legitimerade optiker som undersöker dina ögon och har tid att lyssna på dina behov. Alla våra optiker har utbildat sig i flera år för att kunna erbjuda dig en grundlig genomgång av dina ögonen.

Välkommen att boka tid hos någon av våra kunniga och engagerade optiker!

Synundersökning

Hur ofta din synhälsa bör undersökas är individuellt, men vanligt är vartannat år. Vi gör alltid grundliga synundersökningar, för att få bästa möjliga glasögon och kontaktlinser just för dina ögon, men även för att tidigt upptäcka sjukliga förändringar. Våra kontinuerligt vidareutbildade optiker kan med vår toppmoderna utrustning mäta dina ögons tryck, synfält, hornhinnornas form och fotografera näthinnan. Vi följer Optikerförbundets och Synologens kvalitetsnorm. Vi samarbetar med leg. ögonläkare, både privat och via landstinget, i det fall dina ögon behöver en medicinsk bedömning.

Kontaktlinsundersökning

Som kontaktlinsbärare bör du låta undersöka dina ögon och linser minst en gång per år. Det är mycket viktigt för ett säkert och komfortabelt linsbärande. Din kontaktlinsoptiker kontrollerar linsernas passform, hur du ser med dem samt att ögonen mår bra. Vi tittar på tårfilmen, ögonlocken och hornhinnans status. Vi rekommenderar dig om det finns nya linssorter att prova. Även dina glasögon styrka kontrolleras vid behov.

Ögonhälsoundersökning

Genom en ögonhälsoundersökning får vi en komplett bild av hur dina ögon mår. Vi kan upptäcka allvarliga ögonsjukdomar, såsom grön starr (glaukom), gula fläcken-förändringar och diabetesretinopati i ett mycket tidigt skede. Dessa sjukdomar bär ungefär 500 000 personer i Sverige på, och många av dessa ögonförändringar – som främst drabbar äldre och diabetiker – går att behandla. Om de upptäcks i tid! Genom att göra en Ögonhälsoundersökning™ där ett syn- och ögonhälsoprotokoll upprättas och samtliga mätresultat fylls i och utvärderas av ögonläkare, går det att upptäcka dessa förändringar i ett tidigt skede.

Det är skillnad på glas och glas

Det är lätt att fokusera på bågen när man tittar på glasögon. Många tänker inte på vilket glas de väljer, men skillnaden i kvaliteten är stor. Vi arbetar med världsledande glasleverantörer som HOYA, Zeiss och Essilor.

Se allting tydligare, med våra moderna glas blir världen klarare och mer lockande. De håller längre, är lätta att hålla rena och skyddar dina ögon från farlig UV-strålning.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 1
  • Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 2
  • Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 3
  • Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 4
  • Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 5
  • Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 6
  • Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 7
  • Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 8
  • Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 9
  • Se & Synas Optiker, optiska artiklar, Eskilstuna - 10

Se & Synas, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

SE & Synas i Eskilstuna AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

06.04.1995

Org.nr:

5565111498

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47781 Specialiserad butikshandel med glasögon och andra optiska artiklar utom fotoutrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Barbro Susanna Eriksson

Verkställande direktör

Maria Cecilia Elisabet Pettersson

Ledamot

Barbro Susanna Eriksson

Ledamot

Maria Cecilia Elisabet Pettersson

Suppleant

Per Lennart Eriksson

Suppleant

Ingvald Nils-Ola Pettersson

Revisor

Helén Marita Lyckstedt

Revisorssuppleant

Claes Jihmmy Ingvarsson

Finansiell information

Omsättning

6 200 tkr

Vinstmarginal

11,3 %

Anställda

4