Se på karta

schampo 

gav 2646 företag inom detta område

Våxtorps Djurklinik

Öppet

Skråmered 2731298 Våxtorp
logo

Välkommen till Våxtorps Djurklinik med filialer i Laholm och Markaryd.Vår välutrustade klinik erbjuder sjuk- och friskvård för smådjur. Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar.

Hårtrollet

Öppet

Italienska vägen 28926991 Båstad
logo

Slå dig ner, koppla av och låt våra frisörer ta hand om dig. Vi på Hårtrollet Båstad hjälper våra kunder med alla typer av hårvård. Kanske vill du ha en klippning i en speciell stil, färga håret eller till och med ordna den där fantastiska bruduppsättningen.Vi hjälper dig att få ditt hår precis som du vill ha det!

Stora Coop Finspång

Öppet

Skäggebyvägen 2761244 Finspång
logo

Hos Stora Coop hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för dig som är medlem. #nl# #nl#Det, tillsammans med våra generösa öppettider och väl tilltagna parkeringar, gör oss till det perfekta valet för dig som storhandlar. #nl#

ICA

Öppet

Ekesvägen 1638551 Söderåkra
logo

Ica Nära Möre livs är en mindre Ica butik med ett stort sortiment och ett företag med känsla för det lilla extra. Välkomna!

Coop Östermalmshallen

Öppet

Stora allén 23B61240 Finspång
logo

Behöver du eller en anhörig hjälp med att handla?På Coop.se kan ni beställa mat ifrån vår butik, vi packar och sedan kan ni hämta allt packat och klart utanför butiken.Ring eller maila oss gärna så hjälper vi dig.

Coop Rejmyre

Öppet

Glasbruksvägen 3261271 Rejmyre
logo

Lösningen är Coop Nära - vare sig du behöver handla mycket eller lite, färdigmat eller råvaror.Med generösa öppettider kan vi också vara räddaren i nöden när något plötsligt tar slut eller om du vill handla hem något för att äta direkt.

Coop Bergslagshallen

Öppet

Bergslagsvägen 2061230 Finspång
logo

Välkommen till Coop, Sveriges grönaste matkedja. #nl# #nl#Följ oss för matinspiration, middagstips, tävlingar, nyheter och speciella erbjudanden.

Gulf Hällevadsholm

Öppet

Strömsborgsvägen 1145760 Hällevadsholm
logo

Service i fokus sedan 1937! Vi är ombud för Apoteket, PrivPak, Bring, DHL, ATG, SvenskaSpel. Biltvätt samt uthyrning av släpvagnar.

Frisörteamet

Öppet

Köpmansgatan 2226935 Båstad
logo

Slå dig ner, koppla av och låt våra frisörer ta hand om dig. Vi på Frisörteamet Båstad hjälper våra kunder med alla typer av hårvård. Kanske vill du ha en klippning i en speciell stil, färga håret eller till och med ordna den där fantastiska bruduppsättningen. #nl#Vi hjälper dig att få ditt hår precis som du vill ha det!

P & P Technology

(5)

Idrottsgatan 633331 Smålandsstenar
logo

Vi utför direktförsäljning av förbrukningsmaterial till slutförbrukare och detaljister. Välkommen att kontakta oss.

LR Health & Beauty Systems AB

Stockholm
logo

More quality for your life. Allt sedan starten för 30 år sedan har namnet LR stått för välbefinnande och skönhet. LR finns i över 30 länder globalt.

Salong Apollo

Storgatan 2646130 Trollhättan
logo

Våra duktiga frisörer erbjuder professionella klippningar och övrig hårvård. Drop-in i mån av tid. Välkommen att kontakta oss!

HÅROSÅNT

Öppet

(5)

Vattugatan 828131 Hässleholm
logo

Vi erbjuder det bästa inom hårvård och hårvårdsprodukter. Vi kombinerar kreativitet och kvalitet med personlig service. Vi är utbildade frisörer med gesäll- eller mästarbrev och frisörlicens utfärdad av Frisörernas Yrekesnämnd.

Roots of Sweden AB

(5)

Gamla Rådstugugatan 2460224 Norrköping
logo

Oavsett om du är trendslav eller bara vill göra ditt hår en tjänst erbjuder vi kompetens, kvalitetsprodukter och det lilla extra. Hos oss får du egen tid under hela din behandling. Vi tror inte på att dubbelboka eller jobba med flera kunder samtidigt. Vi strävar efter att höja seriositeten i vårt yrke och ser det som en självklarhet att alla på vår salong ska ha gesällbrev och frisörlicens.

Hårgänget

Öppet

(3.35)

Götgatan 3111621 Stockholm
logo

Vi strävar alltid efter att du ska bli helt nöjd med din frisyr! I en klippning ingår alltid konsultation och schamponering.

October Stockholm, AB

Öppet

Garvis Carlssons gata 2616941 Solna
logo

”Be Different! Do Good!” är grunden i vår verksamhet. October Stockholm grundades av frisören och makeupartisten Nina Holmgren med syftet att lyfta fram kraften och skönheten hos oss alla -samtidigt som vi bidra till välgörenhet. Vi tror nämligen på människor som är annorlunda och äkta. Människor som tror på sig själva och som inte vill se ut som alla andra. Människor som går sin egen väg i livet med självförtroende, glädje och styrka.

Barber & Books Stockholm AB

Öppet

(5)

Östgötagatan 2111625 Stockholm
logo

Varmt välkommen till oss på Barber & Books på Östgötagatan 21, alldeles intill Mosebacke torg på Södermalm, där vi funnits sedan 2007. Våra duktiga frisörer/barberare erbjuder klippning av hår och skägg, färgning samt rakning med kniv. Medan du väntar på din behandling erbjuds du gott kaffe eller te, kan bläddra i en vacker fotobok eller bara koppla av till skön musik. I butiken hittar du vår egen produktserie ”Barber & Books”, rakverktyg och mycket annat! Varmt välkommen till oss!

Innemiljö & Hälsa

Stängt

Stora holms säteri 1A41746 Göteborg
logo

Produkter och tjänster för en bra inomhusmiljö. Utöver tjänster som innemiljöutredningar enligt SWESIAQ-modellen, fuktkontroller, vattenskadebesiktningar och mögeltest, hittar du produkter som parfymfria hygienprodukter och städmedel samt handdesinfektion, ventilationslösningar, vattenlarm och sockerfria livsmedel utan tillsatser.Jag föreläser också för att hjälpa skolor och arbetsplatser att implementera en parfym policy - för en bättre inomhusmiljö och tillgänglighet för alla.

Green Spruce

Stängt

(4.19)

Hagavägen 1216969 Solna
logo

Lätt att handla på Green SpruceEnkelt - Produkter för professionell städning med fokus på miljö, ergonomi och ekonomi för företag och privatpersonerBilligt - Riktigt låga priser utan prisförhandlingar + bonusåterbäring på alla köpSnabbt - Leverans lämnar vårt lager samma dag vid beställning före kl 10:00Green spruce är ett svenskt företag med säte i Stockholm - Solna. De flesta av produktera kommer till den största delen från välkända och marknadsledande företag med huvudsäte i Sverig

studio saxess

Öppet

Sankt Larsgatan 32A58224 Linköping
logo

Välkommen in till oss – Elisabeth, Anna & Elenor.Vår salong är byggd på återvunna material, kreativitet och kärlek.Vi tror på ett stort engagemang, och att värna om djur och natur. Så EKO ligger oss varmt om hjärtat.Vi är kreatörer som lyssnar på just dig, och skapar därefter din framgång.Här kommer du känna dig viktig, omhändertagen o snygg!För hos oss är du trygg!Vi har erfarenheten och idéerna, bara du sätter gränserna…Välkommen in till oss!

Hårstudio 11

(5)

Godtemplaregatan 1128131 Hässleholm
logo

Tältvaruhuset (maj - september)

(5)

Bruksvägen 184673 Funäsdalen
logo

Välkommen till ett trevligt varuhus.

Åbergs Firsörer i Kalmar

Stängt

(3.71)

Förrådsvägen 938772 Löttorp
logo

Åbergs salong på Böda Sand är öppet under från maj till första helgen i september. Åbergs salong i Löttorp är öppet året runt.

Attends Healthcare AB

Järnvägsgatan 457833 Aneby
logo

Erbjuder ett omfattande utbud av disponibla, kroppsburna och specialiserade inkontinensprodukter för vårdgivare och konsumenter.

Herbalife dist. ober. Violetta Schwarz

Öppet

Ringbergagatan 1521230 Malmö
logo

Vi har stolt levererat Herbalife produkter och coachat våra kunder till fantastiska resultat i över 28 år. Vi erbjuder även utbildning till wellness coach.