Om Scandic Backadal

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Scandic Backadal, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Scandic Backadal

N:H

mer än ett år sedan

Dålig matsal, skriv gärna på hemsida att ni bygger om och kompensera gästerna för det. Att få sitta i ett konferensrum o käka varmhållna skolmat för 149:- är liksom bara för mkt. Jo rummet kostade 1250:- via resebyrå. Långt ut åt helvete. Hade varit ok om det tex gått nån spårvagn/buss till stan men fick svaret av personalen att det inget fanns in närheten. Droppen kom dagen efter. Duschade på kvällen, det var slut på tvål o schampoo. Tog nåt ur den tredje behållaren på hotellet, men jag undrar om det inte var vanligt diskmedel!!! Frukosten, satte mig vid ett nyavdukat o avtorkat bord. Döm om min förvåning när jag lade armen på bordet o hamnade i världes kladd. Personalen jobbadet särkert på ackord men inte kunde dom torka av ett bord, ja smulorna var borta så det såg bra ut. Sen efter halva frukosten gick solmarkinserna upp o vi blev alla bländade av morgonsolen. Fick till svar av personalen att dom inte kunde göra något åt det! Personalen i receptionen var för övrigt var både otrevligt, arrogant och mästrande...

J.o

mer än ett år sedan

Mycket bra hotell,prisvärt,bra läge,trevlig personal.

Adam

mer än ett år sedan

Bra personal, fick ett rum med trasig termostat. Ringde lobbyn och fick prata med Mohammed som löste problemet inom 3 minuter. Väldigt smidigt tycker jag!! Rekommenderar starkt detta hotell. Frukosten är mångsidig och påkostad! Det blir 4 av 5 pga att man inte kunde ändra termostaten själv i rummet. Annars tipptopp!!

Keoh

mer än ett år sedan

Trevlig personal och trevliga rum. Dessutom billigt.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

031751500003-175 150 00031-751 50 000317-51 50 00031-7515000