Om Scandexpo AB

Scandexpo AB är ett exponeringsföretag med en mycket stor samlad erfarenhet hos medarbetarna då det gäller tillverkning av exponeringsmaterial som frigolitskyltar, metallskyltar, plexiglas, mässkyltar, och företagsloggor. Sedan 2013 även komplett flaggtillverkning med egen stor sömnadsavdelning. Vi utför även vattenskärning av i princip alla material, CNC-fräsning i storformat av plast & trä och laserskärning av plexiglas / akryl.

Flaggor

År 2013 började vi bygga upp en komplett flaggfabrik och idag har vi en betydande produktionskapacitet med 4 st printlinjer. 2 st med direktsublimering på textil vilket ger fantastiskt bra genomtryck och därför är det givna alternativet för t ex beachflaggor och reklamflaggor samt 2 st med sublimering via papperstransfer som ger en oslagbar detaljrikedom på standar, bordsflaggor etc.

Vi tror att kraven på kvalitet i färghållning och sömnad i kombination med snabba och säkra leveranser gör att svensk tillverkning är ett mycket starkt kort. Vi tillverkar därför alla våra produkter i egen fabrik och har 6 st symaskinslinjer med mycket rutinerade sömmerskor som varje dag gör sitt bästa för tillverka en riktigt bra textilprodukt. Vi direktimporterar i princip all hårdvara direkt från tillverkare runt om i världen helt utan mellanhänder vilket säkerställer en relevant prisbild och ett starkt sortiment vare sig det gäller marmorfötter, bordsflaggstänger, vackra tyger, snoddar, tofsar eller t ex kantband.

Frigolitskyltar

Vi har en stor tillverkningsavdelning för frigolitskyltar, texter, produktmodeller, loggor etc och kan därför fullt ut utnyttja det fantastiska materialets alla möjligheter. Varje år lämnar flera tusen produktioner vår fabrik och pryder många kontor, köpcentrum, fasader och inte minst mässmontrar. I våra datorstyrda glödtrådsskärlinjer tillverkar vi oftast loggor och texter i det helt släta materialet Frigofoam som kan målas i alla förekommande loggokulörer. En stor del av dessa logos förser vi med fronter i laserskuren akryl/plexiglas, vilket ger en superhögblank och vacker yta. På loggor som har färgtoningar baksidesprintar vi akrylfronten för att skapa en helt korrekt 3d-logga.

Vi har även CNC-fräsning i full 3d av till exempel mässmodeller vilket är ett fantastiskt bra sätt att låta en produkt bli det verkliga blickfånget. Här arbetar vi som regel i det mycket hårda EPS S300-matarialet som kan kombineras med trä, aluminium, plexiglas, airbrush etc och vid behov förses med olika upphängnignsalternativ. Möjligheterna är många och vi lämnar mycket gärna ett prisförslag på just din produktion!

Akryl, plexiglas & special

Vi har en ganska betydande maskinpark med bland annat laser för utskärning av akryl/plexiglas samt CNC-fräs i storformat där de flesta material kan bearbetas. Detta i kombination med en stark vilja att lösa uppgiften och en nyfiken och positiv inställning till ”one off”-uppdrag gör att vi ofta har förmånen att få hjälpa vår kunder med unika projekt. Allt från en 3 meter hög kopia av King-Kong till bilkopior i fullformat eller varför inte en gigantisk tryckknapp med ljuduppspelning. Få saker är omöjliga om viljan bara finns. Vi vill!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Scandexpo AB Skyltar, Höör - 1
  • Scandexpo AB Skyltar, Höör - 2
  • Scandexpo AB Skyltar, Höör - 3
  • Scandexpo AB Skyltar, Höör - 4
  • Scandexpo AB Skyltar, Höör - 5
  • Scandexpo AB Skyltar, Höör - 6
  • Scandexpo AB Skyltar, Höör - 7
  • Scandexpo AB Skyltar, Höör - 8

Scandexpo AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnScandexpo AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.07.2011
Org.nr:5568587546
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch32990 Diverse övrig tillverkning

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Johan HektorOrdförande
Lars Johan HektorLedamot
Hans Jörgen Åke PalmLedamot
Carin Johanna ÅkessonSuppleant
Claes Lennart GrundströmRevisor