Om företaget

Scandexpo AB är ett exponeringsföretag med en mycket stor samlad erfarenhet hos medarbetarna då det gäller tillverkning av exponeringsmaterial som frigolitskyltar, metallskyltar, plexiglas, mässkyltar, och företagsloggor. Sedan...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0413-271...
Adress

Industrigatan 18

24332 Höör


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Scandexpo AB är ett exponeringsföretag med en mycket stor samlad erfarenhet hos medarbetarna då det gäller tillverkning av exponeringsmaterial som frigolitskyltar, metallskyltar, plexiglas, mässkyltar, och företagsloggor. Sedan 2013 även komplett flaggtillverkning med egen stor sömnadsavdelning. Vi utför även vattenskärning av i princip alla material, CNC-fräsning i storformat av plast & trä och laserskärning av plexiglas / akryl.

Flaggor

År 2013 började vi bygga upp en komplett flaggfabrik och idag har vi en betydande produktionskapacitet med 4 st printlinjer. 2 st med direktsublimering på textil vilket ger fantastiskt bra genomtryck och därför är det givna alternativet för t ex beachflaggor och reklamflaggor samt 2 st med sublimering via papperstransfer som ger en oslagbar detaljrikedom på standar, bordsflaggor etc.

Vi tror att kraven på kvalitet i färghållning och sömnad i kombination med snabba och säkra leveranser gör att svensk tillverkning är ett mycket starkt kort. Vi tillverkar därför alla våra produkter i egen fabrik och har 6 st symaskinslinjer med mycket rutinerade sömmerskor som varje dag gör sitt bästa för tillverka en riktigt bra textilprodukt. Vi direktimporterar i princip all hårdvara direkt från tillverkare runt om i världen helt utan mellanhänder vilket säkerställer en relevant prisbild och ett starkt sortiment vare sig det gäller marmorfötter, bordsflaggstänger, vackra tyger, snoddar, tofsar eller t ex kantband.

Frigolitskyltar

Vi har en stor tillverkningsavdelning för frigolitskyltar, texter, produktmodeller, loggor etc och kan därför fullt ut utnyttja det fantastiska materialets alla möjligheter. Varje år lämnar flera tusen produktioner vår fabrik och pryder många kontor, köpcentrum, fasader och inte minst mässmontrar. I våra datorstyrda glödtrådsskärlinjer tillverkar vi oftast loggor och texter i det helt släta materialet Frigofoam som kan målas i alla förekommande loggokulörer. En stor del av dessa logos förser vi med fronter i laserskuren akryl/plexiglas, vilket ger en superhögblank och vacker yta. På loggor som har färgtoningar baksidesprintar vi akrylfronten för att skapa en helt korrekt 3d-logga.

Vi har även CNC-fräsning i full 3d av till exempel mässmodeller vilket är ett fantastiskt bra sätt att låta en produkt bli det verkliga blickfånget. Här arbetar vi som regel i det mycket hårda EPS S300-matarialet som kan kombineras med trä, aluminium, plexiglas, airbrush etc och vid behov förses med olika upphängnignsalternativ. Möjligheterna är många och vi lämnar mycket gärna ett prisförslag på just din produktion!

Akryl, plexiglas & special

Vi har en ganska betydande maskinpark med bland annat laser för utskärning av akryl/plexiglas samt CNC-fräs i storformat där de flesta material kan bearbetas. Detta i kombination med en stark vilja att lösa uppgiften och en nyfiken och positiv inställning till ”one off”-uppdrag gör att vi ofta har förmånen att få hjälpa vår kunder med unika projekt. Allt från en 3 meter hög kopia av King-Kong till bilkopior i fullformat eller varför inte en gigantisk tryckknapp med ljuduppspelning. Få saker är omöjliga om viljan bara finns. Vi vill!

Scandexpo ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Scandexpo AB

Omsättning

14 508 tkr

Vinstmarginal

-1.00 %

Anställda

12

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Scandexpo AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Scandexpo AB

Org.nr:

5568587546

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

32990 Diverse övrig tillverkningsindustri

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

05.07.2011

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

041327100

04-132 71 00

041-32 71 00

0413-271 00