Om SBI Play

SBI Play arbetar för att aktivera barn och vuxna med roliga, fina och högkvalitativa produkter för utomhusbruk.Vi har ett stort utbud av bra och väldesignad lekplatsutrustning och utegym till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder god service från ide till installation och ritar gärna förslag utifrån de förutsättningar som just ert projekt har.Vi har framförallt produkter för offentlig miljö men även ett mindre utbud för privatpersoner. Kontakta oss för att diskutera just ert projekt!

Lekställningar

Lekställningar och klätterställningar är alltid populära och vi erbjuder många modeller av olika storlek, design och material. Lek- och klätterställningar tenderar att behöva ganska stor yta och man behöver även ta hänsyn till det fallskyddsområde som behövs omkring. Tala om för oss vad ni letar efter, hur stor yta som finns tillgänglig och hur stor kapaciteten ska vara så hjälper vi er att välja rätt.

Karuseller och karusellgunglek

Karuseller och karusellgunglek tycker barn alltid är roligt och eftersom det kräver samarbete mellan barnen skapar det också spontan dialog även om man inte känner varandra. Karuseller av olika slag är ett fint komplement till övriga lekplatsen eller som en fristående lekutrustning om det t.ex. är ont om plats. Vi hjälper gärna till att att tänka till kring helheten av lekplatsen så att det ger variation i leken och passar för barn i en viss ålder eller för en större åldersgrupp.

Lekplats hemma

En egen lekplats i trädgården är nog en dröm för både barn och deras föräldrar, men den ska ju inte bara vara rolig och bra för barnen. Det ska ju även se fin ut! Active World Sweden erbjuder fin lekplatsutrustning till bra priser. Vår lekplatsleverantör finns i Lettland och deras installationer sker främst i offentliga miljöer. Designtänket hänger med även i de lekställningar som levereras till privata trädgårdar och vi har i dagsläget tre modeller i olika storlekar att erbjuda.

Utegym och arenor

Det skapas fler och fler möjligheter till träning och motion utomhus och vi har redskapen och utrustningen som kommer skapa en attraktiv träningsmiljö. Vare sig det gäller ett utegym, en del av lekplats eller en multisportarena har vi något som passar.

I urvalet av utrustning för utegym nedan är produkterna i trästomme anpassade för barn (gymnastiska lekredskap) medan de i metall kan användas av både barn och vuxna (utegym). För att göra lekplatser attraktiva för även äldre syskon och föräldrar kan det vara en bra idé att komplettera med någon form av utegymsutrustning. Idrottsarenor kan levereras i många olika storlekar och med eller utan sportunderlag. Stängsel kan vara höga eller låga och målen finns i olika utföranden beroende på syftet med arenan.

Säkerhet och kvalitet

Lekplatser som finns på platser där många kan använda den har krav på att vissa säkerhetskrav uppfylls. Dessa anges i EU-standarderna EN1176 och EN1177 och gäller såväl själva lekplatsutrustningen som fallunderlaget. Det är fastighetsägaren eller styrelsen för verksamheten som är ansvarig för säkerheten på lekplatsen. Om en besiktning av lekplatsen behövs kan vi förmedla kontakter för det.

Eftersom de flesta produkter vi erbjuder är typgodkända av TÜV för att uppfylla villkoren i EN1176 kommer en eventuell lekplatsbesiktning inte orsaka några problem. Typgodkännandet förutsätter förstås att installationen sker enligt anvisning med de säkerhetsavstånd och underlagskrav som gäller, men vid osäkerhet kan en besiktningsman konsulteras i anläggningsfasen av projektet. En enkel riktlinje är att ha ett säkerhetsavstånd på minst två meter omkring hela lekutrustningen.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • SBI Play Lekplatsutrustning, parkutrustning, Jönköping - 1
  • SBI Play Lekplatsutrustning, parkutrustning, Jönköping - 2
  • SBI Play Lekplatsutrustning, parkutrustning, Jönköping - 3
  • SBI Play Lekplatsutrustning, parkutrustning, Jönköping - 4
  • SBI Play Lekplatsutrustning, parkutrustning, Jönköping - 5
  • SBI Play Lekplatsutrustning, parkutrustning, Jönköping - 6
  • SBI Play Lekplatsutrustning, parkutrustning, Jönköping - 7
  • SBI Play Lekplatsutrustning, parkutrustning, Jönköping - 8
  • SBI Play Lekplatsutrustning, parkutrustning, Jönköping - 9
  • SBI Play Lekplatsutrustning, parkutrustning, Jönköping - 10

SBI Play, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSB International Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.12.2000
Org.nr:5566024542
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46699 Partihandel med diverse övriga maskiner och utrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Ishwar Harji HiraniOrdförande
Carl Gunnar Joacim SamuelssonLedamot
Ishwar Harji HiraniLedamot
Lars Petter LindhLedamot
Martin Erik Holger KnuthssonRevisor