Om Sax & Fön

Hos oss får du professionell och personlig service inom klippning,hårvård,hårfärg och håltagning.Vi har även ekologiska färger och produkter att erbjuda.

Din frisörsalong i Linköping

Sax och Fön är en frisörsalong för dig som ställer höga krav på frisörkunskap. Med kunden i fokus går vi ständigt på nya kurser för att hela tiden utvecklas som frisörer och stylister. Hos oss får du professionell och personlig service med det senaste inom klippning, hårvård och färg. Vi har koll på de senaste hårtrenderna och kan ge den bästa stylingen till dig som är trendmedveten. Vår frisörsalong har noggrant valt ut det bästa och meriterande produkterna och verkygen för att hjälpa just dig på bästa sätt. Ring oss eller besök oss gärna!

Olaplex

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandligar som blekning eller färgning. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott. Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!

Det är innehållet som räknas!

Sax & Fön använder sig av ekologiska produkter från Organic colour systems, för alla hårtyper och plånböcker.

Organic colour Systems är en godkänd ekologisk hårfärg som är skonsam för ditt hår och miljön. Hårfärgen ger dig naturlig, miljövänlig hårvård utan skadeämnen såsom natrium lauryl sulfat (SLS), parabener och massa onödig ammoniak. Sunt hår med naturlig glans och färg med milda, biologiskt nedbrytbara ämnen och självklart en massa kärlek.

Vi använder ett miljövänligt och återanvändbart slingpapper av skumgummiplast istället för den aluminiumfolie som normalt används och som har en betydligt större negativ inverkan på miljön.

Utöver miljöaspekten medför dessa slingpapper en skonsammare behandling och gör det möjligt att lägga slingorna mycket nära hårbotten utan att skada den. Vi garanterar perfekt behandling ner till maximalt 3 mm från hårbotten.

Kom förbi Sax & Fön så svarar vi gärna på dina frågor!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Sax & Fön Frisör, Linköping - 1
  • Sax & Fön Frisör, Linköping - 2
  • Sax & Fön Frisör, Linköping - 3
  • Sax & Fön Frisör, Linköping - 4
  • Sax & Fön Frisör, Linköping - 5

Sax & Fön, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSax & Fön i Linköping AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.12.2016
Org.nr:5590895719
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1000 - 1499
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96021 Hårvård

Exekutiva befattningar/Administration

Gabriella-Khazma MalkiLedamot
Milad KourieSuppleant