Om Sandart & Partners Advokatbyrå KB

Sandart & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå med expertkunskap inom tvistlösning och avtalshantering. Många av våra klienter är företag i branscher där immateriella rättigheter och kunskap står i fokus. Vi ger också råd och företräder våra klienter i marknadsrättsliga, konkurrensrättsliga och regulatoriska ärenden.

Tvistlösning

I tvister gäller det att fatta kloka beslut under osäkerhet. När vi anlitas för att lösa tvister ser vi det därför som en av våra viktigaste uppgifter att löpande hjälpa till med riskanalyser och strategisk planering så att det blir möjligt att agera istället för att reagera.

Immaterialrätt

Sandart & Partners har under mer än ett halvt sekel framgångsrikt biträtt klienter i immaterialrättsliga frågor. Advokatbyråns jurister anlitas ofta som ombud i tvister inom alla immaterialrättsliga områden: patent, upphovsrätt, mönster (design), varumärken och företagsnamn. De unika kunskaper vi samlat från dessa rättegångar - och den breda erfarenhet vi har när det gäller immaterialrättsliga avtal - har medfört att advokatbyrån sedan flera år rankas i topp bland Sveriges ledande advokatbyråer inom denna disciplin.

Marknadsrätt

Marknadsrätten är ett område som befinner sig i stark tillväxt och förändring. Flera av våra jurister har lång erfarenhet av marknadsrättsliga frågor och vi biträder många av våra klienter från en rad olika branscher, bl.a. läkemedels-, medicinteknik- och livsmedelsbranscherna, med sådan rådgivning.

Regulatoriska frågor

Sandart & Partners biträder regelbundet i frågor som rör reglerade produkter och tjänster såsom läkemedel, livsmedel, alkohol, tobak och lotterier och vi företräder våra klienter inför myndigheter och domstolar. Frågorna kan röra t.ex. marknadsgodkännanden och tillstånd, marknadstillträde, parallellimport och produktregler.

Transaktioner & avtal

Sandart & Partners biträder sina klienter vid genomförande av affärstransaktioner, främst genom att upprätta, granska och förhandla avtal. Som exempel kan nämnas att byrån ofta medverkar vid upprättande och förhandling av licens-, distributions- och samarbetsavtal, forsknings- och utvecklingsavtal samt avtal inom IT och telekom.

Sandart & Partners Advokatbyrå KBs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Sandart & Partners Advokatbyrå KB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSandart & Partners Advokatbyrå Kommanditbolag
BolagsformKommanditbolag
Datum för upprättande13.02.2006
Org.nr:9166103524
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69101 Advokatbyråverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Curt Åke JohanssonRevisor

Möjliga telefonnummerformat

08440680008-440 68 00084-40 68 000844-068 00