Altuna göksbo74971 Fjärdhundra

Refvelsta Fideikommiss är en jord- och skogsegendom i Fjärdhundraland i västra Uppland som består av gårdarna Revelsta, Göksbo och Ekeborg. Godset har gått i arv inom ätterna Benzelstierna och von Engeström sedan 1762.

Rudträskvägen 495241 Kalix

Vi är Norrlands mest expansiva metallåtervinnare.Vi finns i Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå.Tillsammans med våra Ägare Cronimet Fagersta och Lantz Metall så förfogar vi över stora resurser och täcker stort geografiskt område i SverigeVälkommen att höra av er till någon av våra anläggningar - Tillsammans skapar vi en återvinningslösning som passar just er verksamhet.

Valhallavägen 2595231 Kalix

Vi egentillverkar tak- och väggplåt i skräddarsydda längder, vattenavrinning, taksäkerhet m.m. Byggbutik med braskaminer.

Övre vägen 4095204 Påläng

Vi utför transfer från flygplatser och järnvägsstationer! Enbergs Buss är ett privatägt bussföretag som finns i Kalix Norrbotten. Välkommen att ta del av vårt företag och de tjänster som vi tillhandahåller. Vi är ett familjeföretag med 85 års erfarenhet av service, kvalité och personbefodran.

Galgbacksvägen 795251 Kalix

Vi har byggmaterial, skruv och virke till ditt byggprojekt. Du hittar även golv, ytterdörrar och fönster hos oss.Har du funderingar runt lås, eller behöver komplettera med en nyckel så har vi en låssmed på plats som kan hjälpa dig.Välkommen till en riktig Bygghandel!

Stabsvägen 1395251 Kalix

3 (2)

Vårt motto är att sälja kvalitetsprodukter, hålla hög servicegrad och tillgänglighet – allt för nöjda kunder.Våra begagnade snöskotrar håller alltid hög klass.Vi skickar över hela Sverige till förmånliga fraktpriser.Vi finansierar våra produkter med Swedbank & Handelsbanken finans. Finns även räntefria lån upp till 60000:-I våran verkstad servar & reparerar vi dom flesta märkena.

Strandgatan 1095233 Kalix

Team Sportia drivs av fria handlare som alla brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang är viktigt för oss. I våra butiker hittar du kläder, skor, utrustning för löpning, cykel, skidåkning och lagsporter – ja allt du behöver för ett aktivt liv. Tack för att du handlar lokalt!

Brogatan 7B95233 Kalix

5 (1)

Välkommen till Kalix Camping. Unikt belägen direkt vid den orörda Kalixälven med bara ett stenkast från Kalix centrum.

Betongvägen 595231 Kalix

Henrikssons Bygg erbjuder byggservice som om-, till och nybyggnationer med gediget hantverkskunnande åt företag, kommuner och privatpersoner. Utför även underhålls-, reparations, försäkringsarbeten och service åt fastighetsbolag och bostadsrättsägare.Vi har ett bra samarbete med gymnasieskolan för att skola in kommande generationer av byggnadsarbetare.

Hangarvägen 295261 Kalix

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Vikenvägen 795251 Kalix

5 (2)

Återförsäljare för Ski-doo, Lynx och Polaris i Kalix! Stor sortering nya och beg. skotrar. Vi säljer även Polaris & Can-Am ATV, samt Sea-Doo vattenskotrar

Betongvägen 595231 Kalix

VÄLKOMMEN TILL KALIX PANNPRODUKTER AB! #nl# #nl#Vi är ett företag i Kalix, Norrbotten, som erbjuder försäljning, installation, reservdelar och service av många på marknaden förekommande värmeanläggningar. #nl# #nl#Vill du veta mer om våra produkter, priser m.m ? #nl#Kontakta oss på KPP!

Furuhedsvägen 4195231 Kalix

Välkommen till Kalix motor & maskin!Vi är en kunnig bilhandlare med lång erfarenhet. Här kan ni känna er trygga med att alla fordon vi säljer gått igenom en noggrann kontroll och självklart är i bra skick (om inget annat anges). Vi hjälper till med finansiering genom samarbete med Wasa kredit samt Mymoney samt förmedlar fordonsförsäkring för de bilar vi säljer.Vi tar emot alla fordon vid ett eventuellt köp.

Rudträskvägen 395241 Kalix

Vi renoverar och trimmar Harley-Davidson från gata till Race. Alla årsmodeller är välkomna från dom första till dagens teknologiska motorcyklar.

Nytorget 195233 Kalix

Frisör, hårfrisör, damfrisör, herrfrisör, barber, drop-in frisör, hårprodukter, Klippservice, Klipp-service, klipp-service

Siknäs 44795244 Töre

Pensionat Västgården ligger i byn Siknäs i Kalix kommun och är en litet mysigt hundpensionat med nya fräscha lokaler, stora boxar och rastgårdar. Här har alla hundar möjlighet till lek, mys och härlig promenader i skog och mark.