Om Sala Bilservice AB

Sala Bilservice AB är en auktoriserad Saab och Fiat Verkstad. Vi tar även hand om era försäkringsskador då vi är en komplett skadeverkstad. Vi utför reparationer åt de flesta försäkringsbolag.Vi är även en Mekonomen Bilverkstad som tar hand om de flesta bilar. Vi reparerar de allra flesta bilar och klarar även den moderna avancerade tekniken. Vi strävar hela tiden efter att personalen skall vara uppdaterade. Därför är utbildning en viktig del av verkstadens verksamhet. Personalen går kontinuerligt på kurser för att på ett professionellt sätt kunna ta sig an även nyare bilar. Inom Sala Bilservice följer vi mycket noga den tekniska utvecklingen och ser förstås till att vår utrustning och dataprogram uppdateras. Välkommen in till vår nya kundmottagning och boka en tid redan idag.

Sala Bilservice ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Sala Bilservice AB Bilverkstad, Sala - 1
  • Sala Bilservice AB Bilverkstad, Sala - 2
  • Sala Bilservice AB Bilverkstad, Sala - 3
  • Sala Bilservice AB Bilverkstad, Sala - 4
  • Sala Bilservice AB Bilverkstad, Sala - 5

Sala Bilservice AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSala Bilservice AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.05.2008
Org.nr:5567591606
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45202 Plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar, 45204 Däckservice

Exekutiva befattningar/Administration

Rolf Benny HedbergLedamot
Kurt Daniel HedbergSuppleant
Erik Niklas WiklundRevisor
Per Fredrik ViklundRevisorssuppleant

Omdömen om Sala Bilservice AB

Aivaras Kancys

mer än ett år sedan

Sämsta billackeringen. Har lämnat bilen med många färg avriningar. Lämnade en gång till. Har fixat bara största riningar, men hade lämnat en lite mindre som är lite mer komplicerat att slipa, står i inne kanten. Dem står inte för sina fel! Aldrig ska köra någon av mina bilar här. Tar ingen ansvar för fel gjord job. Enlig Mekonomen Sala det är perfekt utförd arbete, enlig mig det är slarvig målat. Akta er

Mia Goldkuhl

mer än ett år sedan

Jag tycker de har en fantastisk service. Inte bara med att reparera bilar, utan är så hjälpsamma och omtänksamma om kunden. Det uppskattar jag verkligen. Rekommenderar andra att lämna in sin bil hos dem, om ni vill ha bilen lagad på ett proffsigt sätt!

Veronica

mer än ett år sedan

Skulle åtgärda mina 2or som jag fick på besiktiningen, fick samtal om att mina bromsar också var vid behov att bytas. Vart dyrare än vad vi planerat, men bromsar är viktigt och därför ger jag dom en tumme upp, då dom tänker på säkerheten mer än vad själva besiktnings mannen gjorde!

Möjliga telefonnummerformat

02241910902-241 91 09022-41 91 090224-191 09