Om SAAD Hushållsservice

Vi har jobbat i mer än 25år i branschen och kan erbjuda begagnade hushållsmaskiner till mycket bra priser. Vi har bland annat kylskåp, frysskåp, tvättmaskiner, diskmaskiner, spisar och torktumlare. Vi köper och säljer hushållsmaskiner och vi utför även reparationer. Transport kan ordnas inom Göteborg.

Mer om oss

Prisvärt, snabbt, enkelt, professionellt, personligt, service, expertis!

Med gedigen erfarenhet av vitvaror arbetar Vitvarujouren Göteborg med att professionellt installera och reparera alla typer av vitvaror samt el-produkter. Vi vänder oss med högsta service till både privatpersoner och företag.

Det innebär korta väntetider, effektiva utföranden och nöjda kunder!

All vår erfarenhet tyder på att de flesta maskiner byts ut i onödan då de med större lönsamhet både för återförsäljare, fastighet och privatperson skulle kunna repareras direkt på plats ute hos kund.

SAAD Hushållsservices utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • SAAD Hushållsservice Second Handaffär, Göteborg - 1
  • SAAD Hushållsservice Second Handaffär, Göteborg - 2

SAAD Hushållsservice, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSkånegatans Hushållsservice AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande25.09.2000
Org.nr:5565965158
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1000 - 1499
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47792 Specialiserad butikshandel med övriga begagnade varor

Exekutiva befattningar/Administration

Mohamed SaadLedamot
Tarek Mohamed SaadSuppleant

Omdömen om SAAD Hushållsservice

Emma G

mer än ett år sedan

Hjälpte att laga tvättmaskin som var obrukbar inom 48 timmar under julledighet. Mycket tacksam för att Saad och hans tekniker hade möjlighet, de flesta andra reperationsföretagen sa 3 veckor.

Sofia Ström

mer än ett år sedan

Saad! Otroligt serviceminded och SÅ hjälpsam! Bytt in både tvätt- och diskmaskin till nyare och större storlek. Vi är alltid lika nöjda och glada Rekommenderar!

Julia Duff

mer än ett år sedan

jag köpte kylskåp, tvättmaskin och fixade min torktumlare, mycket bra Service och har utmärkt erfarenhet med vitvaror

Christer Winther

mer än ett år sedan

Mycket trevligt bemötande och bra service till ett bra pris
Rekommenderas starkt i motsats till konkurrenten på Odinsplatsen

Anna Päron

mer än ett år sedan

Jag kan varmt rekommendera Saad till er som söker vitvaror till ett bra pris. Jag fick ett trevligt och proffsigt bemötande både i affär och vid leverans. / Anna

Benthe Såstad

mer än ett år sedan

Ringde 10 på morgonen....
19.00 samma kväll stod en toppmatad maskin i mitt badrum installerad och klar.. under 2000kr!!!. Så nöjd med Saad's service och pris. Och den funkar perfekt!!!!

Tina Alektoridou

mer än ett år sedan

Jag e jättenöjd!!!

Anna Svensson

mer än ett år sedan

Man bemöts vänligt, generöst och snabbt. Maskiner körs hem och installeras för låga summor trots att jag bor ganska långt från Göteborg. Maskinerna jag har haft (två tvättmaskiner och en torktumlare) har alltid fungerat. Skulle de inte göra det är jag säker på att jag skulle få snabb hjälp.

Anders

mer än ett år sedan

Never again, detta lurendrejeriföretag vill ha extra betalt när varorna slutar fungera, fastän den s.k. garantin ska gälla. Vid hembesök skruvar dem lite och säger sedan att det inte alls är något fel, och vill sedan ha betalt för de "kommit i onödan"....
Köp inget här, det känns som att de åkt runt på tippen och plockat maskiner som folk slängt, putsat upp dem och säljer i sin affär sen! Resultatet blir därefter, skit!

anna

mer än ett år sedan

Kan rekommendera företaget till dem som vill ha kunnig personal. Handla i deras butik . Skulle ha ett antal vitvaror och Jag fick en jätte bra paketpris med frifraktat hem till mig. Snabbt, vänligt bemötande, riktig service, här har ni andra mycket att lära !

Aziz

mer än ett år sedan

Hur billigt som helst, trevliga och hjälpsamma.

Mari

mer än ett år sedan

Vår tvättmaskin gick sönder och vi ringde Saad. De kom inte på den tiden dem lovade per tel. En kille kom hit nonchalant bara stog tittade på den. Öpnnade den och tittade lite till och sa sedan att vi var tvungna att köpa en tvättmaskin från dom för att luckan inte ville stängas. Detta besök kostade oss 700kr.
Senare kom min son på besök och lagade den med en skruvmejsel på 3 min.

Frida

mer än ett år sedan

Katastrof!
Tvättmaskinen fungerade inte ens från början.
En kille kom och skruvade på den, sen fungerade den, en vecka.
Killen kom igen, skruvade och sa att det inte alls va fel på den, krävde pengar för att han "offrade" sin tid.

Garantin, 2 månader.
Nu då? Lite mer än 2 månader har gått, tvärrmaskinen tvättar, men bara i kallvatten, vilket göra att kläderna inte blir rena.
Att laga den kostar mer än vad tvättmaskinen kostade, inklusive alla kostnaderna för "reparation" och att köra hem den.

Nej tack, efter jul ska vi köpa en NY maskin, från ett företag som inte är otrevliga och som kan installera den utan att skrapa sönder toadörren!!!

Malin

mer än ett år sedan

Saad Hushållservice tar emot beställning på service och lovar maximalt 1dag leveranstid samt att de skall höra av sig när kommer. Det går tre veckor och ingen hör dock av sig. När man som kund ringer upp och undrar vad som händer, får man till svar att det är bara att avvakta, Vid varje kommande samtal upprepas bara svaret att "jodå, vi är på väg, de borde komma när som helst". Företaget ljuger alltså kunden rakt upp i ansiktet vid varje förfrågan som kunden gjort. Efter detta har Saad kontaktat mig via telefon, och säger att jag kan köpa beg.vitvaror från han.Aldrig i livet hus dem. Kul att vara kund hos det företaget!

Elias Björberg

mer än ett år sedan

Otrolig service! Saad Hushållsservice köpte min gamla tvättmaskin och jag köpte en ny av dem. Maskinen funkar utmärkt och Saad är väldigt tillmötesgående. Kan verkligen rekommendera detta företag! Kommer återkomma hit så fort jag ska köpa ny disk- eller tvättmaskin!

Sandra Krysik

mer än ett år sedan

Uselt, bra service med möjlighet till hemleverans, men inget öppet köp eller garanti på varor man köpt som inte fungerar. Köpte Micro, spis med ugn samt tvättmaskin, inget fungerar som önskvärt. Bytte spis och tvättmaskin (byte ingår i köpet i deras "garanti", men tar månader innan något händer, vi skulle byta Micro också, men micron de kom med fungerade ännu sämre), spis och tvättmaskin vi gick vid bytet fungerar inte heller så slutar med tippen och tusenlappar i sjön. Aldrig mer att vi handlar från detta företag.

Florence Kling

mer än ett år sedan

Jag har handlat hos Saad i 20 år, är jättenöjd.. trevligt bemötande, serviceminded och aldrig några problem. Dessutom bra priser på bra artiklar.

Abanatzz Kosova

mer än ett år sedan

Köpte min vitvara men fick inte de slangarna som skulle passa till min diskmaskin de bad mig att köpa kablarna själv och då gjorde jag de fast att de lovade mig att få dem kablarna, instalationen skulle jag få när jag har köpt in kablarna men sen kom de aldrig när de lovade mig, så bad en montör instalera själva maskinen och för em vecka sedan så gick min diskmaskin elektrolux isönder och de sa att de var mitt fel att den gjorde det och att de täcker inte garantin värdelös butik

Annelie Axén

mer än ett år sedan

Mycket trevligt och vänligt bemötande varje gång. Bra priser och mycket att välja på. Rekommenderar varm ett besök när ni behöver nya vitvaror eller reparera de ni redan har. / Urban

Alexander Vigil

mer än ett år sedan

Jag har inte köpt vitvaror än från SAAD men fått hjälp med installationer och reparationer. De har alltid varit hjälpsamma och kunniga. Rekommenderas varmt!

Maria Degerman

mer än ett år sedan

Inte ens värd en stjärna!
Lurar och bedrar sina kunder!
Köpte en diskmaskin som efter att den installerats hos oss visade sig vara trasig. De hämtar den för lagning, men hör aldrig av sig om hur det går, så fick ringa och jaga själv. Efter en månad får jag reda på att den inte går att laga och att vi ska få ett utbyte. Åker ner till affären och får två alternativ - varav en skulle vi behöva lägga pengar emellan eftersom "den var både nyare och bättre" än den vi först köpt. När vi väl får hem ersättaren så visar det sig att även den är trasig, men inte nog med det, den är 16år gammal! 16 år!! Och de skulle ha 1800kr + 800kr för den! Den vi först köpte var från 2011! Det är inte ok att lura sina kunder på det här viset! Skriver en ny recension om/när de kompenserar oss för detta!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hej

Jag köpte en frys till mycket bra pris från detta underbara egyptiska familjeföretaget.
Jag hade min frys i mitt studentrum och kunde inte sova eftersom frysen jag hade köpt lät lite granna.
Jag återvände då till Saad som genast tog med mig till sitt lager och jag fick lyssna på 9 frysar och sedan valde jag ut den tystaste. Nu sover jag gott igen!

P.S. Jag finner trashtalken mot Saads butik som skrattretande. "kommer jag aldrig igen köpa hus dem" under tecknat Peter. HAHA!

Andreas

mer än ett år sedan

Saad är oseriösa
Hej,
Jag köpte en spis som jag fick garantier på att den skulle fungera om jag använde deras elkille. Jag beställer spisen och bokar tid med elkillen. På dagen ringer elkillen och frågar om han ska ta med sig spisen, en stund senare ringer han och undrar var adressen ligger. Drygt en timme sen kommer han in och säger nästan omgående att det inte går att installera spisen och åker iväg. Jag kontaktar Saad och vill häva köpet, men de vägrar lämna tillbaka alla pengar utan ska ha betalt för att elkillen kom ut till mig. Är det så man behandlar kunder?

julian

mer än ett år sedan

Vi har köpt hos saad hushållsservice från några år tillbaka och vi har inte inträffat något konstiga situationer, darför vi förtsättar att handla hos honom.

Anders

mer än ett år sedan

Fick ett pris på inkoppling av två spisplattor i hemmet, men det enda Saad gjorde var att skicka två hantlangare som hämtade spisen för reparation på verkstad efter att de kollat om jag hade ström i vägguttaget. Det pris jag blivit lovad för inkopplingen av plattorna var jag tvungen att betala kontant till hantlangarna för som transportavgift. Frågade efter kvitto på att jag betalat, men de bara skrattade åt mig och sa att Saad vet om jag betalat eller sedan åkte de. På verkstaden hade inte delar hemma för att koppla in plattorna så jag bad att få tillbaka spisen olagad och det fick jag en dag senare och det enda positiva var att jag slapp betala den transporten. Ska köpa ny spis istället. Trött på oseriösa människor med svarta pengar.

Jim

mer än ett år sedan

Inte nog med att man inte får sina varor varken reparerade eller ersatta när det är något fel, här får man vara så vänlig att till och med betala för att få fortsätta använda sin knappt hjälpligt fungerande produkt. Nej, kommer nog att skämmas för att de gick hit för att handla hus SAAD HUSHÅLLSERVISE på Frigagatan 7 GBG

Peter

mer än ett år sedan

Hade en servicetekniker här som var en ren katastrof! Dels var han otrevligt arrogant och okunnig! Om det är denna nivå somSAAD Hushållsservice förväntar sig på sin service så kommer jag aldrig igen köpa hus dem . Hur tänkte man när en person kommer och förolämpar en kund. Skärpning!

Besviken

mer än ett år sedan

Betalade 3500:- för begagnade disk- och tvättmaskin. Fick installationen och utkörningen "gratis". Diskmaskinen installerades men skruvades inte fast så den trillade ur utrymmet.. Tvättmaskin #1 var söndermöglad. Vi fick service inom några veckor och bytte ut tvättmaskin #1 mot #2. #2s motor var paj så den körde aldrig en hel cykel och ville inte tömma vatten. Fick byta ut #2 mot #3. #3 var av äldre modell och luktade mögel. Bytte #3 mot #2 med ny motor men dom hade inte ens städat ren den. Fungerar dock än sålänge. Häromdagen upplevde sambon och jag att det luktade illa i köket. Hyresvärden kom och kikade på problemet. Han som installerade diskmaskinen hade gjort hål på avloppet, så nu måste dom byta ut ALLT! Hela lägenheten luktar nu bajs. Man får skylla sig själv dock när man inte anställer proffs men dessa människor borde inte jobba inom denna bransch.