Om företaget

Vi på S-STÄD har som mål att erbjuda hushållsnära tjänster och se till att våra kunder är nöjda, vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla dina förväntningar. Tack vare vårt breda utbud är vi säkra på att du kommer att...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
072-877 32...
Adress

Värendsgatan 14C

34230 Alvesta

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

S-STÄD Städfirma, Alvesta - 1
S-STÄD Städfirma, Alvesta - 2
S-STÄD Städfirma, Alvesta - 3
S-STÄD Städfirma, Alvesta - 4

Om oss

Vi på S-STÄD har som mål att erbjuda hushållsnära tjänster och se till att våra kunder är nöjda, vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla dina förväntningar.

Tack vare vårt breda utbud är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss. Ta en titt på vår hemsida, och om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi hoppas på ett snart återseende!

Omdömen

Ilijana Lilly

Mer än ett år sedan

Duktig och snabb

Fredrik Johansson

Mer än ett år sedan

Lite missnöjd med resultatet..

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0728773260

07-287 732 60

072-877 32 60

0728-77 32 60

072-8773260