Om Säfsen Resort AB

Säfsen är en upplevelsedestination i södra Dalarna med verksamhet året runt. I vårt skidområde finns ett stort område för barn, ungdomar och föräldrar. Dessutom 18 nedfarter, 6 liftar, 1 rullband, hiskligt många kilometer längdspår och massor av andra kul snöaktiviteter.

Boende

På semestern som ska det vara minst lika bekvämt som hemma. Mysigt soffhäng, sköna sängar, bastu och bra kök med alla bekvämligheter. Alla stugor ligger 2 km från skidområdet/backen och i stugbyn finns stugor med 4-12 bäddar. Dessutom är de flesta boenden mysiga timmerstugor och alla är garanterat utan hemmets alla måsten och kan beställas med städning innan hemresan.

Skidåkning

I Säfsens skidområde finns ett brett utbud med både snälla och tuffa backar för hela familjen, och det bästa av allt är att alla slutar på samma ställe. I Familjebacken finns vårt barnområde med hopp och rails som är anpassade för de som gillar snälla hopp, de minsta familjemedlemmarna kan träna på skidåkning i Filuriland, där kan de även träffa Filurius och hans vänner. För de större barnen finns vår populära Folkpark, med rails, boxar och hopp som ger både den erfarne och nybörjaren en utmaning.

Skidhyra

I Skidboden hittar du vår skiduthyrning och shop. I skiduthyrningen finns förstklassig utrustning för såväl längd som utför och i shopen hittar ni vår liftkortsförsäljning och det mesta ni behöver i utrustningsväg för en så bekväm och lyckad skidsemester som möjligt. Kvalitet är viktigt för oss och därför erbjuder vi marknadens bästa varumärken. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt utrustning i både shopen och uthyrningen.

Mat & dryck

Vi vet att bra mat är en förutsättning för en lyckad semester, därför lägger vi stor kraft på att måltiderna ska bli något utöver det vanliga. Råvarorna är ofta lokalt odlade eller hämtade från skogarna och sjöarna runt Säfsen. Njut av vilt, fisk, bär och svamp under er vistelse, antingen i någon av våra restauranger eller ute i naturen om du önskar.

Aktiviteter

När du vill ta en paus från skidåkningen finns massor av roliga aktiviteter att välja mellan. Vi har ett brett aktivitetsutbud som passar hela familjen, allt från fartfyllda bobrace till mysiga fackelpromenader. Välj mellan ledarledda eller gör-det själv aktiviteter, vi lovar att det alltid finns något roligt att göra.

Bildgalleri

  • Säfsen Resort AB Restaurang, Ludvika - 1
  • Säfsen Resort AB Restaurang, Ludvika - 2
  • Säfsen Resort AB Restaurang, Ludvika - 3
  • Säfsen Resort AB Restaurang, Ludvika - 4
  • Säfsen Resort AB Restaurang, Ludvika - 5
  • Säfsen Resort AB Restaurang, Ludvika - 6
  • Säfsen Resort AB Restaurang, Ludvika - 7
  • Säfsen Resort AB Restaurang, Ludvika - 8
  • Säfsen Resort AB Restaurang, Ludvika - 9
  • Säfsen Resort AB Restaurang, Ludvika - 10

Säfsen Resort AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Experience Säfsen AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

22.04.2021

Org.nr:

5593138604

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55202 Stugbyverksamhet m.m., 93111 Drift av skidsportanläggningar, 77390 Uthyrning och leasing av övrig utrustning och övriga maskiner och materiella tillgångar, 47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar, 56100 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 6