Om Säfflebostäder AB

Välkommen till Säfflebostäder AB- för dig som söker trygghet och god service har vi boende i hyreshus och radhus i Säffle kommun.

Välkommen till ett långsiktigt boende!

Vi kan erbjuda ett stort antal lägenheter och radhus i Säffle kommun i varierande storlekar. När det gäller lokaler har vi ett brett utbud för butiksverksamhet och kontorslokaler.

Vill du ställa dig i kö kan du antingen registrera dig på vår hemsida eller kontakta Kundcenter. Vi hjälper gärna till med registreringen och svarar på övriga frågor om vilka lägenheter som kan kombineras med dina behov och önskemål.

Ring 0533- 68 17 00 eller besök oss på Hamngatan 4 B.

Säfflebostäder AB - bostäder och lokaler

Säfflebostäder AB är ett kommunalt helägt bolag med cirka 1300 lägenheter och 100 kommersiella lokaler. Bolaget förvaltar cirka 230 000 kvadratmeter area, varav drygt hälften är förvaltningsuppdrag för kommunens skolor, förskolor, äldreboende och förvaltningsbyggnader samt för industri- och kommersiella lokaler till andra bolag i kommunkoncernen.

Vi kan erbjuda ett stort antal lägenheter och radhus i Säffle kommun, i storlekar från en 1:a på 25 m² till en 5:a på 140 m².

När det gäller lokaler har vi ett brett utbud för butiksverksamhet och kontorslokaler.

Våra fastighetsskötare arbetar i en decentraliserad organisation där man ansvarar för varsitt område med fastigheter. Därmed får du som hyresgäst "din egen" fastighetsskötare.

Bildgalleri

  • Säfflebostäder AB Bostadsföretag, Säffle - 1
  • Säfflebostäder AB Bostadsföretag, Säffle - 2
  • Säfflebostäder AB Bostadsföretag, Säffle - 3
  • Säfflebostäder AB Bostadsföretag, Säffle - 4
  • Säfflebostäder AB Bostadsföretag, Säffle - 5

Säfflebostäder AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Säfflebostäder Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

09.12.1994

Org.nr:

5564998697

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

1515000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler, 68209 Övrig förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter