Om Säboms Alltjänst AB

Säboms Alltjänst AB Vi är ett nystartat företag med personal som har många års erfarenhet av lokalvård. Vår målsättning är att göra märkbar skillnad i ditt hem eller på ert företag. Vi på Säboms Alltjänst tycker att det är viktigt med en noggrann och nära kommunikation med våra kunder. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Genom detta vet vi att med nöjda anställda får vi nöjda kunder Miljön är en självklarhet för oss, från början till slut. Vår vision är att ha så liten miljöpåverkan som möjligt, så därför använder vi oss i största möjliga mån utav miljövänliga produkter samt att våra bilar är el-drivna. Vårt mål är att från 2025 kommer samtliga egna transporter vara helt utsläppsfria.

Om oss på Säboms

Säboms Alltjänst AB Vi är ett företag som funnits i drygt 1 år med personal som har många års erfarenhet av lokalvård. Vår målsättning är att göra märkbar skillnad i ditt hem eller på ert företag. Vi på Säboms Alltjänst tycker att det är viktigt med en noggrann och nära kommunikation med våra kunder. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Miljön är en självklarhet för oss, från början till slut. Vår vision är att ha så liten miljöpåverkan som möjligt, så därför använder vi oss i största möjliga mån utav miljövänliga produkter samt att våra bilar är el-drivna. Vårt mål är att från 2024 kommer samtliga egna transporter vara helt utsläppsfria.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Säboms Alltjänst AB Transporter, frakt, Karlskoga - 1
  • Säboms Alltjänst AB Transporter, frakt, Karlskoga - 2
  • Säboms Alltjänst AB Transporter, frakt, Karlskoga - 3
  • Säboms Alltjänst AB Transporter, frakt, Karlskoga - 4

Säboms Alltjänst AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Säboms Alltjänst AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

29.09.2021

Org.nr:

5593375248

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

25000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

81210 Lokalvård, 78200 Personaluthyrning, 43390 Annan slutbehandling av byggnader, 81221 Rengöring av byggnader, 49410 Vägtransport, godstrafik

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Mikael Joel Fredrik Säbom

Suppleant

Maria Viktoria Granfält

Finansiell information

Omsättning

1 795 tkr

Vinstmarginal

−3,2 %

Anställda

2