Om Södra Stations Naprapatklinik

Vi behandlar de flesta problem med rörelseapparaten. Exempel på våra vanligaste behandlingar är:StelhetHälsporreNackspärrStukningarKäkproblemIdrottsskadorHuvudvärk / MigränMusarmRyggskottKnäskadorAxelbesvärHöftproblemTennisarmbågeSmärtor p.g.a. graviditet

Vårt kall är att hjälpa dig med allt från huvudvärk till ryggskott.

När samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar optimalt uppstår ofta smärta som en följd av den nedsatta funktionen. Vi naprapater undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar detta. Vår höga kompetens inom manuell terapi kombinerat med goda kunskaper inom ortopedisk och annan konventionell medicin gör att vi har en unik helhetssyn. Symtomlindring är del av vår behandling men målet är alltid att lösa den bakomliggande orsaken till problemets uppkomst. Som patient är du högst delaktig i processen då vi ofta instruerar dig specifikt hur du kan stretcha, träna eller ändra din arbetsställning för att varaktigt bli av med dina besvär.

Att sjukfrånvaron minskar medan din personals allmänna välbefinnande ökar, tycker säkert du som företagare låter intressant.

Studier visar att du uppnår detta med en friskvårdssatsning där naprapati och massage ingår. Vi anser att det finns stora fördelar med att låta en person med kompetens inom både naprapati och massage ta hand om personalen. På detta sätt kan traditionell uppmjukande och välgörande massage kombineras med naprapatbehandling som syftar till att långsiktigt lösa den bakomliggande orsaken till besvären. Vi skräddarsyr friskvårdspaket för ditt företags specifika behov.

Södra Stations Naprapatkliniks utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Södra Stations Naprapatklinik Fysioterapeut, Stockholm - 1
  • Södra Stations Naprapatklinik Fysioterapeut, Stockholm - 2
  • Södra Stations Naprapatklinik Fysioterapeut, Stockholm - 3

Södra Stations Naprapatklinik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Södra Stations Naprapatklinik

Angela Monroe

mer än ett år sedan

Efter att flera specialister i både Los Angeles och Stockholm inte kunnat diagnostisera mitt onda knä, gjorde Daniel Lagerborn det på första mötet. Mitt hopparknä kunde bahandlas och jag kunde efter flera års uppehåll börja springa igen. Nu spelar jag till och med basket igen!

Angela Monroe

mer än ett år sedan

Efter flera år av meningslösa operationer och quick-fix medicinering hos de bästa idrottsläkarna, fixade Daniel mitt hopparknä. Nu kan jag springa igen!