Söderlunds Rör AB, Comfort Uppsala logo

Söderlunds Rör AB, Comfort Uppsala

Om företaget

Vi sysslar i huvudsak med VVS-installationer inom service och entreprenad, värmepumpsinstallationer. Verksamheten bedrivs geografiskt främst inom Tierp, Östhammar och Uppsala kommun. Har visningsbutik i Uppsala.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
010-455 03...
Adress

Verkstadsgatan 9

75323 Uppsala

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi sysslar i huvudsak med VVS-installationer inom service och entreprenad, värmepumpsinstallationer. Verksamheten bedrivs geografiskt främst inom Tierp, Östhammar och Uppsala kommun.

Har visningsbutik i Uppsala.

Söderlunds Rör

Söderlunds Rör har ambitionen att vara det ledande företaget i Uppland inom VVS-installationer. Vi vill med vår kunskap och erfarenhet bistå våra kunder med såväl tekniska som driftsekonomiska lösningar.

Söderlunds Rör AB är ett företag med gamla anor. 1896 startades företaget, alltså för mer än 100 år sedan, under namnet Åbergs pumpmakeri. År 1958 ombildades företaget till Söderlunds Rör AB.

Nuvarande ägare Högbergsgruppen AB förvärvade Söderlunds Rör AB den 1 november 2013. 23 maj 2017 förvärvades även Comfortbutiken i Uppsala.

Vi är idag ca 30 anställda och sysslar i huvudsak med VVS installationer inom service och entreprenad, värmepumps installationer. Verksamheten geografiskt bedrivs främst inom Tierp, Östhammar och Uppsalas kommuner. Har visningsbutik i Uppsala.

Installerat & klart

Comfort finns över hela Sverige och hjälper dig med allt som rör vatten och värme. Självklart kan vi installera allt vi säljer. En av våra styrkor är att vi erbjuder såväl tjänster som produkter. Oavsett vad det handlar om, badrums- eller energilösningar, kan vi hjälpa dig med installationen också. Och med generösa garantier på såväl produkter som på utfört arbete kan vi försäkra dig om att du är i trygga händer.

Vi har drygt 1 800 certifierade montörer som garanterar en trygg och Comfortabel leverans, installerat och klart. Det är säkert!

Entreprenad

Vår kvalitet och kompetens i förening med våra resurser gör oss starka på entreprenadsidan.

Vi inriktar oss gärna på kvalificerade objekt som kräver stort engagemang.

Entreprenadformerna varierar från totalentreprenader till samordnade generalentreprenader.

Har ditt företag förändringstankar så hör av dig till oss. Vi hjälper dig hela vägen från projektering till färdigställande avseende rörinstallationer.

Söderlunds Rör AB, Comfort Uppsalas utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Söderlunds Rör AB, Comfort Uppsala

Omsättning

57 232 tkr

Vinstmarginal

6.30 %

Anställda

26

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Söderlunds Rör AB, Comfort Uppsala finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Söderlunds Röraktiebolag

Org.nr:

5560660630

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43221 Rörfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

03.01.1958

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0104550340

01-045 503 40

010-455 03 40

0104-55 03 40

010-4550340