Om Säkra AB

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina drygt 240 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket.

Säkra - där kloka får råd

Säkra är sedan 1985 en av Sveriges ledande kedjor av pensions- och försäkringsspecialister och vi erbjuder våra kunder kompetens inom, och förmedling av, pensioner, försäkringar och kapitalplaceringar.

Vi omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som är specialiserade inom olika områden och branscher och samverkar under det gemensamma varumärket Säkra. Vårt samarbete optimerar kvalitet- och kompetensutveckling och ger oss tillgång till mer än 240 kollegor med många olika specialiteter inom sak- och livförsäkring samt finansiell rådgivning.

Vårt grundläggande mål är att alltid tillvarata kundens intressen och bidra till våra kunders utveckling genom vår kompetens och erfarenhet. Bland våra kunder finns små och medelstora företag och organisationer samt privatpersoner som alla värdesätter långsiktiga relationer och god lokal service.

Våra försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket. Dessutom är vi medlemmar i branschföreningen Svenska Försäkringsförmedlares Förening (SFM).

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Säkra AB Försäkringsförmedlare, försäkringsmäklare, Jönköping - 1
  • Säkra AB Försäkringsförmedlare, försäkringsmäklare, Jönköping - 2

Säkra AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSäkra AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.10.1996
Org.nr:5565349270
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital2029000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch66220 Verksamhet utförd av försäkringsombud och försäkringsmäklare, 66190 Andra stödtjänster till finansiella tjänster utom försäkring och pensionsfondsverksamhet, 66290 Andra stödtjänster till försäkring och pensionsfondsverksamhet, 70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation, 64920 Annan kreditgivning

Exekutiva befattningar/Administration

Timothy David WrightOrdförande
Eva Maria WaageVerkställande direktör
Michael Nils Johann WolfLedamot
Karl Svante ForsbergLedamot
Timothy David WrightLedamot
Eva Maria WaageLedamot
Rolf Nicklas KullbergHuvudansvarig revisor