S&R Entreprenad och Bygg logo

S&R Entreprenad och Bygg

Om företaget

Varmt välkommen till S&R Entreprenad & Bygg, din kompletta byggfirma i Malmö. Vi har lång erfarenhet som snickare och erbjuder allt inom bygg, med särskilt fokus på renoveringar. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
072-257 61...
Adress

Docentgatan 16A

21552 Malmö

Hemsida och e-postSkicka e-post
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Varmt välkommen till S&R Entreprenad & Bygg, din kompletta byggfirma i Malmö. Vi har lång erfarenhet som snickare och erbjuder allt inom bygg, med särskilt fokus på renoveringar. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt, välkommen!

Renovering & Snickare

Vi på S&R Entreprenad & Bygg har lång erfarenhet inom byggbranschen där vi med stor passion utför allt från renovering till nybyggnation. Vi har stort fokus på service och kvalité samt arbetar alltid i enlighet med dina förväntningar som kund. Vi välkomnar dig, stor som liten, över hela Skåne men utgår från Malmö med omnejd.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0722576180

07-225 761 80

072-257 61 80

0722-57 61 80

072-2576180