Se på karta

rostskador 

gav 317 företag inom detta område

Roslagens Karosservice AB

Stängt

Gösvägen 1976141 Norrtälje
logo

Vi bedriver plåtverkstad, bilverkstad, lackeringsverkstad m.m. Välkommen att kontakta oss.

Bilbörsen Håkan Paulsson

Öppet

(2.71)

Blekingevägen 14B29154 Kristianstad
logo

Välkommen till Bilbörsen! Här kan du i lugn och ro titta närmare på våra bilar i lager. Vi säljer bilar i de flesta kategorier.

Autolack i Sundsvall AB

(3)

Spiggvägen 386240 Njurunda
logo

Ring idag för snabb och högklassig lackeringsservice.

Slaka Bilplåtslageri

(5)

Gamla Kalmarvägen 2658337 Linköping
logo

Slaka Bilplåtslageri är ett företag som är beläget i Linköping. Vi har över 30 års branscherfarenhet med mycket god kunskap av alla bilmärken inom bilplåtslageri. Vår strävan är att alltid göra kunden helt nöjd vad det gäller både pris och utfört arbete. Besök oss gärna för att få ett kostnadsförslag på din bil. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående skador på din bil. Det går bra att höra sigvia telefon eller email.

Werksta Visby Sion Gotland

Stängt

Västerhejde backskogsvägen 662199 Visby
logo

Välkomna till Werksta Visby Sion, Gotlands största och modernaste skadeverkstad. Vi hjälper dig med olika typer av reparationer, vi samarbetar med alla försäkringsbolag, så tveka inte att kontakta oss om olyckan varit framme. I dagsläget utför vi reparationer på vagnskadegarantin på följande fabrikat: Volvo, VW, Audi, Seat, Skoda, Renault, Kia, Toyota, Hyundai, Jeep, Chrysler och Nissan, fast givetvis utför vi reparationer på alla andra fabrikat också.

Fordonsservice

Stängt

Kaplansgatan 2254934 Skövde

Jonas Bil & Däckservice,Autoexperten, Euromaster

Stängt

Parkgatan 569633 Askersund
logo

Vi är en liten personlig bilverkstad som satsar på kvalité och service. Hos oss sätter vi kunden i centrum. Välkommen in till oss!

Trollhättans Skadecenter AB

Stängt

Grafitvägen 546138 Trollhättan
logo

Vi har specialiserat oss på försäkringsskador men även med privat- och företagskunder. Avtal med alla försäkringsbolag. Vi har en modernt utrustad billackering för lack- och plastreparationer och arbetar med avancerat miljövänligt vattenbaserat system.

Bilplåtcenter Östersund

Stängt

Chaufförvägen 15B83148 Östersund
logo

Bilplåtcenter är auktoriserade för Toyota, Lexus, Suzuki och Isuzu, men självklart tar vi emot alla bilmärken.

Gustafsson Karosseriservice

Stängt

Salomonhögsvägen 20426993 Båstad
logo

Luleå Bilskadecenter AB

Stängt

(5)

Torpslingan 1497347 Luleå
logo

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och även etablerade bilhandlare för att kunna erbjuda bästa service vid en skada. Vi arbetar för att du som kund ska få ditt ärende hanterat så fort som möjligt och även erbjuda hög kvalitet på jobbet.

Däckteam, Däckhörnan i Hörby AB

Stängt

Parkgatan 3924235 Hörby
logo

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

S:t Eriks Bilplåt AB

Stängt

(4)

Hagbyvägen 116930 Solna
logo

Vi vill att du ska lämna vår verkstad med känslan att du har fått det lilla extra. Det kan handla om små saker som att din bil är lite renare när du får tillbaka den än när du lämnar in den.

Rek & Lack Dr

Stängt

(5)

Kvarndalsvägen 630241 Halmstad
logo

Din billackerare i Halmstad sedan 1989. Den lilla verkstan med det stora kunnandet.

Maskinservice i Roslagen AB OKQ8 Bilverkstad

Stängt

Rallarvägen 218440 Åkersberga
logo

Varmt välkommen till oss med din bil önskar Togge & Roffe #nl#

MT:s Bilplåt

(5)

Sättunagatan 558273 Linköping
logo

Vår kvalitetspolicy innebär att alltid ha nöjda kunder. Oavsett om du är drabbad av en större eller mindre skada så tullar vi inte på kvaliteten på utförda arbeten.

Peugeot

Öppet

Djurhagegatan 1421376 Malmö
logo

Peugeot i Malmö är en toppmodern fullserviceanläggning med person- och transportbilsförsäljning plus verkstad och reservdelslager under ett och samma tak. Vi har även en fullutrustad skadeverkstad. Vi erbjuder också däckhotell. Välkommen in på ett besök!

Backalycka Service

Stängt

(3.67)

Bröndomevägen 2543491 Kungsbacka
logo

Bilverkstad i KungsbackaVi servar din bil, skiftar dina däck eller köper nya däck och fälgar. Vi tar snabbt och enkelt hand om din bil. Allt för att den ska må så bra som möjligtoch att du som ägare ska bli så nöjd och belåten som bara du kan. Vi vill verkligen, verkligen, verkligen att du ska köra säkert! Helt enkelt en riktig bilverkstad I Kungsbacka.

Kopperöds Bilplåtslageri & Lackering AB

Stängt

Kopperöd 24045193 Uddevalla
logo

Vi reparerar, åtgärdar krockskador samt lackerar bilar, bussar, lastbilar samt även köksluckor, inredningsdetaljer. Motivlackering

Ivars Bilservice

Stängt

Listvägen 183351 Hoting
logo

Auktoriserad verkstad som utför service och reparationer på BMW, Nissan och Subaru.

Edsbylack AB

(4)

Magasinsgatan 782830 Edsbyn
logo

Vi bedriver billackering och plåtreparationer, riktbänksjobb, lackeringar, glasrutor samt däck m.m.

Rostskydds-Specialisten

Stängt

(5)

Hammargatan 323532 Vellinge
logo

Vi kan rostskydd - över 30 år i branschen.Välkommen till Rostskydds-Specialisten i Vellinge utanför Malmö. Vi arbetar med allt inom rostskydd för alla bilmärken på marknaden och även husbilar, sportbilar och veteranbilar. Vi utför även lackkonservering.

Lackbolaget i Östersund AB

Inspektörsvägen 2083148 Östersund
logo

Vi har en lång tradition och en yrkesstolthet i det vi gör och vi gör det bra. Vi vågar gå vår egen väg och gör saker på vårt sätt vilket ha visat sig vara både framgångsrikt och gett oss nöjda kunder i 30 år.Lackbolaget utför lackarbeten på ett fackmannamässigt sätt med god service och till ett bra pris.

Vimmerby Lackservice AB

Blomgatan 659840 Vimmerby
logo

Vimmerby Lackservice AB finns på Blomgatan 6 i Vimmerby. Vi är specialister på billackering och plastreparationer.Vi utför reparationer åt alla försäkringsbolag och på alla bilmärken. Välkommen att kontakta oss!

Sveaplans Bil Plåt & Lack AB

Stängt

Ranhammarsvägen 1316867 Bromma
logo

Skadeverkstad för bilplåt, bilplast, lack och AC. Samarbetsavtal med samtliga försäkringsbolag. Välkommen att kontakta oss!