Om Roneco Mekaniska AB

I vår verkstad arbetar vi med CNC-styrda 3, 4 och 5-axliga, samt konventionella maskiner. Till hjälp har vi CAD/CAM-program för ökad effektivitet och lönsamhet för båda parter. Korta eller långa serier? Oavsett vilket så har vi den utrustning och kompetens som krävs. I våra stångmatade svarvar och effektiva fräsar håller vi korta ledtider och hög kvalitet. Vi utför även svetsjobb, reparationsjobb inklusive tillverkning och montering efter önskemål. Vi arbetar utefter ritning, solid, prov eller överenskommelse.

Vår verkstad

Korta eller långa serier? Oavsett vilket så har vi den utrustning och kompetens som krävs. I våra stångmatade svarvar och effektiva fräsar håller vi korta ledtider och hög kvalitet.

Vi utför även svetsjobb, reparationsjobb inklusive tillverkning och montering efter önskemål.

Vi arbetar utefter ritning, solid, prov eller överenskommelse.

Om oss

Sedan 1979 har vi fokuserat på det vi kan bäst, nämligen att erbjuda marknaden detaljer av bästa kvalitet med hög leveranssäkerhet. Vi är flexibla, snabba och för oss är det viktigt att det blir rätt in i minsta detalj. Vi är professionella och kan skärande bearbetning. Tack vare lång erfarenhet och mycket kunskap håller vi konkurrenskraftiga priser.

Vi investerar kontinuerligt i moderna maskiner och utbildar vår personal för att utveckla och förbättra vår verksamhet..

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO9001:2008 och har tilldelats AAA av Bisnode för högsta kreditvärdighet sedan 1997.

Roneco Mekaniska ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Roneco Mekaniska AB Mekanisk Verkstad, Göteborg - 1

Roneco Mekaniska AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

03154370003-154 37 00031-54 37 000315-437 00