Om Riverside Hotel & Apartments

Riverside Hotel & Apartments ligger endast ett kvarter från Stortorget och Storgatan där du finner ett stort utbud av butiker och restauranger. Med en kort promenad kommer du till eller från tågstationen som har direkt förbindelse med bland annat Göteborg, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Här finner du också ett antal busslinjer som snabbt tar dig till i stort sett varje hörn av Skåne.

Bildgalleri

  • Riverside Hotel & Apartments Hotell, Ängelholm - 1
  • Riverside Hotel & Apartments Hotell, Ängelholm - 2

Riverside Hotel & Apartments, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Riverside Hotel i Ängelholm AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

05.03.2012

Org.nr:

5568865793

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55103 Hotellverksamhet utan restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Sockret

moreThanAYearAgo

Jag har än så länge bott 6 veckor på detta lilla mysiga hotell och kommer spendera ytterligare 4 veckor här då jag studerar vid Järnvägsskolan som ligger 7 min gångväg ifrån hotellet. Det ligger nära och bra till allt - väldigt centralt. Det finns p-plats direkt utanför ingången till hotellet vilket underlättar enormt med mycket packning. Personalen är otroligt serviceminded och proffsig - de gör verkligen allt för att man ska trivas. Och det gör man verkligen! Har bott i ett av de nyrenoverade rummen på plan 2 och det håller hög standard - skön dubbelsäng, tv med relativt stort utbud, gratis internet via trådlöst nätverk, stort och fint badrum och så har man kyl och frys precis utanför dörren. Har även bott i ett av rummen på nedanvåningen - stort och rymligt, balkong, lika skön dubbelsäng, stor toalett och med bra förvaringsmöjligheter i hallen, tv med bra utbud och såklart gratis internet. Kyl och frys finns tillgängligt på bottenplanet i frukostmatsalen. Ska du bo nånstans i Ã?ngelholm så passa på att bo som en kung här :)

Telemarking

moreThanAYearAgo

Litet Personligt o Charmigt Hotell.

responseFromCompany

Hej! Tack för ditt fina omdöme. Välkommen igen! Sedan du var här senast har vi byggt ut hotellet med fyra rum till, så nu har vi totalt 15 rum. Vi har även några lägenheter fullt utrustade för självhushåll, som kan hyras för längre eller kortare perioder. Allt givetvis med bra läge mitt i cenrala Ängelholm.