Om Ritz Conditori Bageri

Varmt välkomna till Ritz som drivs av oss, Frida Antonsson och Micke Svensson. Efter att ha arbetat på några av Sveriges bästa konditorier och bagerier i Stockholm under tio år, återvände vi till Sölvesborg i Blekinge och tog över verksamheten 2008.

Ritz Conditori Bageri

Vi bytte ut hela sortimentet och har sedan dess satt vår egen prägel på alla produkter och allt vi gör. Utbudet är brett och präglas av ett antal klassiker, kombinerat med det som blivit lite av vårt signum: stora surdegsbröd och moussebakverk. Sydeuropeiska bakverk har alltid inspirerat oss och vi brukar säga att vi sätter en modern touch på det traditionella.

Vi bakar från grunden, och skapar goda och vackra bakverk av alla slag med mycket omsorg, och utgår från utsökta råvaror, som ex.Tahiti-vanilj, Valhrona choklad färska bär och smör, ekologiska så långt det är möjligt.

Bröd

Att baka riktigt gott bröd är en bortglömd konst i vår stressade tid. Hemligheten bygger också på mångårig yrkeskunskap, de bästa råvarorna, passion och massor av tid.

Vi går upp i ottan och bakar som man gjorde förr i tiden med mjöl, vatten, långa jästider och egenodlade surdegar för att det är både gott och nyttigt och ger det matiga innanmätet. Gräddning på en stenhäll i stenugnen är det som gör att brödet får den där fina krispiga skorpan.

Kaffebröd

Att baka kaffebröd är en fin svensk tradition som vi vårdar ömt och är en självklarhet att ha i sortimentet. Baka vetebröd kan vem som helst göra, men att baka riktigt bra kaffebröd och wienerbröd ställer bagarens yrkeskunskaper och känsla på sin spets.

Förutom äkta smör är tid en viktig ingrediens, ett gott kaffebröd eller wienerbröd kan inte stressas fram. Våra degar bearbetas omsorgsfullt av våra bagare som sedan låter den sedan ligga och jäsa i lugn och ro.

Vi kavlar våra krispiga smörbakade wienerbröd och fyller dem med egenkokt vaniljkräm.

Glass

Vi tillverkar vår egen glass och självklart är den gjord på naturliga råvaror som mjölk, grädde, vaniljstång och äggula. Våra glass-sorter varierar och kombinationerna är många.

Välkommen in och hitta din favorit.

Kallskänk

Självklart gör vi våra egna bröd till mackor och baguetter som vi fyller med goda råvaror.

Vi gör även lättare luncher som grillmackor, sallader, fyllda baguetter.

Skulle du råka bli kvar längre än planerat, så att förmiddagen hinner övergå i lunch, är det med andra ord inget som helst problem.

Om ni befinner er i Blekinge, besök oss i Sölvesborg!

Ritz Conditori Bageris utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ritz Conditori Bageri konditori, Sölvesborg - 1
  • Ritz Conditori Bageri konditori, Sölvesborg - 2
  • Ritz Conditori Bageri konditori, Sölvesborg - 3
  • Ritz Conditori Bageri konditori, Sölvesborg - 4
  • Ritz Conditori Bageri konditori, Sölvesborg - 5

Ritz Conditori Bageri, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMicke Frida Conditori AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.07.1997
Org.nr:5565441481
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47241 Specialiserad butikshandel med bröd och konditorivaror

Exekutiva befattningar/Administration

Mats Per Mikael SvenssonLedamot
Karin Frida AntonssonSuppleant
Tibor BondessonRevisor