Om Ringsjöns Katthotell

Katthotell med 18 rum som drivs på heltid. Det innebär att jag befinner mig hos katterna hela dagarna och det finns mycket tid för lek och bus och kel och mys. Vi innehar tillstånd enligt § 16 i Djurskyddslagen att bedriva katthotell. Vi innehar F-skattesedel.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Ringsjöns Katthotell, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Ringsjöns Katthotell

Lana Pleym

mer än ett år sedan

Bästa betyg, min katt vill inte åka hem från den fantastiska ställe! Vi har lämnat vår lilla prinsessan där i många år, snarare 12, och katten älskar den!

Kaisa Buhre

mer än ett år sedan

Det bästa katthotell som finns! Marie är underbar och tillmötesgående. Lämnar gärna min Loi där, jag vet att han den bästa omvårdnad!

Malin

mer än ett år sedan

Jag har haft mina katter på Ringsjöns Katthotell vid två tillfällen och är helt säker på att det måste vara det bästa pensionat som går att uppbringa! Har man en gång lämnat sina katter här, är det mycket svårt att lämna någon annanstans. Katterna har rymliga "rum" som är mysigt inredda och alla har egen rastgård. Det är superrent och fräscht och Marie tar verkligen hand om katter och kunder på allra bästa sätt; mycket proffsigt och på ett omtänksamt och mjukt sätt. Fantastiskt ställe!

Kirsten Andersson

mer än ett år sedan

Även i år ska vi på semester på Ringsjöns katthotell. Där blir vi ompysslade o har det kanonbra, så matte kan lugnt åka iväg på SIN semester utan att bekymra sig om oss.

Ewa o Berne Nielsen

mer än ett år sedan

Vi har lämnat vår katt Linus hos Marie vid flera tillfällen sedan hon öppnade 2006. Vi bor flera mil från Ringsjön men det är verkligen värt "besväret" att köra dit! Katterna bor i trevligt inredda rum (inga boxar förekommer här) med fönster och hela väggar, och de har egen rymlig uteplats! Hela hotellet andas lugn och ro och Marie är helt underbar att ha att göra med. Det märks verkligen att hon älskar katter, och hon tar sig tid med var och en av dem. Vår katt är lite tillbakadragen när det gäller andra människor, men det märks inte när han är hos Marie. Vi kan bara rekommendera Ringsjöns katthotell, något annat betyg än 5 kan inte komma i fråga!

Peter - Malmö

mer än ett år sedan

Har haft våra katter där två somrar i rad. Innan jag hittade detta katthotell var jag runt och besökte alla Katthotell i Skåne, och jag kan garantera att INGEN kommer upp i deras klass. Burarna är med hela väggar, ingen noskontakt, stora uteplatser, extremt rent och en ägare (Marie) som älskar katter. Marie kammar dom och leker med alla katter som om dom vore hennes egna katter. Ringsjöns katthotell håller helt klart en klass som ingen annan jag besökt klarar att matcha. Många katthotell är bara någon bonde som vill tjäna extra pengar och helt saknar kärlek för katter, det har jag sett med egna ögon. Däremot håller Ringsjöns katthotell värdsklass enligt vår mening. Och enligt andras också eftersom det är fullt hela somrarna. Om inte Ringsjöns katthotell fanns skulle min fru och jag aldrig lämnat ifrån oss våra katter. Våra katter är våra barn !

Peter & Ingela Marschall
Malmö

Anonym användare

mer än ett år sedan

Det pågår en ständig debatt kring om veganer kan äga/ta hand om djur eller inte? Jag själv är av en åsikt att det finns så mycket katter som lider i vår omvärld, så varför skulle man inte bry sig om dessa själar? Har haft katt i hela mitt vuxna liv och kan inte beskriva den saknaden som jag kände när min Älskade Missan försvann för drygt ett år sedan. Jag ber samtliga djurvänner samt Veganer att uppsöka ett katthem och hjälpa dessa själar till ett drägligt liv.
Vill Ni ha ett pensionat som bryr sig om Era katter till max, så rekommenderar jag Ringsjöns Katthotell. De har allt som man kan kräva; de är kärleksfull, omsorgsfulla samt har en personal som bryr sig till tusen. Toppbetyget är Självklart!

Peter

mer än ett år sedan

För 5:e året i sträck fortfarande enastående bra.
Jag skulle inte tveka en sekund att kritisera, om det fanns fog för det. Men det finns det inte. Gå bara in genom dörren och se hur lyckliga alla katter ser ut att vara. Bättre betyg än lyckliga katter kan man väl knappast få. Fortfarande rent, fräscht och oerhört välskött. Ägaren Marie behåller sin särställning som perfekt katthemsföreståndare :-)
Hoppas innerligt att hon fortsätter med sin verksamhet, så att vi kan fortsätta ha våra katter på sommar-kollo där.

Peter - Malmö

mer än ett år sedan

Så har vi precis hämtat våra 2 katter efter att dom varit där för 4:e året i rad, och hotellet håller fortfarande toppklass. Stället sköts om med 100 % pedantisk noggranhet. Lika rent, fräscht, fint samt idylliskt som första gången vi var där. Marie som äger hotellet sköter fortfarande om våra katter som om det vore hennes egna barn. Faktiskt så har vi aldrig sett en katt som ser olycklig ut när vi varit där. Marie är en underbar, otroligt lugn människa med en oerhört mjuk hand med katterna. Längre ner på denna sida har en "Lotten" gett ett dåligt omdöme ang bemötandet hon säger sig ha fått. Om man har träffat Marie som äger stället i person så inser man omedelbart att detta inte kan stämma. dessutom är det en feg anonym stackare som skrivit insändaren som uppenbarligen inte vågar stå för sin åsikt med namn och nummer, något vi själv skulle gjort om vi haft en negativ åsikt om någon/något.
Jag hoppas innerligt att detta katthotell kommer att finnas kvar i många år framöver då det faktiskt är det enda stället vi fortfarande känner oss helt trygga med när vi behöver lämna våra katter kvar hemma i Sverige när vi ska på semester.
Ringsjöns Katthotell är inget annat än en ren idyll både vad gäller hotellet självt, samt omgivningarna det ligger i. Och detta står vi för till 100 %.

Peter & Ingela Marschall
040-6114520

Malmö

Jessica

mer än ett år sedan

Våran lilla Luna tillbringade två veckor på Ringsjönskatthotell i januari 2012. Vi blev väl bemötta vid ankomsten och Luna kände sig hemma snabbt. När vi kom tillbaka två veckor senare var hon välmående o nöjd. Vi väljer gärna Ringsjönskatthotell igen!!

Jessica

Kirsten Andersson

mer än ett år sedan

Mina 2 katter har nu varit inackorderade 4 ggr på Ringsjöns katthotell. Kan bara ge toppbetyg till stället o dess ägare!! Kan inte tänka mig lämna mina ketter någon annanstan!