Om Rimbo Hälsocentral

Professionell vård av högsta kvalitet. En nyöppnad, omtalad och välbemannad vårdcentral i Roslagen med mycket hög kvalitetsnivå. Vi erbjuder akuttider varje dag samt planerade utredningar med kort väntetid. Vi har en mycket hög samlad kompetensnivå inom ett stort antal personalkategorier och kapacitet för avancerade utredningar. Vi står under landstingsavtal och ett besök hos oss kostar som på alla andra landstingsanknutna vårdcentraler. Välj oss som din vårdgivare.

Akuttider

Varje dag har vi reserverade tider för akuta besök.

Välkomna att boka över telefon eller på webben.

Läkare

Trygga välutbildade läkare som eftersträvar god patientkännedom och erbjuder kontinuitet. Du skall kunna träffa samma läkare som är väl påläst om dig som patient. Vi ligger i framkant gällande det senaste inom modern sjukvård. Med vårt moderna journalsystem så har vi (med din tillåtelse) insyn i de flesta journaler i Storstockholm. Detta lägger grunden för ett tryggt och patientsäkert omhändertagande.

Sköterskor

Våra sköterskor hör till de mest erfarna gällande omvårdnad och kan erbjuda spetskompetens inom vitt skilda områden såsom diabetesvård, behandling av sår, spirometrier, mätning av 24-timmars blodtryck, personlig rådgivning över telefon samt mycket annat. Patienten skall känna sig trygg genom hela vårdkedjan och våra sköterskor hör även till de mest kompetenta och omtyckta inom sin profession.

Övriga tjänster

Vi har ett toppmodernt lab för provtagning där många prover kan analyseras på plats men där mer avancerade prover dagligen skickas till Karolinska laboratoriet. Laboratoriet bemannas av biomedicinsk analytiker och sköterskor.

Vi har också flera mycket uppskattade kuratorer, psykologer och psykoterapeuter. Vi gör platsbesök på vårdboenden samt har brett kontaktnät med specialister inom övriga sjukvården.

PrimärvårdsRehab med sjukgymnaster, arbetsterapeut och dietist

Miljöpolicy

På Rimbo Hälsocentral arbetar vi miljömedvetet genom alla delar av verksamheten för att vi värnar om naturen och människors hälsa!

Vi tar hänsyn till hela livscykelperspektivet och arbetar aktivt med förebyggande hälso- och sjukvård. Vår betydande miljöpåverkan finns inom områdena läkemedel och avfallshantering och vi arbetar aktivt med att uppnå ställda miljömål.

Genom utbildning, utvärderingar och information utvecklas och förbättras miljöarbetet ständigt. Vi arbetar för att få alla våra medarbetare medvetna och engagerade i vårt miljöarbete.

På Rimbo Hälsocentral arbetar vi för att säkerställa att vi följer de lagar och förordningar som gäller för vår verksamhet.

Rimbo Hälsocentral är miljödiplomerad.

Rimbo Hälsocentrals utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Rimbo Hälsocentral, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDoktor.Se Rimbo Hälsocentral AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.08.2014
Org.nr:5569786196
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital150000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m.

Exekutiva befattningar/Administration

Bo Martin LindmanLedamot
Anna Maria Gners NivingerSuppleant
Johan Christian AnderssonHuvudansvarig revisor