Om Riksauktioner

Vi brinner för bra affärer och det ger oss och våra kunder energi. Engagemang innebär att vi bryr oss. Från första kontakt till utlämnad vara. Vi vet också vikten av närvaro, att finnas tillgängliga så våra kunder enkelt får kontakt. Men framförallt har vi den mångåriga kunskap, vi grundades för 38 år sedan, som krävs för trygghet och säkerhet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Riksauktioner, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnP.N. Trading Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.12.1983
Org.nr:5562366954
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital150000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Carl Axel Peter ErikssonLedamot
Rita Hallenheim ErikssonSuppleant
Daniel Axel Alfons ErikssonExtern verkställande direktör
Claes Tobias BenneRevisor

Omdömen om Riksauktioner

Alex

mer än ett år sedan

Har köpt flera auktioner från detta företag utan problem.

Nu köpte jag dock ett större parti. Skulle vara 50st av detta objekt i auktionen.
Kontrollräknade när jag kom hem och det var bara 7st. Visst skulle kunna ställt mig och räkna på plats men antog att när man jobbar med auktioner så ska man i alla fall kunna räkna antalet och skriva rätt i rubrik och beskrivningen.

Hade kunnat haft överseende om det var fel på 1-2st för alla kan göra mindre misstag.
Men nu är det nästan 1/5 fel i räkninge

Anton Molund

mer än ett år sedan

Köpte helt nytt MC-ställ, lite rörigt men sjukt billigt!

Rickard Ringqvist

mer än ett år sedan

Det stod att bilen var nyservad och nybesiktigad. Men de hade inte skrivit att den blivit underkänd och snart skulle få körförbud. Stackars dem som köper dyra bilar mm här!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Köper mycket på auktion och har köpt mycket från PN genom åren, men har nu bestämmt mig för att sluta handla av dem.
Har sällan blivit så otrevligt bemött som av deras personal. Att de sedan inte svarar på varken telefon eller mail gör ju inte saken bättre.
Baskunskap om prylarna de säljer saknas också. Trist för de konkursbon som säljs ut via dem, det är ju i slutändanden de som får in mindre pengar.

Jörgen Hed

mer än ett år sedan

Jag budade som man gör på en hemsida, läste att slagavgift och moms tillkommer och visste sen vad det skulle kosta. I det jag budade på så var beskrivningarna korrekta och produkterna över förväntan. Jag tror att ni andra inte har haft någon koll på vad ni hittat på.

Figen

mer än ett år sedan

Jag köpte en soffgrupp på konkursauktionen fick ej med mig armstöden till soffgruppen ringde tillbaka de säger att att det ej finns inga armstöd känner mig lurad lita ej på detta bolag.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Nästan omöjligt att komma in för slutbuden.
pinsamt för faan...

Alex

mer än ett år sedan

Dålig service och fick inte alla varor jag skulle ha. Personalen kan tydligen inte räkna till 50. Fick 43st lås men det stod tydligt skulle vara 50st. Ingen återkoppling när man hör av sig. Söndag auktionsfirman jag varit med om. Riktigt skämt bolag.

Jörgen Bergman

mer än ett år sedan

Otroligt oseriös firma.
Hyrde bil och åkte ut för att köpa mina inropade varor. Då hade samma vara fotograferats två ggr och sålts separat. Vägrade ge tillbaka pengarna. Vägrade acceptera ångerrätten. Dessa kommer anmälas till KO.

Pontus

mer än ett år sedan

Jag och vänner har budat på deras hemsida en tid. De tar bort annonser utan att vi kunde få reda på varför de gjorde så. De svarar aldrig på tel eller e post.
Deras beteende är såsom alla andra lurendrejare, bondfångare och lögnare.

0lof

mer än ett år sedan

Jag tycker att det är oseriöst att man inte kan se en avslutad auktion längre.

Ola

mer än ett år sedan

Jag budade på en produkt som enligt bilden förvarades i ett hårdcase. Det stod inte i beskrivning i text att caset som var gjort för varan inte ingick. Om jag hade vetat det hade jag inte budat.

När jag hämtade ut varan så sa de att de skulle ha tillbaka casen.

Jag ville då reklamera varan då den inte enligt mig var den de uppgav att den var men fick bara otrevligt bemötande och i slutändan aggressiva påhopp.

Total brist på professionalitet och tillmötesgående. Genom att radera annonser som är avslutade så går det inte att anmäla dem till KO om man inte gjort en screenshot.

Helena

mer än ett år sedan

Lägger du ett bud på en vara som du har sett ut, kan du få en överraskning. Vi var tvingade att ta emot en vas som var trasig. La bud på div, bord ,vilka vi skulle hämta efter auktionen. Bordens mått var felskrivna i annonsen. De var enormt stora och otympliga. Borden hade försvunnit när vi åkte för att hämta dem. Inga pengar betalas tillbaka.Likadant så fick jag inte en servis som jag hade ropat och fick en bekräftelse om det. En personal höll på och packa servisen till sin väninna, som hon uttryckte det. Försiktighet!
Var även uppmärksam för alla extra kostnader som tillkommer. Summan blir väldigt hög, så räkna ut innan du hämtar hur mycket extra du måste betala.