Om företaget

Vi erbjuder allt från dagens rätt till middagsbeställningar, catering samt skräddarsyr event som t ex bröllop och företagsfester. Varmt välkomna!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
044-20 28...
Adress

Stridsvagnsvägen 8

29139 Kristianstad

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi erbjuder allt från dagens rätt till middagsbeställningar, catering samt skräddarsyr event som t ex bröllop och företagsfester. Varmt välkomna!

Restaurang Metropol

Restaurangen öppnade den 15 augusti 2005 i nybyggda lokaler på Stridsvagnsvägen i Kristianstad. Vi erbjuder allt från dagens rätt till middagsbeställningar, catering samt skräddarsyr event som t ex bröllop och företagsfester. Förutom vår goda mat kan vi erbjuda serveringspersonal, lokal, porslin och städning mm. Har ni egna önskemål hjälper gärna någon av våra erfarna kockar till med att åstadkomma just det resultat ni efterfrågar för att tillgodose er tillställning.

Fest

Vi hjälper dig med bröllopsfesten, studenten, företagsfesten. Med vår breda kundskap och många års erfarenhet, kommer vi att ordna din fest till en oförglömlig och positiv upplevelse. Vänligen kontakta oss så skräddarsyr vi ert event efter era önskningar! Tänk på att vi behöver minst 5 arbetsdagar på oss att färdigställa din beställning. Är du nöjd, är vi nöjda!

Konferens

Vi kan erbjuda ett helhetskoncept när det gäller konferenser. Vi har förslag på mat som vi serverar in i "rummet" efter förbeställning. Ni blir serverade vid bordet av vår personal. Och ni kan komponera er egen meny utifrån våra alternativ av förrätter, varmrätter & desserter. Även egna önskemål är välkomna!

Restaurang Metropols utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Restaurang Metropol

Omsättning

20 976 tkr

Vinstmarginal

-3.80 %

Anställda

23

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Restaurang Metropol finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Brasseriet i Kristianstad AB

Org.nr:

5566648779

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

56100 Restauranger

56293 Centralkök för skolor, omsorgs- och andra institutioner

56210 Cateringföretag för enskilda evenemang

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

12.08.2004

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

044202800

04-420 28 00

044-20 28 00

0442-028 00