Om Restaurang Göteborg

På Göteborg tar vi tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Något du säkert lägger märke till om du läser på vår meny. Trots att vi nog håller svensk sommar som vår favorit, vågar vi lova kulinariska och lyxiga kvällar oavsett väder. Precis som i Göteborg kan du ta dig hit med båt eller spårvagn. Och visst är stämningen go.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Restaurang Göteborg Restaurang, Stockholm - 1
  • Restaurang Göteborg Restaurang, Stockholm - 2
  • Restaurang Göteborg Restaurang, Stockholm - 3
  • Restaurang Göteborg Restaurang, Stockholm - 4
  • Restaurang Göteborg Restaurang, Stockholm - 5
  • Restaurang Göteborg Restaurang, Stockholm - 6
  • Restaurang Göteborg Restaurang, Stockholm - 7
  • Restaurang Göteborg Restaurang, Stockholm - 8
  • Restaurang Göteborg Restaurang, Stockholm - 9

Restaurang Göteborg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGöteborg Aw AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.03.2004
Org.nr:5566568092
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Sören Niklas AhlbomLedamot
Hans Daniel Clapton Huss KleimarSuppleant
Jonny Daniel Mattias JohanssonRevisor

Omdömen om Restaurang Göteborg

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi kom in på ett halvfullt Göteborg igår för att äta middag. Paret framför oss fick ett bord inom några minuter och därefter väntade vi vid bardiskens slut på väg in i restaurangen. 4 servitörer/servitriser och två bartendrar gick förbi fram och tillbaka i de ca 10 minuterna vi stod där och väntade. Vi sökte blicken hos dem och ville bli hälsade välkomna men de tittade antingen bort eller ner i golvet när de passerade. Till slut tröttnade vi och gick. Givetvis var det ingen i personalen som uppmärksammade detta heller.
Vi åt sedan en fantastisk middag hos konkurrerande steak house några hundra meter bort.

Hevi

mer än ett år sedan

Perfekt uteservering på sommarn, jätte god räkmacka och trevlig personal.

Johan & Anna

mer än ett år sedan

Maten var perfekt! Goda smaker och bra tillagad. Bra service och jättemysig atmosfär! Kan inte bli så mycket bättre än såhär!

Sofie & Co

mer än ett år sedan

Göteborg lyckas leverera igen. God mat o bra vin på rekommendation och en perfekt avrundning med kombo av kaffe/cognac/tryffel. Snabb framkörning av maten kombinerat med trevlig servering och sköna omgivningar gör Göteborg väl värt ett besök.

Fredrik

mer än ett år sedan

Maten är inget vidare och framförallt inte värt priset. Trist meny. Värsta katastrofen var dock deras julbord - typ mamma Scans köttbullar och några sillburkar från Willys.
Rosévinet (husets) bubblade trots att det inte var mousserande. Smakade surt.
Personalen har gått från att vara trevlig under vårt första år i Sjöstaden till att vara allmänt otrevliga och snorkiga.
Gör om, gör rätt.

Daniel

mer än ett år sedan

Vi var 4 st som skulle äta. Vi beställde bord. Personalen sa att vi bara kunde ha bordet i 1½h. Det var nästan helt tomt när vi hade suttit vår tid där.

Personalen tipsade om att det var skaldjursvecka så vi beställde räkor med det rekommenderade vinet till. Hon kom tillbaka efter några minuter och berättade att räkorna var slut men skulle ändå hämta vinet vilket vi naturligtvis inte ville ha om vi inte kunde få räkorna.

Vi hade även en del ölflugor surrandes runt vårt bord.

Servitrisen var humorlös och maten var inte speciellt häftig med tanke på priset.

En av oss beställde entrecote för 245kr som bestod av mer senor än kött och skulle vara medium men var snarare rare.

Restaurangen har ett fantastiskt läge och väldigt snyggt inrett men lever inte upp till våra förväntningar.

sjöstadare

mer än ett år sedan

Fin resturang med väldigt trevlig personal. Har funnits länge här i sjöstaden och är väl värd att besöka, deras hamburgare är stockholms bästa!

Marianne Erlandsson

mer än ett år sedan

Inget fel på köttets kavalitet, men det var kallt när det skulle vara varmt (vi klagade inte).
Sejen serverades med lingonsky när det skulle vara dillsky, på vår förfrågan svarar servitören tvärsäkert att det skulle var just lingonsky!
Notan kom och cavan kostade 50 kr mer än vad menyn angav. Servitrisen som arbetat där i 2 år (!) sa att hon aldrig lagt märke till differenta prislistor, men kunde uppenbarligen hitta den lista vi fått, men ngn ursäkt -nej, utan ny nota utan kommentar.
Trist för ett häng med skönt läge.

Johan

mer än ett år sedan

Tveksam serviceinsats och medelmåttig mat. Besökaren håller sig bäst till flasköl på bryggan under sommartid. Betyget skulle ev. kunna justeras upp för en sympatisk prisnivå.

Bollstanäsbo

mer än ett år sedan

Bjöd ut min flickvän på denna oprövade restaurang. Åt för, varm och efterrätt. Allt var KANON! Personalen var vass och väldigt serviceinriktade! Rekommenderas!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Sjukt bra uteservering under sommarn. Bra kött biff à la minute. Tyvärr var färskpotatisen okokt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

T.o.m en stjärna är för mycket. Hade varit på Göteborg tidigare och alltid varit nöjd. Den här gången var det under all kritik. Champagneflaskan hade nog stått öppnad en vecka. Jag fick fel förrätt och knappt en ursäkt för det, vi fick vänta 1 1/2 timme på varmrätten (servitören kom och frågade om maten hade smakat bra innan vi ens hade fått den). Vi kommer aldrig att gå dit igen!!

miso

mer än ett år sedan

Okunnig personal. Obefintlig service och wt-publik. Inte ens bestick till maten, får man hämta själv. Gäster bredvid som snackar trash, könsord mm. NEJ tack!!

PL

mer än ett år sedan

Om servispersonalen frågar om det smakar bra och får svaret att det var för salt, måste man åtgärda detta och inte bara smyga därifrån. Dessutom måste samma personal lära sig vad som ligger på en tallrik. Salladen med utlovade sockerärtor hade haricot verts i stället, men servitören pekade och förklarade överlägset att det minsann var sockerärtor. Pellejöns.

Inte nöjd

mer än ett år sedan

Snobbiga finfasoner och särskilt otrevlig när det uppstår problem. Maten ok, men inte värd priset. Läget är så klart bra, men väger inte upp. Definitivt att avrekommendera.