Se på karta

reperationer 

gav 141 företag inom detta område

Bo-Jimmy Bilservice AB

Stängt

(4.6)

Aminogatan 15E43153 Mölndal
logo

Vi är en specialiserad serviceverkstad för BMW, Mini, Audi och VW, vi har även reservdelsförsäljning.Välkommen till oss!

Oskarshamns Hus & Trädgårdsservice AB

Skrikebo MÖRTSJÖMÅLA 257292 Oskarshamn
logo

Välkomna till oss på OHTS. Vi är ett litet företag inom Hus och trädgård som kan hjälpa dig med de flesta former av underhåll och mindre renoveringar/reparationer.

Bärgningstjänsten AB

Öppet

Orrekulla industrigata 2542536 Hisings Kärra
logo

Vi är det personliga bärgningsföretaget där närheten till kunden prioriteras. Bärgningstjänsten ska kännetecknas av att ge alla uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att uppdragen överstiger uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar med hög kvalité. Vår filosofi är att alltid tänka efter före, på så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för er som kund. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Gitab Göteborgs Industri & Tryckluft AB

Marieholmsgatan 10A41502 Göteborg
logo

Välkommen att kontakta oss på Gitab Göteborgs Industriteknik AB. Så här jobbar vi på GITAB För att ge dig bästa möjliga service har vi valt att vara flexibla i vårt samarbete med våra kunder. Det betyder bl.a. att du kan välja om du vill hyra eller köpa dina produkter – ny eller begagnad spelar ingen roll – bara det passar dig. Självklart har vi en serviceavdelning med både lång erfarenhet och stor kunskap som sköter service och reparationer – antingen ute på din arbetsplats eller i vår verkstad.

Åkesson El AB, B

(5)

Sibbarpsvägen 13A21611 Limhamn
logo

BVS Bilvårdsspecialisten i Vimmerby

Stängt

Hultsfredsvägen 259840 Vimmerby
logo

Din lokala Däck & Bilvårdsspecialist i Vimmerby!

Gastons Urmakeri AB

Stängt

(5)

Paradisvägen 243331 Partille
logo

ICA

Öppet

Balsjö 3691692 Bjurholm
logo

Försäljning och Service av Husqvarna produkter. Samt återförsäljare/ service TGB. Service CF-moto.

Hjo Bygg & Anläggning

Filvägen 854450 Hjo
logo

Allt från fönsterbyte till totalentreprenad. Lägenheter, villor, oavsett objekt kontakta oss så hjälper vi er.

Torpa Skog och Trädgård, AB

Stängt

Tegelbrännargatan 746256 Vänersborg
logo

Välkommen till Torpa Skog & Trädgård! Certifierad återförsäljare av högkvalitativa skog och trädgårdsmaskiner från Husqvarna, Stihl mm. Uthyrning av skog och trädgårdsmaskiner. Service och installation av robotgräsklippare.

Hedenskog Rör AB

(4.5)

Stavby PETTERSLUND 13074794 Alunda
logo

Hedenskog Rör AB utför alla slags VS installationer för såväl privatpersoner som företag.

Lindgrens Åkeri AB

Stängt

Tjädervägen 695333 Haparanda
logo

Vi är ett företag som startade sin verksamhet 1929 med bl. a mjölktransporter och är idag ett flexibelt åkeri med en bred fordons/maskinpark för allehanda uppdrag.

Gäddviks Mekaniska AB

Gäddvik 45082292 Alfta
logo

Landvetter Motor & Maskin AB

Stängt

Storängsvägen 543839 Landvetter
logo

I vår välutrustade verkstad i Landvetter, utanför Göteborg, reparerar och servar vi alla typer av entreprenadmaskiner. När det passar bättre åker vi ut med våra komplett inredda servicebilar och gör jobbet i fält. Vi kan hjälpa dig med det mesta kring din maskin.

Bror Lindström Rörlednings AB

Västra Mölledalsvägen 1B23634 Höllviken
logo

Vi utför allt inom VVS. Vi hjälper både privatpersoner och företag runt om i hela Skåne. Önskar du offert? Hör gärna av dig.

Älmhults Flak & Container Service AB

Frysvägen 555652 Jönköping
logo

Älmhults Flak & Container Service AB startade 1992 med 1 anställd som arbetade utifrån en servicelastbil med reparationer av kapell och stativ. På hösten senare samma år köptes en lagerlokal som byggdes om till verkstad. 1996 skedde en tillbyggnad med en hall och kontor.

Älmhults Flak & Container Service AB

Terminalgatan 634334 Älmhult
logo

Er Service leverantör för trailers & släpvagnar.

BRA

Västervägen 537252 Kallinge
logo

Vår inriktning är mot bostäder, kontor och industri, där såväl nyproduktion som ombyggnader förekommer. Inom en verksamhetsradie på ca 15mil från Ronneby, finns våra idag återkommande beställare, inom kommun, landsting, allmännyttiga företag, försvaret, och privata beställare. Vår ekonomiska status, har sedan flera år tillbaka, årligen fastställts till AAA av D&B.

Åre Måleri & Kakel AB

Kvarnstigen 383771 Duved
logo

Behöver du hjälp med att måla ditt nyrenoverade hus? Ska du sätta upp nya tapeter, eller kanske renovera badrummet? Då har du hittat rätt!Vi som arbetar på Åre Måleri och Kakel har över 60 års erfarenhet inom måleri och kakel och kan hjälpa dig med allt inom branschen.

Knutsongruppen I Karlshamn AB

Tenngränden 237431 Karlshamn
logo

Persienner, rullgardiner, solskydd och mörkläggning.Välkommen till Knutson Solskydd & Fönstermiljö i Karlshamn (Blekinge).

Johans Bil & Plåt AB

Stängt

Knådavägen 282834 Edsbyn
logo

Johans Bil & Plåt AB är ett mycket serviceinriktat företag som alltid försöker göra det bästa för både kund och bil.

Osby Skog & Trädgård AB

Norra Gullarpsvägen 228391 Osby
logo

Stort sortiment av kvalitetsmaskiner för skog & trädgård. Hos oss kan du hyra de bästa maskinerna, för att effektivt få kontroll över trädården.

Mölndals City Bil och Plåt AB

Stängt

(4.11)

Bangårdsvägen 842835 Kållered
logo

Välkommen till Mölndals City Bil & Plåt. Bangårdsvägen 8 i Kållered. Du skall alltid vara nöjd med vårt arbete och våra priser. Vi vill att du skall känna kvalitet och bra service, vilket är vad vi erbjuder!

Traktor Nord AB

Stängt

(5)

Vivelgatan 572135 Västerås
logo

Traktor Nord AB startade i Uppsala 1983. Verksamheten täcker i dag Uppland, Västmanland, Södermanland, Dalarna och Gästrikland. Huvudkontoret ligger 10 km norr om Uppsala och fullservice anläggningar hittas även i Västerås, Södertälje, Storvik, Vingåker och Falun. I Forsbyboda jobbar vi med en extern servicepartner.

BBS Björkman Bygg & Snickeri

(5)

Rishageröd 10946392 Lilla Edet
logo

Byggfirma med erfarenhet av bygg- och snickeriarbeten, som utför beställningar med hög kvalité och där inget uppdrag är för litet.