Om Rent a Tent

Välkommen till Rent a Tent. Hos oss kan du hyra tält, möbler och utrustning till festen eller förtagsarrangemanget. Tältuthyrning är något vi sysslat med i över 30 år - så vi vet vad som är viktigt för ett lyckat arrangemang.

Vad är viktigt för dig?

Varje år har vi tusentals kunder med lika många unika arrangemang. För många av våra kunder är det viktigt att priset är rätt. Andra vill ha det bästa marknaden har att erbjuda. Oavsett vad du behöver har vi lösningarna. Genom vårt stora och flexibla sortiment har vi det mesta du behöver. Med våra olika hyresalternativ sätter du själv prislappen.

Kontakta våra projektledare för personlig service. Med 30-års erfarenhet är vi trygga, offensiva men ödmjuka inför uppdraget. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet.

Våra sagolika bröllopstält

Du kommer garanterat ihåg om du varit i ett av våra fantastiska bröllopstält. Våra bröllopstält lämnar bestående intryck både hos brudparet och gästerna. Visst är det mycket arbete som ligger bakom varje arrangemang men responsen från våra kunder är oslagbar.

Hyr möbler till festen eller konferensen

Vi har ett stort sortiment av möbler. Perfekt när du behöver plats för fler till festen eller konferensen. Hämta själv på vårt lager eller låt våra trevliga medarbetare leverera direkt till er. Komplettera med buffébord, ståbord, garderob, tält m.m.

Med flexibla lösningar skapar vi plats för fler

För oss handlar hela vår vardag om arrangemang. Det är spännande och vi får vara med när det händer. Mitt under invigningen, under bröllopstalet eller när bolagsstämman fattar beslut om styrelsens ansvarsfrihet.

Vi arbetar regelbundet med mässor, invigningar och större företagsarrangemang. Lika roligt tycker vi det är att skapa ett sagolikt bröllop eller ett fantastiskt 50-årskalas. Vår mångsidighet har visat sig vara en styrka och ger oss förmågan att analysera varje arrangemang utifrån våra kunders unika förutsättningar. Alla våra arrangemang är just unika och med våra flexibla produkter skapar vi en mångsidighet som heter duga.

Vi anstränger oss lite mer

Miljö och kvalitet är viktiga ledord för oss som genomsyrar hela vår verksamhet. Ett brett miljötänkande gör att vi skapar grönare arrangemang och med uthyrning skapar vi dessutom återanvändning av våra produkter vilket bidrar till ett långsiktigt hållbart samhälle. Vi som står bakom Rent a Tent Varberg är sedan 2009 certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Huvudkontoret för Rent a Tent Sverige samt några franchisetagare till på orter runt om i Sverige är också klara andra orter är på gång.

Det finns ingen annan tältuthyrare i Sverige som granskats av externa revisorer och certifierats enligt både ISO 9001 samt ISO 14001. Det är något vi är mycket stolta över och gärna skryter lite extra om.

Välkommen till ett bättre arrangemang!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Rent a Tent Tält - 1
  • Rent a Tent Tält - 2
  • Rent a Tent Tält - 3
  • Rent a Tent Tält - 4
  • Rent a Tent Tält - 5
  • Rent a Tent Tält - 6
  • Rent a Tent Tält - 7
  • Rent a Tent Tält - 8
  • Rent a Tent Tält - 9
  • Rent a Tent Tält - 10

Rent a Tent, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Skaraborgs Tältuthyrning AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

14.08.2017

Org.nr:

5591215941

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

77290 Uthyrning och leasing av andra hushållsartiklar och varor för personligt bruk

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Lena Caroline Åhlby

Ledamot

Lena Caroline Åhlby

Suppleant

Per Vilhelm Åhlby

Finansiell information

Omsättning

2 516 tkr

Vinstmarginal

3,9 %

Anställda

1-4