Om Renovera Nu Stockholm AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Renovera Nu Stockholm AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRenovera Nu Stockholm AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.12.2011
Org.nr:5568771694
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Dennis ErikssonLedamot
Melissa Laila BozkurtSuppleant
Jim Eddi HanssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Renovera Nu Stockholm AB

Jewin Morad

mer än ett år sedan

Mycket bra av Renovera Nu.
Trevligt och trovärdig.
Nöjd med Kennys besök..

Leif Jonsson

mer än ett år sedan

Dom är varken med i Elsäkerhetsverkets databas på godkända elföretag eller med i Säker Vattens lista över godkända VVS företag. Enl. merinfo.se så har dom ett ärende på sig hos kronofogden. När jag pratade med Elsäkerhetsverket så hade dom också ett ärende på företaget.

JAG VET VARFÖR!!

Elbesiktningsmannens utlåtande: “Det här är en rent livsfarlig installation! Åk och köp brandvarnare!"

Hela renoveringen är en katastrof

Vägrar att erkänna fel, är nu utsparkade med advokaters hjälp.

Anders Svensson

mer än ett år sedan

Riktigt dåligt jobb. En katastrof helt enkelt! Anlita aldrig detta blufföretag!

Elias Öhrn

mer än ett år sedan

Gav bästa offerten bland erbjudande. Inte prismässigt men kvalitativt.

Gav feedback på våra idéer och planer, kom överrens bra.

Fullt betyg av mig, gjorde bra ifrån sig

Irma Lindgren

mer än ett år sedan

En mycket lyckad renovering. Det erbjöd det bästa priset och slutförde projektet på tid och felfritt vid slutinspektionen. Kan rekommendera.

Nina Johansen

mer än ett år sedan

Outstanding work by Renovera NU. We found them to be forthright and honest, the project manager was easy to work with and the handymen hard-working. A rare show of quality in this business, for which i am thankful. I have only praise to give, and will absolutely consider them for future projects.

Jesper Gullberg

mer än ett år sedan

Galet bra, allting blev grymt imponerande. Blev tipsad av syrran som renoverade stugan i vintras, jättenöjd!

Thure Adamsson

mer än ett år sedan

Vill tacka hantverkarna, projektledare, kvalitetsansvarige för en fantastiskt genomförd renovering.
Är nöjd med planering, genomförande och slutresultat. Ska ni renovera, välj Renovera NU!

Martin Jarvin

mer än ett år sedan

Renovera.nu är just klara med vårt badrum. Allt har gått smidigt från start till mål. Mycket bra o pålitlig personal med ett mycket gått slutresultat.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Renoverade badrummet.
RenoveraNU har gjort ett mycket noggrant och proffsigt jobb. Kontakten mellan mig och projektledaren funkade jättebra. Allt sköttes smidigt och problemfritt.

Sabina Thompson

mer än ett år sedan

Vi anlitade Renovera Nu för vårt badrum. Proffesionellt bemötande och ordning och reda på allt. De använder sig av ritningar för allting så det ska bli rätt,vilket är ovanligt för branschen i dag (min man är hantverkare och det gjorde oss extra kräsna). God kommunikation mellan oss och projektledaren i princip hela vägen. Fina erbjudanden och rabatter hos Konradssons kakel som också visade sig var mycket proffesionella. Plattsättaren var extremt duktig med vårt svårkaklade kakel/klinker och resultatet blev perfekt. Rekommenderar dem varmt

Anette Wester

mer än ett år sedan

Anlitade Renovera nu för renovering av mitt badrum.Har varit bra hela vägen, noga med dammspärrar och golvtäckning . Allt har varit proffsigt utfört hela tiden. Ett stort plus är att de har egna hantverkare som verkligen kan sitt jobb! Bra kommunikation med projektansvarig.
Kan verkligen rekommendera dom.

Joséphine Woll

mer än ett år sedan

Detta är andra gången vi anlitar Renovera NU för att fixa vårt badrum. De är alltid så professionella, strukturerade, trevliga och punktliga. De är otroligt service-inriktade och verkligen hjälpsamma, inget problem är omöjligt att lösas. Vi gillar verkligen Renovera NU och rekommenderar dem till alla vi känner. Det är tryggt att överlåta en nycklar/lägenhet/förtroende till en hantverkare som gör det dem säger att de ska både i tid och med sjukt bra resultat. Vi är supernöjda!

Mats Rydgren

mer än ett år sedan

För vårt andra badrum så använde vi oss av Renovera Nu, och det är så här det ska fungera!

Allt var väldigt smidigt, från planeringen av badrummet till projektledning av hela badrummet.

Allt gjordes upp på ritningar som exakt förklarade hur allt skulle bli i slutändan.

Imponerad av hur allt flöt på med rivning till att bygga upp badrummet och kakling etc.

Och efteråt så var det en städare som städade upp i de delar av huset som hade påverkats av arbetet.

Kan verkligen rekommendera Renovera Nu.
Riktigt bra!

Jakob Nordström

mer än ett år sedan

Vi kände ganska stor osäkerhet kring att anlita hantverkare för vår badrumsrenovering då vi hört ett antal skräckhistorier. Så vi tog in hela 5 företag som kom och tittade på badrummet och lämnade offert. Vi fick absolut proffsigast intryck av RenoveraNu så vi gick vidare med de, något som vi inte ångrade en sekund. Vi hade en nära dialog med Dennis som projektledde renoveringen och fick alltid snabba svar på våra frågor. Trots att det uppstod svårigheter som vi inte kunde förutse på förhand, så mötte de oss med stöd och flexibilitet. Många gånger kände vi oss som lite tjatiga då vi var väldigt måna om resultatet. Men vi bemöttes alltid med mycket proffsigt intryck. Stort tack, vi rekommenderar er varmt från hela vårt hjärta! Jakob och Anna, Kungsholmen

Johan Schjelderup

mer än ett år sedan

Har använt Renoveranu för renovering av badrum i en hyreslägenhet i vår Brf. Detta innebär att kontakterna avseende kontrakt mm har gått via mig och inte direkt med den som använder badrummet, dvs hyrsgästen.
Imponerad av processerna från Anbud via Kontrakt och Planering till Genomförande. Allt var mycket klart och tydligt och att verkligen ha bestämt exakt ALLT innan byggstart gör att genomförandet blir så pass smärtfritt som en badrumsrenovering kan bli.
En enda kommunikationsmiss under genomförandet gör att betyget blir 4 istället för 5 (alla kan bli bättre). Detta är inte ett normalt projektupplägg för Renoveranu, att inte ha kontakt med brukaren utan att ha kontakt med ett ombud.
Jag vet att även hyresgästerna är nöjda med såväl genomförande som resultat.
Jag kan med gott samvete verkligen rekomendera Renoveranu. Jag kommer själv använda dem när jag skall renovera mitt badrum.

[email protected] tommy54

mer än ett år sedan

Vår kontakt med Renovera nu har enbart varit positiv. Skickliga hantverkare och vi är mycket nöjda med att ha en egen projektledare som såg till att allt flöt på utan problem. Han har varit snabb att svara på våra frågor och ge goda råd och varit en utmärkt kontakt mellan oss och hantverkarna.
Vi kan varmt rekommendera Renovera Nu

Rolf Hedlycke

mer än ett år sedan

Fick proffsigt bemötande från början med offerten till slutresultatet av badrumsrenoveringen som blev över förväntan och vi känner oss jättenöjda med Renovera Nu. Allt bara rullade på och tidsplanen hölls. Kan verkligen rekommendera företaget.

Kent Jardhammar

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med vårat helrenoverade badrum.Att det är skickliga hantverkare vi haft att göra med förstod vi snabbt.En bra projektledare är bra att ha det har Renovera NU.En del ändringar har gjorts under arbetets gång,och vi har alltid fått uppdaterade mail,ang ändringar.
Vi rekommenderar på det varmaste RenoveraNU

Björn Barr

mer än ett år sedan

Det här är inget lätt betyg att sätta. Å ena sidan har Renovera Nu varit lyhörda, duktiga och lämnat efter sig ett riktigt snyggt badrum. Å andra sidan drog arbetet ut på tiden (skulle ha varit klart i början av maj, blev helt klart först i början av juni), en hel del extra kostnader tillkom, och det var lite strul med monteringen av vissa inventarier. Det fixade dock firman utan att knota. Även kontakten med projektledaren Kenny har funkat bra hela tiden.

Det absolut största problemet är dock firman som Renovera Nu erbjuder rabatt på, Konradssons Kakel. De var ett fullständigt haveri från början till slut. Beställde 45 000 (!) kakelplattor när det skulle vara 45 stycken och skickade fel golvbrunn. Det tog också tre försök innan de lyckades få hem rätt duschvägg, något som bidrog till förseningen. Men det ska förstås inte Renovera Nu lastas för.

Fredric Olofsson

mer än ett år sedan

Vi anlitade RenoveraNu för helrenovering av vårt badrum. Vi är mycket nöjda, allt har fungerat bra. Vi kände oss trygga med den projektledare vi hade och då speciellt med upplägget kring dokument,offert,ritningar och att allt hela tiden dubbelkollades med mail så att inget blev fel. Vi kan verkligen rekomendera RenoveraNu.

Ubg Maria

mer än ett år sedan

Jag kan varmt rekommendera detta företag. De utför ett mycket proffsigt arbete och jag är supernöjd med mitt badrum. Dessutom var även besiktningsman.se nöjd med arbetet.

Jennie Edqvist

mer än ett år sedan

Vi anlitade Renovera Nu till vår badrumsrenovering. Proffsigt från början till slut, trots ett antal oanade problem på vägen. Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera Renovera Nu.

Karin Andersson

mer än ett år sedan

Proffsiga, välkoordinerade, tog hand om helheten och superfint slutresultat.

Philip Sandström

mer än ett år sedan

Vi upplevde RenoveraNU som proffsiga, seriösa och vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. Stort plus för den täta dialogen med projektledare som höll oss uppdaterade under hela renoveringen.

Erik Lindberg

mer än ett år sedan

Jag tycker RenoveraNu gjorde ett proffsigt intryck från Janis första besök vidare till att Fredrik tog över som projektledare samt alla hantverkare som var på plats.
Speciellt nöjda är vi med RenoveraNu:s lyhördhet i samband med önskemål och åsikter från oss, att tidplanen följdes samt att fakturorna inte bjöd på några obehagliga överraskningar utan följde tidigare utsatta summor...
Kan absolut rekommendera RenoveraNu för andra samt att vi kommer höra av oss till RenoveraNu när det är dags för nästa badrum hos oss.

Stefan Hilton

mer än ett år sedan

Jag är väldigt nöjd med min badrumsrenovering som gjordes av RenoveraNu. Personliga kontakten under hela min renovering med RenoveraNu var väldigt enkel då jag hade direktkontakt med endast en person (Kenny) som i sin tur hade kontakt med de olika hantverkarna som var ansvariga för de olika delarna såsom rör, el, kakel, etc. Han var väldigt serviceinriktad, snabb att svara, och kunnig. Det fanns också hela tiden en känsla av stor flexibilitet under arbetets gång. Var det något som jag ville ändra på under pågående renovering (materialval, möbler, färger, etc) så var det aldrig några problem, flexibiliteten fanns alltid där. Hade även en del kontakt med hantverkarna själva då jag var i hemmet till och från under själva renoveringen, och även de var väldigt trevliga, professionella, hjälpsamma och öppna för att diskutera alla möjliga delar av renoveringen såsom materialval, el, rör, kakel, möbler, etc.

Jag är väldigt nöjd med mitt badrum och jag kan varmt rekommendera RenoveraNu för all typ av badrumsrenovering!

Lisa Ekevärn

mer än ett år sedan

Resultatet är mycket gediget och fint in i minsta detalj. Arbetsprocessen var stabil och tydlig: Dialog om pris, ritningar och annan viktig dokumentation var helt klar när arbetet påbörjades, och informationen från projektledaren Kenny under arbetets gång var proaktiv och trevlig. Vi är så nöjda och kan varmt rekommendera Renovera Nu!

Jonas Eriksson

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med renoveringen av mitt badrum på ca 3 kvadratmeter. Projektledarna Kenny & Dennis var lätta att få tag på om jag hade några funderingar, på samma sätt hörde de av sig när det uppstod mindre problem med renoveringen. Rekommenderas varmt! Väldigt professionellt!

Jacob Persson

mer än ett år sedan

Kenny från RenoveraNU styrde upp vår badrumsrenovering genom sin goda kompetens, ödmjuka inställning och långa erfarenhet. Vi uppskattade verkligen kommunikationen och flexibiliteten hos RenoveraNU och kommer definitivt fråga efter Kenny som projektledare nästa gång vi ska renovera badrum igen. Rekommenderas varmt

Niklas Ericsson

mer än ett år sedan

örsta mötet med Jani gav ett bra första intryck då han var nog med att berätta vilka regler som gällde och vilka av mina idéer som praktiskt skulle gå att genomföra och inte. Redan då kände jag att Renovera NU var ett seriöst företag och valde således dem att utföra renoveringen av mitt badrum.
Efter byggstart flöt allting på bra och jag kände personligen aldrig att någon daglig kontakt med företaget var nödvändig utan kontakt skedde sporadiskt för att stämma av läget under byggtiden. Utsatt byggtid var 3-4 veckor och det grejade dom galant. Några små ändringar gjordes under resans gång men slutresultatet blev över förväntan och jag är mycket nöjd med resultatet.
Kan verkligen rekommendera Renovera NU om du ska göra om ditt badrum.

Sara Heim Högström

mer än ett år sedan

Jag har gjort en totalrenovering av mitt badrum. Jag hade
tre olika företag som lämnade offert och Renovera Nu blev
ett självklart val med tanke på bemötande och proffesionalitet.
Under hela processen, som blev långdragen, pga av fuktskador,
har Dennis som var projektledare varit tillgänglig, personlig och alltid svarat
på mina envisa frågor. Jag är otroligt nöjd med mitt nya fina badrum, kunde
inte blivit bättre.
Tack till Jani, som gav ett första bra intryck, tack till alla hantverkare,
som gjort ett superjobb och tack till Dennis som varit helt fantastisk.
Kan varmt rekommendera Renovera NU

Alicia Garcia Värild

mer än ett år sedan

Tja, måste erkänna att innan jag gick igenom denna, min första, badrumsrenovering var jag fylld av skräckhistorier angående byggfusk, firmakonkurser och saltade räkningar. Dessa farhågor är nu definitivt skingrade med RenoverNu /Martin

Bita Mahzoni

mer än ett år sedan

Som Vice Ordförande i en bostadsrättsförening i Stockholms innerstad anlitade jag Renovera NU för att renovera upp 3 st badrum som tillhör föreningen. Från första stund skedde kontakten med Dennis fläckfritt där han med stort engagemang tog sig an projektet och genomförde det utan några som helst problem. Detta är faktiskt första gången jag anlitat en hantverkare som gör jobbet så bra att jag önskar att de genomförde arbeten inom alla områden.

Jag har redan anlitat de i ett privat ärende och kommer fortsätta göra det i framtiden. Riktigt duktigt gäng!

Anna Hume

mer än ett år sedan

Vi har fått vårt badrum renoverat under knappt en månads tid, inklusive en vecka då vi själva skulle impregnera golvet. Kommunikationen har varit fantastisk, vår projektledare Dennis har ringt nästan varje dag under arbetets gång, vilket helt och hållet avgjort slutresultatet och alla moment fram till det.
Hantverkarna var fantastiska; effektiva, hänsynsfulla, trevliga och ordentliga.
Vi har absolut inga klagomål. Allt har gått som planerat och vi rekommenderar Renovera Nu till alla vi känner. De har slagit hål på alla våra gamla farhågor och välbekanta myter om hantverkare. Och tack för den otroligt fina överraskningen som väntade oss på slutet, det glömmer vi aldrig.
Bästa hälsningar
Felicia & David

Daniel J

mer än ett år sedan

Fantastisk service och dialog. Hjälpte mig både att få bra rabatt på ytskikt och inredning samt planera in all inredning. Det strul som uppstod av förutsättningarna hanterades med tydlig kommunikation. Kan varmt rekommendera RenoverNU till andra!

Jaktvägen

mer än ett år sedan

Stort tack till Renovera NU för ett jättefint resultat vid renoveringen av vårt bardum i nyköpta huset. Seriös firma med noggranna förberedelser. Klart på utsatt tid. Rekommenderas vidare till vänner och bekanta.

Familjen Wik

mer än ett år sedan

Renovering av badrum på runt 4kvm. Proffsigt från början till slut. Tydlig och bra genomgång innan start, mycket tydlig och enkel offert, bra utfört jobb och otroligt bra service under hela jobbet.

Skulle varmt rekommendera RenoveraNU till alla som ska renovera badrum!

Familjen Törnqvist

mer än ett år sedan

För ganska precis ett år sedan bestämde vi oss för att renovera vårt badrum. Eftersom ingen av oss hade erfarenhet av detta tog vi hjälp av offerta.se för att hitta hantverkare. När vi kom i kontakt med Dennis och Renovera Nu Stockholm AB var vi skeptiska överlag mot hantverkare efter att ha haft besök av och e-post-kontakt med företag som gav exakta priser utan att ens begära några mått och som lovade en slutförandetid på 3 dagar.

Redan vid det första besöket hemma hos oss gav Dennis ett otroligt seriöst och kunnigt intryck och det märktes att han var engagerad och "hungrig" på att få jobbet. Vi gick igenom vad vi ville göra, de tog mått och förklarade vad som var möjligt, vad vi behövde tänka på, och så vidare.

Under hela projektet har vi haft en otroligt bra kontakt med Dennis och fått stöttning i allt man kan tänka sig, försäkringsfrågor (fukt upptäcktes när man frilagt tätskiktet), materialval, betalning, ROT-avdrag, med mycket mera.

En sak som andra inte nämner i sina omdömen är att majoriteten (om inte alla) hantverkare i Dennis arbetslag är döva. Många som ska renovera och leta hantverkare skulle nog kunna dra öronen åt sig haka upp sig på det men vi känner oss oerhört positiva till det - de har varit otroligt duktiga med ett fantastiskt slutresultat! Vi har kommunicerat med hjälp av papper och kroppsspråk, har det varit någon större diskussion har vi tagit det via Dennis. De har kommit tidigt på morgonen med ett leende på läpparna, varit trevliga och alltid varit försiktiga/tysta. Vi ser det även som att Dennis och hans pappa har gett dessa hantverkare en chans här i livet, då det gissningsvis kan vara svårt att passa in på en vanlig arbetsplats eller att ens få jobb.

Resultatmässigt är vi otroligt nöjda och det vore dumt att inte rekommendera Dennis och Renovera Nu Stockholm AB. Vi kommer garanterat - när det är dags - att anlita dom även i framtiden!

Maria och Gurol

mer än ett år sedan

Vi skulle renovera vårt badrum, i denna djungel av olika renoveringsföretag försökte vi hitta bra och seriösa alternativ, kräsna som vi är så träffade vi nog 10 olika firmor innan Dennis och hans team. Från första mötet gav han ett professionellt och genuint intryck. Han var väldigt tydlig och noga, han kunde svara på alla typer av frågor. Han finns alltid till hands och svarade i princip alla tider på dygnet när man ringde. I renoveringsprocessen hittades dold vattenskada sedan innan och det blev inte som vi tänkt oss, han var väldigt hjälpsam och förstående i processen mellan oss och försäkringsbolaget. Vi var helt enkelt väldigt nöjda med slutresultatet och skulle anlita dem igen.

Claes

mer än ett år sedan

Vi renoverade köket och anlitade Renovera Nu tack vare rekomendationer från grannen. Från första början hade vi fullt förtroende för Dennis och hans team. Vi kunde ringa när som helst och ställa frågor om allt. Otroligt tillmötesgående! Arbetsmaterialet från IKEA bad vi dom ta emot och det gick jättebra. Dom åkte tom och hämtade kaklet på Kakeldax.

Själva arbetet utfördes väldigt proffsigt inom utsatt tid med en liten plump i protokollet: Slangen till diskmaskinen satt inte som den skulle och rörkillen glömde testköra innan överlämning så det läckte ut vatten över hela köksgolvet. Dennis och hans pappa dök upp 07.00 efter att jag smsade 03.00, dom tog på sig skulden direkt utan tjafs. Dom rev upp golvet och 1 timma senare hade dom köpt in ett nytt golv och givetvis slapp vi betala för det eller arbetet med att lägga in det.

Slutfakturan blev rätt mkt högre än offerten men med tanke på att servicenivån var så hög (tog emot material mm) så är det värt varenda krona.

Vi håller precis på att anlita dom igen.

Göran G

mer än ett år sedan

Vi skulle renovera våra två badrum, och hade redan en firma som jobbade i området. Vi valde ändå att ta in en offert från Renovera nu, vilket vi nu i efterhand är riktigt glada för.

Tillsammans med projektledaren planerade vi våra badrum och allt fick vi dokumenterat innan de satte igång med arbetet. Efter det så skötte arbetet nästan sig självt. Dennis (vår projektledare) ringde då och då för att försäkra sig om att vi inte hade några funderingar, vilket vi faktist inte hade.
Vi fick ett fastpris på offerten, och det var samma pris som på fakturan.

Vi är jätte nöjda, tack!

Kristin och Erik

mer än ett år sedan

Vi anlitade RenoveraNu för att helrenovera vårt badrum på ca. 4 kvadrat. Av de sex offerter vi fick verkade RenoveraNu den mest seriösa och prisvärda.
Vi valde rätt och är otroligt nöjda med allt!
Vi fick alltid ett väldigt trevligt bemötande och man kunde alltid komma i kontakt med Dennis (kontaktpersonen). Han hjälpte oss också med mycket tips på inredning etc.
Vi var även väldigt nöjda med offerten där det var tydligt vad allt skulle kosta.
Kan verkligen rekommendera RenoveraNu till alla som ska renovera badrummet!

Henrik G

mer än ett år sedan

Vi är mer än nöjda med vårt badrum, för att inte nämna genomförandet av renoveringen. Mycket bra koncept med en kontakt person och ritningar. Kul att se att det fungerar så bra och smidigt med hörselskadade hantverkare. Dennis går att ringa nästan dygnet runt, vilket är motsatsen till vad vi förväntade oss efter alla skräckhistorier man hört om hantverkare. Stort tack Renovera NU!

Peter Giesecke

mer än ett år sedan

Vi fick ett intryck av att det här är ett företag som inte tummar på kvaliteten. När vi kom med förslag som skulle kunna innebära ett mindre funktionellt badrum, eller medföra risk för framtida vattenskador och liknande, så blev vi varsamt rekommenderade att justera våra planer lite - och slutresultatet blev ändå jättebra. Dessutom så fick vi hjälp med en del småsaker som behövde göras i efterhand, trots att dessa berodde på förseningar från vår sida och därför egentligen föll utanför ramen för offerten. Tillgängligheten över telefon är hundraprocentig, tidspassningen är god och serviceintrycket som helhet är ypperligt - Dennis & co är ett trevligt gäng.

Stamgatan

mer än ett år sedan

Alla kontakter med Renovera Nu var mycket trevliga men dessvärre verkar de ha mycket att göra så de väljer att dra till ordentligt i sin offert för att avskräcka eller tjäna extra på det jobb som det vi ville göra. De offererade alldeles för många timmar jämfört med de 4 andra jag tog in offert för vårt kakeljobb (och jämfört med egen lekmannamässig erfarenhet av kökskakling). Hade de velat haft ett högre pris kunde de struntat i att redovisa timmar i offerten, nu framstod de bara som långsamma. Jobbet gick till en annan firma som ville ha hälften så många timmar på sig (och gjorde ett strålande jobb)

Men jag tyckte Renovera nu var trevliga och alerta så det drar upp betyget.

Rickard

mer än ett år sedan

Renovera NU är ett otroligt bra företag med duktiga hantverkare som ger ett väldigt bra resultat! Dom renoverade mitt badrum och det överträffade mina förväntningar.

Stödet från chefen Dennis var jättebra! Jag kunde nå honom när som helst och hade han inte möjlighet att prata just då så återkom han väldigt snabbt. Han var ett bra stöd från första början med planering, förslag på hur saker kunde lösas på bästa sätt och hjälpte mig över telefon i mina funderingar när jag stod i affären för att köpa in mtrl.

Detta är ett företag jag starkt rekommenderar!

Natalia O

mer än ett år sedan

Instämmer med alla positiva kommentarer nedom! Jag har anlitat RenoveraNu för fullständig renovering av mitt kök, inkl ytskiktsrenovering, installation av nya skåp, vitvaror osv, och blev jättenöjd med resultatet. De gav ett mycket bra intryck redan vid första besiktningen, rimlig och tydlig offert, allting gick smidigt under arbetet som var klar till och med tidigare än planerat. Hantverkare var proffsiga och uppmärksamma för detaljer och mina önskemål, och som andra kunder som skrev sina omdöme här tidigare, har jag verkligen uppskattat tillgänglighet och behjälplighet av projektledaren!

Mycket nöjd och tacksam för arbete med så bra kvalité! Rekommenderar varmt och själv kommer att anlita RenoveraNu igen för badrumsrenovering lite senare.

Drapsa

mer än ett år sedan

Hej!
Vi har renoverat två badrum och en tvättstuga med Renovera Nu och är överlyckliga med resultaten i varje badrum och tvättstugan. Våra badrum är inte heller man skulle kalla "standard" utan varje badrum är inrett i sin egna stil och design, vilket inte var något problem för dessa killar!
De har verkligen rätt i att service och kvalitet är deras ledord, och jag och min fru är otroligt tacksam över hur smidigt och bra det hela har gått. Nu har vi bara resten av huset kvar och självfallet blir det Renovera Nu som ska sköta renoverningen igen.
Rekommendera detta företag varmt för alla som vill ha riktiga proffs!

Marcus Carleson

mer än ett år sedan

Jag hade drabbats av en omfattande vattenskada i badrummet och hade ett tiotal företag som lämnade offert. Efter noggranna jämförelser av företagen avseende kostnader, referenser, ekonomisk situation, anmärkningar hos allmänna reklamationsnämnden mm, valde jag att anlita Renovera nu. Detta skulle jag inte ångra. För aldrig tidigare har jag haft att göra med, eller ens hört talas om, en byggfirma som verkligen förstått innebörden av nöjda kunder. Några exempel som understödjer detta är:
- De svarar ALLTID i telefon och förstår värdet av en god kontakt
- De kommer ALLTID i tid
- De bidrar med tips och råd för hur saker kan göras
- De är supertrevliga att ha att göra med
- De prioriterar kvalitet i alla lägen
- De är extremt motiverade att göra ett bra jobb och arbetar stenhårt
- De levererar i tid

För att sammanfatta så gjorde de alltid det som krävdes för att inte bara möta men överträffa mina förväntningar.

Nästa gång jag ska renovera är valet av företag givet. Jag kan därför å det varmaste rekommendera Renovera nu. Om fler vore som dem så skulle programmet "Fuskbyggarna" inte finnas.

Marcus

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi har just fått badrummet renoverat av Dennis och hans kollegor på Renovera nu. Vi trodde inte innan att vårt drömbadrum kunde bli så fint som det blev.

Hantverkarna har utfört ett så proffsigt arbete och har dessutom alltid varit glada och trevliga. Jag har sprungit runt här hemma med en bebis under deras arbete, men aldrig en sur min från killarna.
Dennis har varit tillgänglig kväll som helg. Vi har alltid kunnat ringa om ändringar eller frågor och han guidade oss fram till vad som skulle passa just vårt badrums förutsättningar bäst.
Han kollade hela tiden av att vi var nöjda med hur arbetet förlöpte.

Vi kan bara varmt rekommendera detta företag. Om vi behöver hantverkarhjälp igen är Renovera nu ett självklart alternativ.

Ragnar Veer

mer än ett år sedan

Väl genomförd badrumsrenovering! Fick hjälp med allt från att kontakta föreingen till att sätta upp den sista detaljen, samt allt däremellan. Anlitar definitivt Renovera NU vid nästa renovering.

Kjell Jönsson

mer än ett år sedan

Vid vår badrumsrenovering valde vi att RenoveraNU skulle få det jobbet
Det har jag nu sett efteråt att det var en väldigt bra entreprenör.
Mycket trevlig personal alla jobba riktigt bra och de gjorde klart så mycket om det gick varje dag beroende på torktider m.m.
De som var här och jobba var döva men ändå inga problem att förstå varandra.
Jag fick en offert innan arbetet började och den har stämt inte massa påslag efter utan riktig överenskommelse.
Allt underarbete är gjorts enligt alla normer fackmannamässigt utförande
När arbetet var klart så fanns det inget att anmärka på utan allt var felfritt och badrummet blev jättefint.
Tidsmässigt tog det 3-4 veckor och snabbare går ej att göra beroende på torktider m.m.
RenoveraNU kan jag rekommendera till alla som behöver hjälp med någon renovering.
Ger högsta betyg för service och fullgott resultat
Betyg 5 i en skala på 1-5

Mätt&Nöjd

mer än ett år sedan

Vi begärde en offert för renovering av vardagsrum samt kök. Uppdraget innefattade bland annat bredspackling av väggar, rivning av kakel och konsttegel, rivning av ett litet parti vägg, inbyggnad av 2 par radiator rör, rivning av golv samt målning, kakling och golvläggning. Renovera Nu va snabbt på plats för att bedöma omfattning av arbete för att kunna lämna en seriös offert till oss. Första intrycket vi fick va att vi kände att dessa personer vet vad dom gör och pratar om.
Vi kände ganska omgående att det va Renovera Nu som vi ville anlita för vårt uppdrag.
Inom loppet av ett par dagar så va arbetet redan i full gång och efter ytterligare 7 dagar va hela uppdraget färdigställt.
Allt har löpt på utan några problem. Vi har haft en rak kommunikation och alltid fått snabba svar på våra frågor.
Vi är otroligt nöjda med slutresultatet och stortrivs i vårt nyrenoverade hem. Vi kommer utan tvekan att anlita Renovera Nu igen och vi rekommenderar dom varmt för er som funderar på att renovera hemma hos er.

Bawky Aya

mer än ett år sedan

Väldigt nöjd med Kenny som var här, förtroendeingivande! Stor skillnad mot de andra vi jämfört med.

Tamara D. Markham

mer än ett år sedan

Helt värdelösa! Bara problem!

Angelica Högberg

mer än ett år sedan

Supernöjd med det fantastiska arbetet med mitt badrum och ett professionellt bemötande från personal! Äntligen ett byggföretag som jag känner mig trygg med. Kommer definitivt att rekommendera Renovera nu till alla mina nära och kommer att anlita dom för alla framtida renoveringar jag ska göra =)

Hanna Johansson

mer än ett år sedan

Det enda byggföretaget vi anlitat som var seriösa. Inget bråk, inga utsugarpriser eller bluffar. Kan rekommendera!

Nina Johansen

mer än ett år sedan

Outstanding work by Renovera NU. We found them to be forthright and honest, the project manager was easy to work with and the handymen hard-working. A rare show of quality in this business, for which i am thankful. I have only praise to give, and will absolutely consider them for future projects.

Frank Briossle

mer än ett år sedan

Otroligt lyckat, allting gick som på räls och huset har aldrig varit vackrare! Tackar!

Nina Panahi

mer än ett år sedan

Så otroligt synd att denna firma har duktiga hantverkare, denna recension förtjänar de verkligen inte, men allt jag kommer minnas av denna renovering är tyvärr den otroligt dåliga service RenoveraNu, framförallt "min projektledare" och "säljaren" har. 500 tecken räcker inte för att beskriva hur dåligt behandlad jag blivit och hur missnöjd jag är med deras service. Jag skulle inte rekommendera denna firma till någon.

Thomas Gaterud

mer än ett år sedan

Renovera nu. Behövde snabb hjälp med borttagande av glasdörr i duschrum. Löstes snabbt och proffsigt av skicklig hantverkare.
Stort tack!
Thomas

Suzana Adzic

mer än ett år sedan

Jag behövde hjälp med ett enklare jobb (installation av diskmaskin samt blandare). Allt sköttes proffsigt och snabbt. Jag är mycket nöjd med Renovera Nu, kan verkligen rekommendera dem!

Metin Rasim

mer än ett år sedan

Renoverade badrum och toalett.
Vi är mycket nöjda med totalrenoveringen som har utförts av Renovera Nu.
Ordningsamma, i tid och höll det rent och snyggt under renoveringsperioden.
Mycket bra från start till mål.
Trevlig och proffsiga personal och samarbetspersoner.
Är mer än nöjd kan säga.
Kan varm rekommenderas, till dom ska renovera.

Anette Wester

mer än ett år sedan

Vi anlitade Renovera för renovering av 10 badrum i vår BRF i Spånga. De har hela tiden hanterat alla eventuella frågor eller synpunkter på ett proffsigt sätt. Projektansvarig har alltid haft kontakt med oss som beställare i BRF. kan varmt rekommendera dem och kommer troligen att anlita dem igen. BRF Spånga

Janne Östergren

mer än ett år sedan

Vi anlitade renovera nu via offerta,dom har varit toppen bra hela
vägen, noga med dammspärrar och golvtäckning sen har det flytit på bra hela tiden, plus för egna hantverkare som verkligen kan sitt jobb! Bra komunikation med projektansvarig.
Kan verkligen rekomendera dom.

Doris Larsson

mer än ett år sedan

Jag är jättenöjd med mitt badrum Proffsigt utförd och gott samarbete skulle anlita detta företag vid nästa renovering
MVH Doris

Michaela Nilsson

mer än ett år sedan

Då det var vår första stora renovering ville vi verkligen att det skulle bli snyggt och ordentligt gjort enligt alla regler. Vi tog in offert från 3 olika företag men det var Renovera Nu vi fastnade för efter att ha träffat Jani. Därefter hade vi även kontakt med Camilla och projektledaren Kenny som båda var väldigt hjälpsamma genom hela renoveringen. Offerten var väldigt bra utformad där allt stod specat. När vi fick göra vissa förändringar med badrummet då allt inte gick att utföra som vi först hade tänkt fick vi bra hjälp genom hela processen, Renovera Nu hjälpte till att hitta alternativ för för att få det så bra som möjligt. Om vi hade några frågor fick vi alltid snabb återkoppling.
Vi var nog väldigt frågvisa och petiga kunder men Renovera Nu visade alltid toppenservice!
Renoveringen tog lite längre tid än beräknat men det gjorde ingenting då resultatet blev super!

Vi rekommenderar starkt att anlita Renovera Nu!
//Michaela och Marcus

Erik Blomkvist

mer än ett år sedan

Anlitade Renovera Nu när vi skulle helrenovera vårat badrum på 5 kvm. Företaget har en bra prisbild och framför allt väldigt skickliga hantverkare och projektledare. Vi är supernöjda med allt och jag kan verkligen rekommendera andra att anlita Renovera NU om man vill ha ett perfekt resultat. Kommer även att göra ett lite mindre badrum inom ett par månader och kommer då anlita samma företag.

Tom Hedenberg

mer än ett år sedan

Renoveranu renoverade vårt badrum i augusti 2016. Vi har bara positiva erfarenheter av dem. Från första mötet med säljchef Jani till projektledaren Kenny och deras hantverkare har de varit helt fantastiska och professionella att ha och göra med. Vi tog in offerter från flera andra företag men är så glada att vi valde Renoveranu. Deras offert var tydlig,detaljerad och prisvärd och de höll tidsplanen. Vi har redan rekommenderat dem till ett flertal bekanta.
Tack för ett jättefint utfört arbete, Tom och Helena

kalle svennersten

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med badrummet och Renovera Nu. All personal har varit trevlig och pålitlig. De svarar alltid i telefon om man ringer och har frågor osv.

Klara Strömmer

mer än ett år sedan

Vi är otroligt nöjda att vi valde Renovera Nu till att renovera vårt badrum. Från att vi ringde och bad om en offert till att arbetet var klart gick på ca en månad. Otroligt snabba och noggranna och kunniga. Dessutom trevlig personal! Kan varmt rekommendera Renovera Nu.

Kerstin Lindberg

mer än ett år sedan

Jätte nöjd önskar bara jag gjort det tidigare. Professionellt och kunnigt bemötande ända från offert till klart arbete.Om det uppstod ett problem så löstes det relativt snabbt, leveranser kan man ju tyvärr inte påverka. Trevliga och duktiga hantverkare och projekt ledare. Man kände sig trygg att slutresultatet skulle bli som man tänkt. Kan varmt rekommendera dom.

Ove Christensson

mer än ett år sedan

Badrumsrenovering. Väldigt nöjd med hela processen, från offerering till färdigställt badrum så har allting gått enligt plan. Vid ev ändringar/problem som uppstått på vägen så fick vi alltid bra förslag på lösningar. Bra kommunikation från arbetsledare och de hantverkarna vi träffade på var väldigt trevliga och lyhörda inför önskemål, Bygget utfördes och slutfördes exakt enligt tidsplan och vi kan varmt rekommendera RenoveraNU!

Kennet Skoogh

mer än ett år sedan

Vi anlitade RenoveraNU för totalrenovering av vårt badrum på 13m2 där bla en hel bastu skulle rivas. Allt var väldigt bra uppstyrt med dokument, offert och ritningar redan innan renoveringen satte igång så vi kände oss trygga hela tiden. Vi kände oss aldrig nervösa eller oroliga för att bygget på något sätt skulle vara oseriöst. Hantverkarna har gjort ett fantastiskt arbete och de höll tidsplanen som lovat. Vissa av hantverkarna är döva men det har inte vart något bekymmer alls tack vare alla noggranna ritningar plus kontakten med vår projektledare Fredrik. De städade så gott de kunde efter varje arbetsdag och när badrummet var klart lämnade de huset snyggt och städat. Fakturorna har stämt enligt offerten så inga otrevliga överraskningar där heller! Alla anställda som har vart inblandade i vår renovering; administratörer, säljare, projektledare och hantverkare, har vart otroligt serviceinriktade och tillmötesgående.
RenoveraNU är ett gediget företag som håller vad de lovar!

Carin Ödquist

mer än ett år sedan

Arbetet blev klart på utsatt tid och väl utfört.

Danijela Gocic Sirén

mer än ett år sedan

Ett företag med riktigt proffsiga medarbetare. Vi är supernöjda med allt får arbetets gång till själva slutresultatet. Ett stort tack till Kenny som styrde upp allt med leveranser och själva byggprojektet.

Jeanette Wingård

mer än ett år sedan

Vi blev extremt nöjda med slutresultatet av badrumsrenoveringen.
Precis som föregående inlägg valde vi Renovera.nu då vi upplevde dem som proffsiga och seriösa.

Några plus i kanten!

+ Bra och tydlig kommunikationen mellan oss och Kenny
+ Bra och tydlig avisering till grannar.
+ Täckningen av hiss, och täckning av golv mellan hiss och vår lägenhet.
+ Avstädningen efter renoveringens slut.

Vi kan med nöje lämna Renovera.nu våra allra bästa rekommendationer!

Thomas & Jeanette
- Hösten 2015 -

Agneta Raanaes

mer än ett år sedan

Vi valde Renovera.nu för den proffsigt bemötande av Janis som hade svar på alla frågorna och tog sig tid att förklara, bra kommunikation av Fredrik som var projektledare duktiga hantverkare allt blev klart före utsatt tid tack Renovera.nu Agneta och Janne

Henrik Lundh

mer än ett år sedan

Fantastiskt bra jobb. Anlitade renovera.nu för mitt badrum. Kommunikationen med Kenny som var projektledare funkade jättebra, då han höll mig uppdaterad och bollade idéer. Strukturerade och med bra information gör de allt för att din renovering ska gå så smidigt som möjligt.

Emma Tibell

mer än ett år sedan

Vi valde Renovera NU efter att ha träffat 5 olika företag. En av anledningarna till att vi valde Renovera Nu var att det första bemötandet var väldigt proffsigt. Jani som vi träffade först svarade på alla frågor vi hade och gav råd om vad vi skulle ta upp med vår BRF i samband med vår badrumsrenovering. Av dessa 5 företag skall nämnas att renovera NU var dyrast men vi kände från första början att detta var ett företag att lita på. Vår projektledare Kenny var alltid tillgänglig. Vi kan varmt rekommendera Renovera Nu då de har ett extremt välorganiserat och strukturerat företag. Duktiga hantverkare och projektledare. Resultatet är ett perfekt badrum som imponerar ända in i detaljerna. Tack Renovera NU!

Ann Wadner Englund

mer än ett år sedan

Hantverkarna var mycket noga och enormt duktiga.Tidplan, avstämmning samt återrapportering från arbetsledarna till mig som kund var perfekt.

Oxana Tarassiouk

mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda med renoveringen utförd av Renovera Nu. Duktiga, professionella och trevliga hantverkare, projektledare som informerar om allt och som tillgodosåg alla våra önskemål. Tack för ett väl utfört arbete. Rekommenderas varmt!

Monika Lukić

mer än ett år sedan

Jani gav ett seriöst och riktigt bra första intryck, vilket gjorde att vi valde RenoveraNU och inte de andra två leverantörerna. Återkopplade i tid & höll vad han lovade. Det kändes tryggt på en gång!

Kenny som varit vår projektledare har också varit outstanding, god kommunikatör och sett till att saker händer i tid och att de små naturliga missarna på vägen inte påverkar tidplanen alls. RenoveraNU tänker verkligen ur ett kundperspektiv och det har varit väldigt proffsigt & enkelt HELA vägen. Jag är förvånad och positivt överraskad, i en bransch full av misstanke sticker dom verkligen ut. Jag rekommenderar RenoveraNU alla dagar i veckan!

Magnus Olsson

mer än ett år sedan

Renovera Nu har totalrenoverat vårt badrum och resultatet blev perfekt. Från första mötet inför offerten till att badrummet blev klart, före utsatt tid dessutom, har vi blivit väldigt bra bemötta. Alltid snabba svar och snabbt agerande! Vi kan inte annat än att rekommendera Renovera Nu om ni ska renovera ert badrum. /Magnus och Marina

Robert Hvenström

mer än ett år sedan

Jag skulle göra en helrenovering av mitt badrum. Jag tog in offerter från 5 olika håll. Jag kände direkt att Jani på RenoveraNu gav bäst intryck. Visst, priset låg lite högre, men jag kände att jag ändå ville välja RenoveraNu. Innan allt drog igång var jag nervös, jag visste inte om jag hade koll på alla papper och vad nu allt innebär. Men jag och Jani hade en bra kontakt från början till slut. Då jag jobbar lite oregelbundna tider så blev mina samtal oftast till Jani under helgdagarna, något som uppskattades enormt ;) Jag kunde alltid ställa mina frågor och jag fick alltid ett bra och trevligt svar.

Idag är jag väldigt glad över de val jag gjorde och det var värt varenda krona. Bra från början till slut.
Konradssons var enkla och väldigt trevliga att jobba ihop med, projektet började - Dom höll snyggt runt om sig, täckte väl in min lägenhet. Dom låg bra till i tidsschemat och resultatet blev så bra som jag önskade. Jag kan varmt rekommendera dessa trevliga pojkar och idag renoverar min syster sin lägenhet i Bromma, självklart anlitade samma gäng som gjorde mitt badrum. //Robban

Jocke Ekberg

mer än ett år sedan

Mycket proffsigt arbete från början till slut! Inga obehagliga överraskningar. Klart innan avtalad tidsperspektiv, inga avvikellser från offertpriset och mycket serviceinriktade! Vi är supernöjda med vårt nya fina badrum och kan starkt rekommendera RenoveraNu som i framtiden även kommer få göra om vårt andra badrum.

Med vänlig hälsning, Jocke & Charlott

David Angel Vasic

mer än ett år sedan

Jag och min fru hade precis köpt hus och det tog inte lång tid innan vi insåg att både badrum och toalett var ordentligt fuktskadat och behövde renoveras.
Vi samlade in 6 offerter via Offerta.se och för mig var det nästan en självklarhet från första början vilket företag jag skulle gå vidare med. Det vart uppenbarligen Renovera NU eftersom den projektledare som både tog kontakt och kom i tid(!) till den första besiktningen kändes genuin och proffsig. Dom kunde visa och styrka samtliga certifikat, kvalifikationer och försäkringar som krävdes och med tydliga referenser och omdömen förstärktes mina första intryck.

Det hela vart inte sämre för att man även fick en VIP-känsla hos "Konradssons kakel" som "Renovera NU" berättade att dom samarbetar med. Konradssons hjälpte till med val av material, design och vill även rekommendera dessa.

Det tog 8 veckor innan fuktskadan torkat, men dom gjorde så mycket som dom kunde under själva torkperioden att det endast tog 16 dagar att färdigställa badrummet. Det enda som inte var perfekt var att vattnet i duscharna inte hade önskvärt tryck vilken dom justerade dagen efter jag kontaktade dem.

Jag kommer garanterat använda mig av Renovera NU i framtiden och jag kan starkt rekommendera dem!

David Vasic
Head of sales Development
Offerta AB

Ludwig Höghammar Mitkas

mer än ett år sedan

Jag är precis klar med min badrumsrenovering och är Mycket nöjd med RenoveraNU:s insats!

Dennis och gänget har genom hela processen varit tydliga, i tid, tillgängliga för kontakt, flexibla, personliga och professionella.

Checklistor och ritningar har använts för att undvika missförstånd och arbetet har varit certifierat, enligt krav.

Jag tog in flera offerter och RenoveraNU var dessutom billigast.

Rekommenderas varmt!

Mikael Lindqvist

mer än ett år sedan

Efter mycket letande så bestämde jag mig till slut för att anlita RenoveraNu då mitt badrum skulle renoveras och redan vid första kontakten kände jag att detta var helt rätt. Arbetet gick snabbt och smidigt och skulle varit klart på utsatt datum om det inte var för att jag skulle köpa in duschblandarna själv. Givetvis så blev det försening med leveransen vilket gjorde att Renovera inte kunde slutföra arbetet som planerat. Mitt råd till er andra är att låta Renovera göra alla inköpen så blir det klart i tid. Badrummet blev bättre än jag hade kunnat ana och rekommenderar varmt detta företag. Trevliga, tillmötesgående och lätta att få kontakt med under renoveringen.

Eva Millberg

mer än ett år sedan

Renoveranu har totalrenoverat mitt badrum och jag är så nöjd över deras arbete, från första stund!
Ett proffsigt och trevligt gäng.
Det jag uppskattat enormt är deras tydlighet. På papper kunde jag ta del av arbetskostnader för varje del och materialkostnader. Jag blev på det viset insatt i arbetet och kände mig trygg. Det blev i slutänden inga obehagliga överraskningar. Vid ett tillfälle dök det upp ett icke planerat arbetsmoment, pga av att huset är gammalt. Jag blev omedelbart kontaktad och informerad om det tillstötta momentet.
De gånger jag ringde upp, pga något jag undrade över, svarade i princip alltid Dennis, som var min kontaktman. Det fanns hela tiden att personligt bemötande. Jag möttes alltid med vänlig respekt över mina funderingar.
När arbetet var klart, städades min lägenhet. Badrummet glänste. Och arbetet var klart flera dagar innan den utsagda tiden.
Det låter kanske som jag överdriver det hela - men nej, allt är sant.
Jag skulle önska att fler byggföretag skulle fungera som Renoveranu!

Philip

mer än ett år sedan

Sättningen av plattorna i 45x90 (väldigt stora) var utomordentlig. Inte ett enda fel och snabbt gick det även. Dennis har koll på läget och svarar på sin telefon så fort man har någon fråga på grund av dessa anledningar är Renovera Nu det företaget jag kommer att välja när jag behöver bygghjälp igen.

Anki

mer än ett år sedan

Härligt gäng att ha omkring sig. Lätt att få tag i, nästan dygnet runt. De hittar lösningar på saker som dyker upp. Har haft tålamod för alla frågor som jag ställt som okunnig första gångs renoverare. :)

Anna S

mer än ett år sedan

Vi anlitade Renovera Nu för att vårat badrum och golvet i tvättstugan behövde bytas ut. Hade aldrig föreställt mig att ett sådant projekt kunde gå så smidigt. Allt sköttes super proffsigt och Dennis ställde alltid upp och besvarade våra frågor samt höll oss informerade om hur arbetet fortlöpte. Tidsplanen höll också och när vi mitt i arbetet kom på att vi även ville fixa väggarna i tvättstugan så var det inte heller något problem. Som sagt var - vi kan verligen rekomendera Renovera Nu!

Jenny H

mer än ett år sedan

Jag måste ha haft minst 20 firmor hemma hos mig innan jag stötte på Renovera Nu. Visserligen kan jag inte säga att alla de andra firmorna var dåliga men Renovera Nu kändes ändå som det självklara valet. Jag som inte kan någonting om renovering behövde någon som förstod mig eftersom att badrummet är en sån stor investering, och just det kände jag att jag fick av Dennis som var först ut och tittade hos mig. Efter en intensiv planering så började de renovera och visserligen var det inte så kul med allt damm men killarna och tjejerna! städade undan efter sig så gott det gick.

Resultatet var över förväntan!
Kan rekommendera detta företag starkt, speciellt om det är första gången du gör en renovering.

Kristian

mer än ett år sedan

Början var bra, de kom och besökte gratis samt gav en väldigt lockande uppskattning på det som skulle göras men sa att de inte brukar jobba med fastpris och att det skulle bli rörligt istället. Fair enough, priset blev cirka dubbelt så mycket högre men ändå helt okej. Det som störde mig är att dom inte kom på utsatt tid och att projektet fördröjdes något enormt vilket varit ett helvete.

Axel

mer än ett år sedan

Jag anlitade Renovera Nu för att renovera mitt badrum som var i akut behov av detta. Badrummet var orört sedan fastigheten(lägenhet) byggdes 1952. Jag hade 12 företag hemma hos mig för att kolla och ge mig offerter/intryck från deras sida. Jag valde tillslut Renovera Nu. Anledningen var enkel; de var utan tvekan mest seriösa, vänliga och verkade även från min synpunkt vara mest kunniga trots deras unga arbetsledare Dennis. Jag kunde inte ha valt mer rätt. Alltid tillgängliga trots timma på dygnet, fast pris, allt överenskommet innan påbörjan av renoveringen - in i minsta detalj, professionella vad gäller allt från kompetens till bemötande och slutligen ett mkt bra resultat. Tackar er än en gång, önskar er lycka till och anser att ni som är sugna på att renovera badrum väljer Renovera Nu.
//Axel

Janne O

mer än ett år sedan

Valde renovera nu pga deras engagemang. Dennis såg till så att planeringen var genomarbetad, då vi skulle vara borta större delen av renoveringen. Vi kunde åka bort, och när vi kom hem så var allt precis som vi hade tänk oss. Tack så mycket till alla som var hemma hos oss.

Mvh Janne

Ibbe

mer än ett år sedan

Vi anlitade Renovera Nu för renovering av badrummet. Slutresultatet överensstämde mycket väl med vad vi hade förväntat oss. Hantverkarna är mycket kunniga och utförde arbetet på ett mycket professionellt sätt. Dennis och teamet gjorde sitt yttersta för att vi skulle vara nöjda. Renovera Nu var lyhörda för våra önskemål och den servicen vi fick var toppen. Dennis var alltid lätt att komma i kontakt med och var till stor hjälp vid planerandet av hur badrummet skulle se ut. Vi kommer definitivt att anlita Renovera Nu vid framtida renoveringar och tvekar inte att rekommendera företaget till andra.

Kalle

mer än ett år sedan

Från början till slut så har renoveraNu varit tillmötesgående och oerhört noggranna. Vi fick en vattenskada kring vår golvbrunn och fick hjälp med återuppbyggandet av badrummet. Allt var väldigt välplanerat från renoveraNu, de fick invänta oss någon gång och gjorde det uyan krångel. Nu har vi ett fint och funktionellt badrum. Tack för hjälpen!

Markus

mer än ett år sedan

Vi har anlitat RenoveraNU för renovering av badrum, garderober och innertak i vårt hus och är super nöjda med resultatet. Det var en smidig resa från offert till slutfaktura och det var hela vägen en bra dialog med projektledaren. Hantverkarna jobbar suveränt noggrant och snabbt och helt efter kundens önskemål. Vi kommer att anlita RenoveraNU för vidare renoveringar framöver också.

Letar ni efter kunniga och skickliga hantverkare samt bra service och utmärkt kundbemötande? Tveka inte, ta kontakt med RenoveraNU direkt!

Therese B

mer än ett år sedan

Renovera Nu Stockholm ett företag att lita på. De har varit oerhört proffsiga och sätte oss som kunden i fokus. Vi fick tips, råd och stöd hela vägen fram till badrummet blev klart. De var noga och reslutatet blev otroligt bra och snyggt. Vi var livrädda att göra om badrummet efter allt man läser och ser på tvn, men så fort Renovera NU och hela teamet kom in i vårt hus så blev vi super lugna och kunde slappna av. De visste vad de gjorde och vi såg vårt badrum växa fram efter våra önskemål. Vi anlitade också dom att måla vår trapp och de blev toppen. Åter igen där fick vi hjälp med färgval och en ide som lyfte hela rummet. De är super proffsiga och ett förtag som jag kommer att anlita vid näsat renovering.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Riktigt duktiga killar, fick hjälp med allt från kakelsättning till golvläggning och med strålande resultat! Rekommenderar Renovera NU Varmt för alla som söker en SERIÖS och tillmötesgående entreprenör.

Mvh
Tobbe

Henric

mer än ett år sedan

Renovera Nu Stockholm AB har totalrenoverat vårt badrum.
Vi är mycket nöjda med resultatet och arbetet de utfört.
Dom var lätta att samarbeta med, tillmötesgående, effektiva och höll tidsplanen bra.
Vi kan varmt rekommenderar denna firma för liknande jobb.
Hälsar Henric och Jenny.

Poya

mer än ett år sedan

Dennis som hade hand om min mors badrumsrenovering var otroligt serviceminded och behjälplig. I en värld där man läser om oseriösa byggare och fuskbyggen kändes det direkt som motsatsen med grabbarna från RenoveraNu.

Av de vi träffade var RenoveraNu mest kunniga, gav bäst intryck och hade bra offert!

Professionella, otroligt kunniga men framförallt väldigt duktiga på att finnas tillhands när man hade frågor. Bland annat när vi skulle handla inredningen hade jag Dennis i luren i ca 30-40 min när jag gick omkring på Bauhaus. Det är service och värdesätts av en totalt okunnig i området.

Arbetet utfördes på lovad tid, inget strul med betalning och fakturor och vi är skitnöjda med resultatet.

Rekommenderas starkt!!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Dennis och hans gäng är en fröjd att ha att göra med.
De är mycket kundorienterade, duktiga, noggranna och trevliga.
Vår tvättstuga fick sig en ansiktslyftning som jag knappt trodde var möjlig, i år är planen att återigen anlita Renovera Nu för att även fixa vårt badrum.

Siri

mer än ett år sedan

Vi renoverade vårt badrum med Renovera NU och de var serviceminded och professionella från första kontakten. De ritade upp badrummet och de var mycket tillmötesgående för våra ideér. Badrummet blev helt underbart, proffsigt och noggrannt i varenda detalj. Tidsplanen hölls och vi kan bara varmt rekommendera denna superfirma och kommer gärna anlita dem igen!

Servan

mer än ett år sedan

Renovera Nu hjälpte oss att renovera vårt badrum förra året och det blev absolut bättre än förväntat. Projektledaren Dennis var proffsig och förvånansvärt tillgänglig, att kunna ringa och få hjälp på en lördag när vi var ute och letade inredning och kakel kallar jag service.
Kostnader för tilläggsbeställningar, vi kom på att det trots allt vore bra med spotlights, kommunicerades bra, vilket gjorde att fakturan inte innehöll några överraskningar.
Vi är jätte nöjda med resultatet och hur arbetet utfördes(de städade efter sig varje dag) och rekommenderar varmt Renovera Nu till alla som är ute efter en trygg badrumsrenovering.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

0820403108-20 40 31082-040 31