Se på karta

renovera motor 

gav 506 företag inom detta område

Walléns Motorrenoveringar AB

Aröds industriväg 3941705 Göteborg
logo

Vi renoverar alla typer av motorer från moped cylindrar till kompletta dieselmotorer i en komplett maskinpark för motorrenovering sen starten 1962. Vi har erfarenhet av motorer till entusiastbilar från 1903 & framåt, marina bensin & diesel, buss-lastbil-entreprenad-traktor och moped-MC + annat spännande i en värld av motorer.Idag driver Peter Wallén verksamheten tillsammans med 5 anställda sedan 1987 och totalt har dagens anställda arbetat 175år! på Aröds Industriväg 39. Varmt Välkomna!

Snorre Maskin AB

Forsbyvägen 22180598 Gävle
logo

Vår affärsidé och styrka är motorrenovering av alla tänkbara motortyper - från minsta trädgårdsmaskin till tunga fordon, truckar och entreprenadmaskiner. Behöver du reservdelar av något slag? Fråga gärna oss. Vi kan ta hem alla reservdelar du behöver, inte bara motordelar!

Svenssons Bildemontering

(3.33)

Mosslundavägen 6429191 Kristianstad
logo

Modern bilskrot med anor från slutet av 60-talet. Idag driver tredje generationen bildemontering/bilskrot med kvalitetsmärkta bildelar med garanti- och bytesrätt. Leveranser i hela Norden. Även försäljning av alternativa nydelar. Varmt välkomna att kontakta oss.

Sundvalls Motorrenovering

(5)

Östermovägen 3385462 Sundsvall
logo

Vi är ett litet motorrenoveringsföretag som funnits sedan 1940-talet. Vi utför de flesta tjänster kring motorrenovering.

GS Yacht & Construction AB

Företagsvägen 347331 Henån
logo

GS Yacht & Construction är ett företag på Orust med mycket lång erfarenhet av båtbyggnation, underhåll, service och reparationer i mer än 40 år. Vi arbetar med alla typer av båtmodeller och har stort fokus på kvalitet.I arbetet med din båt använder vi oss enbart av förstklassiga produkter.

Täby Motor AB

Djursholmsvägen 2318356 Täby
logo

Jnc Service AB

Skiftesgatan 4833235 Gislaved
logo

Välkommen till Jnc Service AB! Vi erbjuder tjänster inom industriservice, maskinflyttning, fastighetsservice och mindre transporter. Vi utgår från Gislaved, men kan hjälpa dig över hela Sverige. Kontakt sker via telefon eller mail.

MOMEK AB

(5)

Smedbergsvägen 245535 Munkedal
logo

Vi är ett företag inom reparation och underhålls branschen.Våra inriktningar är hydraulik mekanik transmissioner och förbränningsmotorer.

Freds Motor AB

Norregårdsvägen 754134 Skövde
logo

Välkommen till din motorrenoverare här i Skövde. Vi utför allt inom motorrenovering och är självklart medlemmar i MO-RE.

Astander Engineering AB

Erik dahlbergs väg 3139239 Kalmar
logo

Fullständig motorrenovering, Renovering av cylindertoppar, Vevaxelslipning, Försäljning av motordelar m.m. Utför bland annat: - Fullständig motorrenovering - Renovering av cylindertoppar - Vevaxelslipning - Cylinderborrning - Planslipning - Blästring av motordetaljer - Försäljning av motordelar

Paletts Motorsport & Autoverkstad

(5)

Köpinge 116 - 116A31291 Laholm
logo

Allbilverksta´n för Dig. Specialiserade på BMW och Mercedes-Benz samt VW.Vi utför allt från service och elfelsökning till AC service och påfyllning. Motor.Vi har lång erfarenhet och kunskap när det gäller bilar.

Siljeströms Motorrenovering, Simo AB

Chaufförvägen 27H83148 Östersund
logo

SI-MO är ett företag med över 20 års erfarenhet av motorrenoveringar. Vi utför arbeten på alla slags motorer även på båtar.

Marin & Motor Malung AB

Södra Hantverkargatan 4378234 Malung
logo

Välkommen till Marin o Motor Malung AB!

Franzens Motor AB

(5)

Svedjevägen 789435 Själevad
logo

Vi erbjuder service, renoveringar och installationer på bilar, husbilar, marinmotorer, kommersiella motorer, industrimaskiner, entreprenadmaskiner och diesel- & bensinvärmare. Vi har två fullt utrustade servicebilar och jobbar över ett stort område. Hjälpen är inte längre än ett telefonsamtal bort och vi ser fram emot ett gott samarbete med er.

SA Frakt AB

Västerby 59045 Brokind
logo

Vi är ett transport och entreprenadföretag som har varit verksamma i branchen sedan år 2000. Vi utför arbeten mestadels i Linköping och Kinda Kommun med omnejd. Vi spränger, gräver, transporterar, reparerar mm. För oss är inga uppdrag omöjliga.

Motorteknik I Surahammar AB

Östergatan 3073532 Surahammar
logo

Renovering & Reparationer av bensin och diesel motorer.Försäljning av motorer och motordelar till bil, båt och maskiner, både nya och begagnade produkter. Alla förekommande bearbetningar så som svarvning, slipning, planing, fräsning m.m Med över 60 års erfarenhet i branschen kan vi ge dig god och trygg service!

Svensk Turboservice AB

(5)

Importgatan 542246 Hisings Backa
logo

Vi har 45-års erfarenhet av utbytessystem! Vi erbjuder nya och renoverade turboaggregat i fabriksstandard. Vi kan också hjälpa dig att renovera din gamla. Kontakta oss!

Skärgårdstema i Östergötland

Strömmens Gård 61040 Gusum
logo

Dags att renovera, bygga till eller kanske bygga nytt?Eller hjälp med någat annat inom bygg?Då har ni kommit rätt - Välkommen till Skärgårdstema I Östergötland.Kontakta oss för kostnadsfri offert. Verksamma i Valdemarsvik, Söderköping samt Norrköping.Snickare med goda referenser!

Kandelhart Snickeri AB

Sandkilsvägen 1K18442 Åkersberga
logo

KANDELHART SNICKERI vänder sig till kunder inom hela Stockholmsområdet och har sin bas i Säby industriområde i Åkersberga. Här tillverkar vi bland annat inredningar till kök och badrum, möbler, platsbyggda garderober och bokhyllor – och emellanåt även båtdetaljer. Vi hjälper dig såväl med konkreta inredningslösningar som att förverkliga en diffus dröm. Med en modern maskinpark och ett genuint intresse för hantverket, detaljerna samt materialens möjligheter och begränsningar finns förutsättningarna att leverera såväl stort som smått till stuga och slott.

Holmgrens Truck-Motor AB

Triangelvägen 498238 Gällivare
logo

Vårt högsta mål är att med kvalité hålla dina stopptider så korta som möjligt för att öka din konkurrenskraft. Vi kan lastbilar, fordon och maskiner som truckar, specialbyggda fordon och påbyggnader. Vår specialistkompetens finns inom växellådor, motorer, komponentreparationer och hydraulik. Vi kan stolt säga att våra medarbetare är duktiga problemlösare som håller ordning och reda. Kontakta gärna om du har funderingar.

DITAK El&Marinteknik / Caravan Service

Fjärrviksvägen 465350 Karlstad
logo

Vi utför elinstallationer, service & underhåll i fastighet/industriBåtservice: kylskåp & värmare, elektronik, tillbehörHusbil/Husvagns service: kylskåp & värmare, tillbehör

E B Motor AB

(5)

Gässlösavägen 2050441 Borås
logo

Allt inom motorrenoveringar samt reservdelsförsäljning.

Ferms Höjdmontage / Ferms Diesel & Teknik AB

Slussportsvägen 561492 Söderköping
logo

Vi hjälper dig lyckas på högre höjder!Vår arbetsplattform är det perfekta verktyget för att utföra höjdmontage på 53 meters höjd.Med en lyftförmåga på 600 kg och arbetshöjd på upp till 53 meter, kan vår skylift hjälpa dig att komma åt de mest svåråtkomliga platserna.Dessutom verkar vi 32 meter i sidled så vi täcker med lätthet uppåt 600 kvm utan att flytta bilen. Detta gör det oerhört effektivt, särskilt om du jämför med att bygga en ställning för samma arbete.

Brattorps Bygg & Marin, AB

Krogane 40847394 Henån
logo

Brattorps Bygg & Marin AB är ett företag som jobbar för att alltid ta oss an nya uppdrag och utföra dessa till kundens stora belåtenhet.Så är ni sugna på att bygga till huset.. Renovera.. Eller något annat som har med byggnation att göra... Tveka inte!!!Hör gärna av er, så hjälper vi er att förverkliga era drömmar, stora som små.Välkomna!!!

Umrab AB

Industrivägen 1090130 Umeå
logo

På Umeå Motorrenovering kan vi hjälpa dig med maskinbearbetning till kostnadseffektiva lösningar och priser helt oberoende av vilken maskintyp du har problem med. Våra kunder har anlitat oss sedan 1990, och vi ser även fram mot att få hjälpa dig.